En rubrik kanske.

Ovanligt att jag sitter här och är trött!
Fattar inte hur man kan vara så trött, skulle kunna somna nu.
Gick upp kvart i sju imorse och ville typ dö. Funderade då hur mitt blivande liv kommer bli med jobb, barn osv.
Får ont i magen av att tänka på det.
Iallafall, gick upp så tidigt för att jag skulle vara hos Josefin kvart i åtta och sedan dra till gymmet. Vi tränade ca en timme och sedan fixade vi oss för föreläsningen. Det var iallafall skönt att träna på morgonen. Även om det kanske spårade ur lite. Fast det gillar vi.

Nu tänkte jag sova. Inte. Ska skriva klart från föreläsningen och sedan se på top model. Ciao

johanna x 2


Söndag

Jag har egentligen ingenting att skriva eftersom min dag har varit rätt händelselös.
Har varit ute och gått i solskenet, pluggat, spelat mario och sen var Cecilia här en stund.
Så nu väntar jag på solsidan och något att fylla magen med. Börjar bli rätt hungrig.

Det enda vettiga jag kan få fram ur detta är något jag funderat på länge; Vad är egentligen den rätta stavningen, symptom eller symton?

I just came to say Hello

Har precis ätit studentmaten nummer ett - Nudlar
Orkade inte göra i ordning något annat. Men till middag blir det köttfärssås! GOTT! (Gött!)
Har även pratat med mamma och pappa, vilket var en vecka sedan sist. Pappa sa att de skulle komma ner den första april och hjälpa mig att flytta. Kul! Då är det två månader kvar tills vi ses! (sjukt länge egentligen).

Jag har suttit ett tag och funderat på när jag ska till värmland igen och antingen blir det i maj/juni eller så vet jag inte alls när. Har funderat lite på att dra dit nästa helg för att hämta lite saker också, men jag orkar seriöst inte åka tåg i ca fem timmar i sträck! Tänkte passa på att göra något när Josefin drar till fjällen... Helgen därpå kommer iallafall Kamilla, Yeay!

Nej nu ska jag gå till stan igen och fixa lite saker. Har bl.a. sålt en kursbok så har fixat frimärken men nu ska jag lämna tillbaka en sak.




Hallå håll käften?

Just nu sitter jag bara och väntar på att det ska bli första april.
Det är fest i huset idag men jag har ingen lust att festa utan vill bara typ sova i soffan och se på något ovärt. Eller just nu spelar jag Mario. Min ena bror ringde förut och han berättade att det inte är slut på spelet när man har klarat åttonde världen utan det kommer stjärnvärldar. Så jag tänkte klara åttan nu sen får jag väl samla alla stjärnmynt som jag inte tagit.
Intressant?

Men tillbaka till festen i huset. Han över mig har så jävla högt att det dunkar i mina väggar och det hörs tom till den man skypar med. Så det är ju jätte kul! Inte ens värt att sätta på musik eller tvn.
Funderar på att ta sopborsten och banka allt jag kan och sen springa upp och kasta burkar på de. Men njaeee..

Tränade sista passet på TK förut och då körde vi ben med benpress, vadpress osv. Lär få träningsvärk! Har även varit på stan med Josefin för hon skulle hitta en present till sin pappa. Hennes föräldrar kommer i helgen så jag tänkte passa på att plugga!

Detta går ju ...

Äsdåligt!
Allting dåligt händer ju samtidigt?!
Först dog min mobil, vilket den har börjat göra en gång om dagen numera. Som tur är har jag en extra mobil men jag gillar ju min mest.

Sen hänger sig min dator och det går inte ens att stänga av den. Sedan när den lugnar sig så går det bara att röra plattan upp och ner så det går inte att öpnna något eller stänga. Så jag ringer Victor i all panik och han ber mig att testa stänga av igen och självklart ska det fungera då. Så jag startar om skiten och då fungerar det. Men när vi skypat ett tag så hänger sig hela datorn igen! Och jag får hålla in on/off knappen läääänge. Detta kan ju inte vara bra för datorn.
Så nu fungerar den igen iallafall men har suttit och fört över allt viktiga och bilder på min externa hårddisk ifall den lägger av. Vilket den säkert gör snart då den varit så här sen jag kom tillbaka.

Det är ju inte hårddisken då Victor bytte den i somras... så ja okej.

