En ful folierad krona på huvudet



Dag ett
är klar, tidigt kan tyckas. Men här i Halmstad får man endast dricka 3,5or och inte ens det på dagen, utan det fick vi nu på grillkvällen (får se hur det är på kårpuben på lördag). Fast kanske blir annorlunda imorgon när nollningen börjar på riktigt. Jag hör småländska i huvudet när jag skriver, eller våra mammor och "högst ärades" konstiga dialekt (de pratar sjukt otäckt, som i en entonig psychofilm).

Idag har vi skrikit och försökt överösta alla andra nollor, men vi är ju bara 31stycken och de andra är upp till minst 100. Okej, endel är lika få som oss (men då bara ett program). Men egentligen bör vi vara 100 - 120 st men vem vet var de andra tagit vägen? De kanske inte har någonstans att bo eller ville vara med.
Vi är tre program som har nollning ihop; IRE - internationella relationer, FHV - folkhälsovetenskap och så HP - hälsopedagog. Det suger lite att vara HP eftersom vi är de enda som läser det (nytt), vi har därför inga sånger om oss eller några mammor från HP.

Vi började dagen med gympa för det var så jäkla kallt. Sen gick vi iväg och gjorde våra nollegrejer som vi måste ha på oss jämt. Endel program har ju tshirts och pannband, men vi är ju lite mer pinsamma så därför har vi gjort kungakronor av papp och klätt in de folie, sedan skrivit namn och klass på. Jag hatar verkligen kronan för man ser störd ut i den, håret blir mösshår.

Vi har en maskot eller vad det nu är, våra programs gossedjur, den heter korven och måste alltid göras glad. Tror inte korven kommer trivas hos mig så bäst att andra får ta hand om den, typ som idag fick korven äta korv med sin dagsägare.

Tog följe med en tjej hem så slipper iallafall gå själv hela vägen resten av tiden. Bara halva vägen själv, på en gungande cykel med vint hjul.

Nej nu måste jag sova, ska upp tidigt och dör snart efter för lite näring och vila. CIAAAAAAAAAO!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0