Kikärtor är en fantastisk schably

Köpte torkade kikärtor förut för att koka.
Men eftersom jag pratade i telefonen under tiden så glömde jag en LIIITEN detalj, nämligen blötläggningen.
Så kokade de med en gång och hur ska detta gå?
Är det något som händer eller vad är grejen?

Kommentarer
Postat av: Daniel Kristiansson

Jag gjorde så den allra första gången jag kokade kikärtor. Hade inte en aning om hur det skulle göras. Men det funkade, det bara lite längre tid "bara".

2011-08-10 @ 19:22:09
URL: http://resilientareflexioner.wordpress.com
Postat av: johanna

Kikärtorna blev ätliga faktiskt, men liiite hårda kanske.

2011-08-10 @ 19:47:28
URL: http://spotlighteffect.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0