Men alltså... jag har inte råd att lägga ut pengar på en ny dator !!!! Har ju dubbelhyra och nya möbler + sommarhyran att tänka på plus den jävligaste skiten av allt = Overallen som jag aldrig någonsin i hela mitt liv kommer använda.


Lite gött i magen kanske

Kom precis hem från träningen på HSIF med Josefin.
Vi gick på Abs & Ass. Och fyfan vad gött!
Hoppas på träningsvärk i magen och gärna röva.
Vilka kommer få beach 2011 iår ? Jo vi. Okej det lät ju inte lite töntigt.
Ska äta nu och sen ta det lugnt. Har ju som skrivet var fått gå fram och tillbaka, fast jag fick upp låset förut så kunde iallafall cykla denna gång.

BTW så undrar jag varför fjortis finns? Vad gör de för nytta i världen?

Kallt som fan.

Det är sju minus ute vilket inte är särskilt kallt om man jämför med - 15 eller så. Men det blir ju stor skillnad när det har varit plus grader ett tag! Så mitt cykellås är fastfruset! Fick gå fram och tillbaka till skolan förut. Och nu sitter jag här hemma och vill bara somna under femton täcken. Det är så kallt! Har tom vantar på mig för händerna är blåa.

Igår kväll slutade med att vi sprang till Hemköp för att köpa CheeseBallz! Och finns det nåt skönare att somna lullig eller? Nej tror inte det.



När jag gjorde lunch berättade min granne att hans kompis (som också bor här) blev tagen av polisen när han gick hem från puben igår för att han vinglade lite. Så han har suttit i fyllecell inatt hahahaha
Det är faktiskt värt att skratta åt, kommer säkert tänka på det varje gång jag ser han numera.

viña maipo

Nu har jag städat, tvättat och hängt upp det som fortfarande är lite blött i hela lägenheten. Så nu kan jag äntligen gå och träna! Sista träningen på TK sen blir det HSIF. Har även varit och köpt vin (jaa.. jag dricker inte vin), men ikväll kommer Josefin hit så vi tänkte dricka lite vin och vara lite tjejiga. Danielle kanske också kommer förbi.

viña Maipo!

Asos

 


Jag har alltid velat ha en röd klänning, den perfekta klänningen. Men det finns aldrig någonstans. Men nu hittade jag den! På ASOS.com. Lite synd att den inte fanns på ex. Nelly (den finns bara i vitt där). Och lite mer synd att den kostar 55 pund vilket är ca 563kr + frakt osv. Det får nog vänta ett tag tills jag har ett jobb.


Nu blir det tvätt i världens fart för de stänger av vattnet mellan ett och två, tur att jag bara ska tvätta en omgång á la två maskiner. Ciao.


Har varit på stan...

MUMS ! Som Maria Montazami säger (eller mer parodireklamen)


Har vart på stan med Josefin och blev så hungrig så var tvungen att köpa en CheeseBurger. Så jävla gott!


...Men som ni vet så bor ju världens alla fjortisar på McDonalds eller på andra ställen i stan. Och jag förstår mig faktiskt inte på de ungarna. De tror ju att de äger världen, typ tar med sig femtio kompisar och ställer sig framför i kön bara för att de känner någon. Men hallå vi andra då? Eller de som går fem på rad och inte förstår att när man möter en eller två så kan man gå bakom varandra istället för att tro att alla flyttar sig för de. Har de något slags "vi äger världen" ryck eller? Sen att de inte kan prata ordentligt eller har finnar över hela ansiktet och byxorna nere i marken gör ju inte saken bättre.


Ska väl äta middag snart för sen bär det av till Nyhem igen, till Josefin alltså.


Om det är så att någon bryr sig i ifall jag köpte något på stan så kan jag säga såhär... Kanske deee!!!


Några tillbaka blickar mellan Schmidt och mig

Igår morse smsade jag Schmidt om en händelse när vi var små. Han var nog sex och jag åtta. Jag skulle gå på bio med en kompis men av någon anledning skulle han också med. Så ja tillslut fick han följa med på Djungel George. Lite coolt sådär, dubbat och allt.
I Filipstad så har de inte numrerade platser och IQn är ju inte världs hög där så alla satt sig så att det fanns en plats lite här och var. Schmidt fick sitta vid några till min kompis kompisar och jag satt på ett annat ställe. När det gått en bit av filmen så kommer han stor grinandes till mig och vill sitta bredvid mig. Så min kompis fick sitta i sin mammas knä istället och Schmidt fick sitta bredvid mig.

Idag skrev han på fb "Hahaha minns du när vi gick till bössan å köpte choklad, fast vi inte tålde det och gick upp i skogen bakom huset till den där stora stenen och käkade!! Fan va gott de var.. Vad var de för choklad?:D"
Vi var allergiska mot mjölk, ägg, kyckling och allt annat i denna värld när vi var små och choklad hade ju alltid verkat så sjukt gott. Så vi köpte en KitKat och delade på fast vi inte fick egentligen. Detta berättade vi för mamma och pappa för ca sex år sedan. Och så ni vet så kan det vara den godaste chokladen jag ätit någonsin!

Nu ska jag dra till Josefin sen ska vi gå till stan. CIAO

Aj aj aj aj POFF

 

När jag cyklade till Josefin förut så drog jag mig i en sväng. Fattade knappt att jag hade ramlat utan sa bara "oj" och ställde mig upp, putsade bort snön på benen och cyklade vidare. Men hos Josefin så var jag tvungen att kolla och har numera ett fint, litet sår på knät.

Men som sagt, jag är ju tarzans dotter. Man varken grinar eller bryr sig om små skit.

 

 


Kärleksmuums

 

Kom precis hem från föreläsningen + läsgruppträff. Hann inte äta någon lunch eftersom Josefin och jag egentligen skulle handla men hon fick åka hem till en i hennes grupp. Men vi slutade lite tidigare så jag hann hem för att äta en macka. Nu väntar jag på att hon ska bli klar så att vi kan dra och äta kärleksmums hos henne först, sen skriva ut saker och sista handla!

Sedan kommer Ylva hit och då får jag väl berätta om flytten. Har inte vågat berätta för någon i huset ännu. Ojojoj.


Hur gör man?

Hur berättar man något när man vet att de kommer bli ledsna?
Jag har sjukt svårt att berätta saker för folk som jag vet kommer såra eller bara lite mer serious stuff.



Solsidan är ju fan bäst

 

Idag körde vi rygg och axlar och att döma efter torsdags träningen med samma övningar så lär inte min måndag bli särskilt skön. Hade fetaste träningsvärken i fredags efter det. Fast det lär ju bli ännu värre imorgon om det inte släpper i bröstet. Men nu är det vila från träningen tills tisdag så att musklerna kan kämpa på att visa sig lite.

 

Var på stan med Emma och Sara vid lunch. Eller ja stan och stan.. det är ju stängt på söndagar, allt utom Åhléns, Clas O och Carlings. Jag försökte hitta en nätverksadapter så att man kan köpa upp pointsen någon gång. Men orkade inte lägga ner mig så väntar på min smarta pojkvän istället.

Tänkte läsa några artiklar inför morgondagens föreläsning, duscha och laga soppa. Sen tänkte jag umgås med wii:et resten av kvällen. Så ha det så kulT och missa inte "solsidan".


Söndagsgym.

 

Nu blir det träning! Får se om jag orkar röra mig efteråt. Har ont i bröstet och armarna idag OCH benen av någon konstig anledning.


Känner mig som en skakig tant

Idag var det bara Sara och jag som tränade.
Och vi körde verkligen Hardcore.
Biceps, triceps och bröst i maskin och med fria vikter. Sedan bänkpress för lite extra bröst, chins, dips och mage. Mina armar skakar som om jag vore en 90årig tant. Orkade knappt bära tallriken till rummet.

Ikväll kommer Sara och Emma till mig (de bor på övervåningen) för att spela Wii. Får väl se om vi orkar spela bowling för det känns för ansträngande just nu.

Så här ser jag ut när Mario är svårt.


En rubrik


Äntligen lördag! Eller njaee. alla dagar är ungefär samma för oss i HPP. Förutom Måndagar och Onsdagar/Torsdagar. Vi har ju bara föreläsningar två gånger i veckan så resten av dagarna är ju nästan som helg.

Om tjugo minuter ska vi iväg och träna. Idag blir det biceps, ben och bröst (+ mage såklart). Var nyss på stan och lämnade tillbaka tightsen, men hittade faktiskt ett par som passade på stadium! Så nu kan jag variera lite. Har bara ett par annars (som jag (L)). Men det är ju lite jobbigt att bara ha ett par när man tränar ca fem gånger i veckan.


Efter träningen blir mitt liv som vanligt igen = slappa.
Får se om det blir någt tvspel. Är på sjätte världen och den är jätte tråkig! Bara kanoner, feta gubbar som spyr ut taggiga stenar och rör.

Förresten så är det jätte fint väder ute! Och skapligt varmt. Vill använda skinnjacka! Men det får vänta någon månad till. Som ni vet så är det ju vår här nere något tidigare än uppe i värmlands skogar.


Ideal?!

För några år sedan pratades det mycket om "size 0". Ni vet Hollywood idealet nummer ett.
Då gjorde bl.a H&M om sina storlekar och tog bort den minsta storleken (32 = 0) för att föregå med ett gott exempel och inte uppmuntra till size 0. Men jag måste bara kommentera en sak angående storlekar. Varför är det okej att ha ex. XXL  och inte XXS? (eller XXXXXXXL, snart kommer väl 10/20xXL i affärerna)
Jo, för det är ju okej att vara stor, de kan ju inte hjälpa att de är tjocka för det sitter i generna och blablabla. Men hallå?! Det är väl lika många (kanske inte längre efter all fetma-"reproducering" i världen) som är lite extra smala som de där extra feta? (och nej inte tjocka utan feta).
Jag är nog en av många människor som önskar att det kunde göras mer små storlekar som ex. 32 eller XXS i andra affärer än BikBok.
Jag hatar verkligen det här sk. storlekssystemet.

Här är ett exempel: Köpte ett par löpartights på intersport nyss och de hade bara storlek 36 så jag tog en barnstorlek istället. Men de byxorna sitter ju som mysbyxor. Det kanske inte syns så mycket på bilden men de är gigantiska! (retucherade bort mina fötter, hatar fötter...)

Det jag vill få fram är: Går inte idealen åt lite fel håll? Visst man ska inte vara smal som en pinne men alla är vi ju olika och det betyder ju att det finns människor som är tjocka och inte kan göra något åt det. Men lika många finns det ju som är smala och inte kan "äta upp sig". Helt ärligt alltså, det funkar inte att äta upp sig.

 


Vart tog livet vägen?

Idag (den del som gått) har jag inte gjort någonting!
Eller jo... spelat tv spel och tiden bara försvann, helt plötsligt var klockan två och jag hade inte ätit på typ fem timmar. Fyfan vilken nörd! Blir nästan rädd för mig själv alltså.
Har iallafall kommit till femte världen.

Men nu måste jag gå utanför huset och inte bara till köket.
Ska hämta min classic controller och points på hemköp. Fast vädret är så sjukt tråkigt; dimmigt, kallt och frost.
Har iallafall insett att jag inte kan använda pointsen för wii:et har inget att koppla upp sig på. Fyfan vad tråkigt. Får väl ta med det till någon med trådlöst så att jag kan nörda ännu mer.

Orkar iallafall inte gå till bibblan för att skriva ut antagningsbeskedet för att kunna skicka in kontraktet idag. NEJ! Det får bli på måndag.
Och träningen ställer jag också in, har träningsvärk i hela kroppen efter dubbelpassen igår.

CIAO!

Nu blev det lite för snurrigt alltså!

Pga. jordens förändrade position så förändras tydligen stjärntecknen.
Plus att de lagt till ett, "ormbäraren" (vad fan är det för nåt nytt töntigt påhitt?)
Enligt de nya stjärntecknen så är jag numera en tvilling istället för kräfta. Detta kraschar ju hela min personlighet, den är ju uppbyggd av kräftan.
Kräftan är en mall av mig, läser man om stjärntecknen så stämmer kräftan in på mig. Inte några tvillingar! Så nu måste jag väl göra om mig själv då för att passa in på min brors, kompis och kusins tidigare stjärnteckens personlighet (bara för att de ska bli oxar).

Nej alltså ärligt, har inte dessa tidigare stjärntecken funnits typ 4-ever (fjortis) ? Varför göra om de nu? Nu låter jag nästa som en pensionär som inte vill lära sig de nya teknikerna i samället.

Kolla här om ni inte tror mig:
DN
Aftonbladet
Nsd

Hardcore in my ass

Josefin fick det lite trångt i baksätet tillsammans med tvn.



Josefin och jag gick till SC förut efter att vi läst att det var så "hardcore" plus att det såg bra ut på bilderna. Men vilket skämt alltså?! Redan när vi gick in kände man verkligen "neeeeeeeej tack". Men nu när vi ändå hade släpat oss ända dit efter en massa andra saker så pratade vi med personalen. Killen sa att vi säkert skulle trivas där och att det fanns såna som oss som tränade där. Anledningen till "såna som oss" så var det pga. att Josefin frågade det då vi såg att det var 99% killar med typ anabola muskler eller nåt och en massa han/hon vem vet vad (?!). Men ja tydligen skulle vi trivas där.
Njaeee, vi betalade femtio kronor för att provträna = jag sprang i tio minuter medan josefin körde crosstrainer. Sedan körde vi biceps 3 x 10 för att sedan gå i ackward stundens största ögonblick. Det kändes verkligen som att alla glodde och tänkte "vad fan gör de här?!". För det fanns lixom bara fria vikter + 1300tals maskiner och pumpande killar/män.

Så när vi typ sprang ut därifrån så besämde vi oss för att gå till skolans gym och där var det verkligen bättre! Ett äkta Joskam + Krisjo gym! Man kan spela fotboll eller andra sporter i hallen, köra gym eller pass. Så till veckan börjar vi träna där istället, as nära oss (eller ja.. för mig i april).

En annan sak jag ska skriva om nu är att min nörd period har börjat. Fick hjälp hem med tvn förut, gött! Men efter Josefins och mitt lilla äventyr så väntade något jag inte räknat med. SKRUVA! Jävla skit skruvshål alltså, har nästan vart på väg att börja grina alltså. Men nu är allt öppe och jag har kört en bana på super mario. Men måste äta något så ska hämta något och sen spela!

Fast om avslut: Jag undrar om de på posten har ryck ibland? Fick mitt bankomatkort hit fast det var avikandeadress och nu fick jag AVIn till Victors jacka fast den ska hämtas ut i karlstad!!!! Jävlar vad de ska hålla på ibland.

Bumbumbeee

Ibland frågar jag mig själv varför jag går upp tidigt fast jag är ledig?
Jag är inte den som går upp och tittar på serier och slappar.
Utan tvärtom, ex idag:
jag gick upp tidigt, betalade alla räkningar, räknade ut hur mycket som kan sparas och sen ska jag skynda mig att äta frukost för att hinna till biblioteket och hämta böcker, för att sedan träna klockan 12. Och efter det hämta tvn med Oscar för att hinna träna (provträna) IGEN på Sportsclub med Josefin.

En sammanfattning på detta är: Jag gillar att ha kontroll och mycket att göra. För efter all stress eller annat kunna sätta sig ner och spela Wiii! Ja... ikväll börjar mitt nya, extremt nördiga liv.


Dagens citat

Citat ur skype med Danni:
"Jag har en mick med en mikrofon"
"Jag är hes i halsen"
NÄHÄÄÄÄ?!



Svärt och svört

HEJHEJHEJHEJHEJHEJ!
Idag är det en bra dag ska ni veta!
Har nyss hämtat mitt kära Wii och även gjort Josefin glad genom att hämta ut hennes skor. Som tidigare nämnt så brukar jag få beställa skor åt alla möjliga människor.
Och tvn har kommit, fast det stod ju inte vart jag ska hämta skiten så fick ringa och fråga. Nu måste bara någon vänlig gosse hjälpa till.

Sen hände även något annat helt sjukt på lektions rasten i förmiddags.
HFAB ringde och jag har aldrig varit så skakis som då. Kunde typ inte ens koncentrera mig på vad hon sa till mig.
Jag har nämligen blivit med ny lägenhet! YEAAAAY!
Flyttar första april (ja.. det kan ju vara ett skämt den dagen, den kanske faller isamman eller nåt).
Har även ringt och sagt upp den nuvarande men måste skriva en uppsägning och ge honom.
Kommer kanske (tyvärr) bli en månads dubbelhyra, men hallå?!?! Jag ska ju flytta typ två hus från Josefin.
Igår funderade vi över hur det skulle bli om Josefin, Olov och jag bodde i samma hus. Det skulle inte fungera utan leda till katastrof och huset skulle nog bli känt som "CPhuset", dit ingen ville flytta. Men nu kommer ju inte det ske...

Efter läsgrupperna vid halv tre drog vi (Olov, Josefin och jag) hem till Josefin och käkade morötter, gurka och dipp. Vi försöker vara lite nyttiga.
Måste laga mat och plugga nu. CIAO

Fjåårtizar!

Har nu insett att jag har för långt till Joskam...

.. fast det var längre förut.
Men fattar ni vad jobbigt det är att cykla två kilometer eller?
Skojaaa

Sov till typ elva imorse, sjukt skönt!
Sen återupptog jag träningen klockan ett och har tyvärr tappat väldigt mycket.
Men förhoppningsvis går det fort att bygga upp allt igen.
Men gymkortet går ut den 28e så nu blir det ett litet adjö till TK. Känns lite surt att jag har betalat för de fem veckorna jag inte varit där...
Josefin och jag ska på sportsclub och testa deras gym för att ev. börja där istället.

Har iallafall varit hos Josefin idag och hängt lite.
Hjälpte henne att beställa en likadan tv som jag har köpt, teknisk (och smart) som jag är!
Förhoppningsvis kommer min tv imorgon! Väntar på avin och någon snäll människa som vill hjälpa till med en bil.

Men måste duscha, diska och plugga nu!
Fast innan ni stänger ner sidan så borde ni lyssna på Håkans låt "jag vet vilken dy hon varit i"


M Å N D A G

Är så sjukt trött
skulle kunna somna när som helst.
Drog som skrivet var till joskam innan skolan imorse och kollade på hennes nya hem. Jätte mysigt! Ska bli kul att se när det är klart.
Sedan drog vi på en sjukt dryg introduktion och inte nog med det så var våra magar tomma. Det kan vara den tråkigaste förmiddagen någonsin faktiskt.
Efter den otroligt dryga förmiddagen gick vi till maxi och storhandlade mat. Tror någonting har hamnat fel i våra huvuden eftersom ingenting onyttigt handlades. Sedan gick vi och lämnade maten hos joskam för att gå vidare till hfab och kolla på fondtapet. Men det gick ju inget vidare direkt...

Efter att ha lämnat mina matkassar hos mig så drog vi på shoppingtur i stan. Vi var på jakt efter ljusfat och krokar men hittade bara krokar och fluffiga kuddar på lagerhouse. De hade halva reapriset så köpte en stor, röd, fluffig kudde för endast 45kr.

Hittade även en snygg badrumsmatta (fast köpte den inte.)


Och av en slump gick vi in på JC där jag hade en 50kr check och hittade ett linne jag länge velat ha för 50kr på rean. Det blev mitt helt gratis!

Imorgon halv elva blir det gym! Äntligen. Det är fem veckor sen jag var där sist så det känns som att allt jag tränat upp är förlorat.

Ett bankomatkort, två bankomatkort

Blev hämtad av "Taxi västersol" på stationen tjugo i sex
så bra har vi det här!
Har varit borta så länge att jag inte ens kom ihåg hur man öppnade ytterdörren i huset.
Sedan möttes jag av 15 brev, två kataloger och en bok i brevlådan
I ett av breven låg mitt spärrade bankomatkort och i ett annat en avi om ett nytt kort.
Kände verkligen på mig att det hade skickats fel! (vilket även smarta ma, dalil och victor gjorde)
Men har numera ett fungerande kort!
Efter att jag öppnat all post gick jag till hemköp och köpte äpplemos, hämtade ut kortet och kavajen som victor köpte.

Har varit i super speed hela kvällen:
Har packat upp
betalat i princip alla räkningar
gjort en budget i Numbers - Skit bra!!! Kommer kunna se exakta utgifter och hur mycket som går till sparande.
Mitt i allt detta har jag pratat med Victor vilket får en att känna att man är tillbaka igen. Låångt avstånd.

Imorgon kvart över tio börjar skolan igen!
Innan ska jag dra till Josefin och kolla in hennes lägenhet. Sen ska det bli jätte kul att ses, det är ju typ fem veckor sedan eftersom hon åkte en vecka innan jag drog.
Efter skolan ska vi till Maxi på vår traditionella matshopping!
Imorgon ska jag även ta ett beslut som är bindande och förhoppningsvis blir det ett Ja till mig! Vore så kul!

Tågresan gick iallafall bra. Har lyssnat klart på hela berättelsen "Min morbror trollkarlen".
Det enda konstiga var att mitt sittplats nummer 75 inte fanns. Det fanns 73, 74 och sen 76, 77 - 80. Sjukt konstigt. Men som tur var så var det inte fullt så fick sitta kvar hela resan.
Sen var det bara 40min väntan i gbg. Öresundståget var skit fullt och istället för att sätta mig på min plats så stod jag i bistron hela resan. De tågen är lite dåligt planerade för det finns inte många ställen att ställa väskor och det är trappor upp till vissa platser. Fick även lyssna på små hockey killar i åtta årsåldern som stod utanför toan när någon annan var där och skrek på skånska "Bajsar du eller kissar du?!"

JAJAAAAA. Ska snart sova! Ha det bra! CIAO

Hej då Värmland

Om tre timmar och tio minuter går tåget
och jag har inte ens packat klart än
ska packa klart det som ska med nu
och sedan packa saker som ma´o pa´ska ha med då de hälsar på.
Kommer få ha en rullväska, en sportbag och min adidas väska. Mycket saker åt rätt håll iallafall.

Sov ensam i natt för första gången på ca tre veckor och typ en av fem nätter på en månad.
Kändes som att det fanns för mycket plats... och vad kommer inte min stora säng kännas som då?

Det ska iallafall bli skönt att åka hem
måste tömma postfacket
hämta paket
gå till skolan
MAXI handla och ta kvittot själv
kolla fondtapet och kolla på Josefins nya lägenhet!
Fixa bankomatkortet.
Och ta emot mina nördprylar!

Kan redan nu säga att det kan dröja väldigt länge innan det blir värmland igen..
kanske april? Vi får se, men inte tidigare än april.
Så ha det gött! Ciao!


Dagen för D

Imorse åkte Victor hem.
Lite tråkigt men imorgon drar ju jag.
Vi fick gå upp kvart över sju imorse, skit jobbigt.
allt för att Victor inte hade packat, men det gick ju bra.

Har precis beställt en röd sak som kommer förstöra min sociala framtid ett tag framöver.
Eller den kanske gynnar den till och med, vem vet?

Kände mig lite tvungen för jag är så jävla sugen!
På måndag ska jag beställa tvn.
Får väl se hur denna sidan kommer uppdateras i framtiden.


Ska fortsätta packa ner all skit nu.
CIAOOOOO


Go´morron


Ge mig Sommar och kheden.
Eller.. ge mig sommar bara!!!

Det är konstigt det här med att sova ..
jag brukar vakna vid elva, halv tolv eller senare
men idag när jag äntligen är klar med tentan och inte har något att stressa upp för..
så vaknar jag nio! Vafan?

Men men.. ska göra frukost åt Victor nu (Ja.. jag är en toffel)
sen blir det mer donkey kong, har 84 liv!
De ni, vem vågar utmana mig?!
Är även på fjärde världen efter.. typ en timmes spelande.
Okej, detta låter sjukt nördigt.

Ska inte nörda hela dagen!
Måste börja packa för jag är lite orolig om allt får plats.
Sen ska jag packa ihop en låda som mamma och pappa ska ta med någon gång.

Har förresten lite festivalssug
Men det kan man ju fetglömma när man har sommarhyra.
Får väl göra en egen festival hemma!

the sounds arvika

Arvika 2009 - The Sounds

Detta var ju sjuuuukt intressant! CIAAAOOO

Värmlandsnytt

Schmidt och jag bakade chokladbollar utan pärlsocker eller kokos.

 

Vi bombarderade Momijii med post-it lappar efter jobbet.

 

Vi har ätit lite för mycket och...

...smsat om konstiga saker


och sett roliga ut. Ciao

Distraherande saker

Vet ni hur svårt det är att koncentrera sig på tentan när man har donkey kong och rätt dosa till ?!
Det funkar fan inte.
Men måste, för vid sex kommer Victor och lillebror hit och äter mat och då ska jag vara klar.

Philosophical foundations of health education

Ja, precis. Den boken sitter jag och försöker få ut något bra ur för att kunna skriva en bra tenta.
Har faktiskt skrivit väldigt mycket redan, med hjälp av Lilla My.
Vi har varit stöd åt varandra de senaste dagarna och hjälp till då allt stått still.
Har iallafall börjat förstå varför jag aldrig orkar koncentrera mig längre och varför jag alltid är så trött.

- Inga linser = dålig syn
Jag är jätte säker på att min syn har blivit ännu sämre sen jag började med linser.
(Och nej det har inget med vana att göra för jag har ju varit utan i två/tre veckor.)
Ser sjukt dåligt utan numera, kan knappt se texten på tvn ibland.
Ni kanske undrar varför jag inte bara köper nya?
Jo, för mina finns inte inne utan man måste beställa de vilket tar ett tag.
Sen måste de undersöka ögonen igen ifall det har blivit ärrbildningar osv. vilket jag inte har tid med än.
Sen har jag ju inget bankomatkort ÄNNU så kan inte betala.

Appropå bankomat kortet som spärrades den 26 december och beställdes 27 december...
så tadaaa det har kommit bort med posten.
Helt jävla sjukt flyt här vet ni!
Så nu ska vi spärra det och beställa ett nytt som kommer till Halmstad.
Men alltså.. hur mycket ska det knövla egentligen?

Snygg noshörning och grafik.


Vänta lite, måste lägga in lite nördighet:
Ikväll ska Victor och jag spela DONKEY KONG country!
Ni vet det från super nintendo.
YEEEEEAH! Jag köpte det i måndags men vi har inget classic kontroll så vi ska låna tills jag kan köpa en egen.
Så nu vet ni vart ni har oss. Sitter med en fet jävla dammsugare var och spelar donkey kong!

ZOOOsnören

Ibland så orkar jag inte skriva någonting på bloggen
för det mesta är ju totalt värdelöst.
Så typ vissa stunder då jag har ork så brukar jag göra tidsinställda.
Som detta...

Är ju som sagt i Värmland och detta har jag upptäckt på min upptäcktsresa än så länge:

Ja som ni ser till höger där så har malaco ÄNTLIGEN gjort snören av ZOOaporna! De är skit goda! Fick de av mamma med en gång då jag såg de.


En snögubbe, ahaaa. Nej men någon här på "vågis" gör faktiskt rätt fina snögubbar. Den är numera död men den var ju fin när den levde.


Sedan finns det sjukt mycket mer saker som att kassörskorna är otrevliga, man får kvittot i handen, korttillverkningen är sjukt seg, det finns inga postkontor för de har stängt ner osvosv. Fast det mesta av detta har ju inte ens med värmland att göra.


N.E.R.D.s och bullbak!

Ni ska veta vilken nörd jag är. eller vi.
fast det vet nog många redan
vi såg precis att Disney Channel funkar, vi har inte ens den kanalen
så vi har bestämt oss för att gå upp tidigt imorgon för att kolla!
Ni vet luftens hjältar, piff och puff och alla andra bra program från 90talet.

Något annat vi är rätt bra på är att äta
oftast blir det sent också.
Förr lagade vi mat halv tolv på kvällen
nu har vi bakat bullar! (var tvungen att göra något för att inte flippa ut totalt över RET bedömningen, man ska bedömma sig själv.)
Har iallafall redan ätit så många att jag inte ens minns hur många.
Nu ska vi se på "How i met your mother"!

 



Reflektiv extraherande tentamen.

Sitter och skriver det sista på RETen.
Ska bli så skönt att bli av med den.
Fast sen måste jag ju skriva ut den, bedömma mig själv, lägga den i ett kuvert och POSTA den till HH. Vad är detta? Lever vi på 70talet eller? Varför finnns MAIL överhuvudtaget?! Funderar starkt att hyra häst, vagn och en bollkalle fast postkalle som kan åka ner med den.
Har även funderat lite på att säga till lärarna att det tyvärr inte existerar gula brevlådor i värmland, utan vi har endast gröna men de syns inte för all skog...
Det finns inga postkontor längre. HALLÅ!?

Efter RETen så kommer det nog vara ungefär så här
"Fyfaaaan vad skönt... MEN nu måste jag göra klart HLL tentan som ska vara inne på fredag" .
Fast fördelen men den är att den transporteras med 2000 talets teknik, alltså mail.



Rövdag

Har inte mario spelet kvar
inga extra dosor heller
har ingen plugg lust
(vilket jag inte tror många har någon gång)
känner press för tentorna
= ont i magen
har inga linser så känner mig blind
är sugen på något men vet inte vad
vill se på något bra men vet inte vad
vill träna men det är drygt 40mil till gymmet
det är halt ute
det har regnat
moffa blev dålig
moffa blev bra (okej, detta är inte förklaringen till dåligt humör)
victor åker imorgon
vill åka utomlands
men har varken råd eller tid
kommer inte hem för att jag inte har något bankomat kort
och inte heller vill resa i sju timmar eller betala 500 kronor

tadaaaaaaaaaaaa
så därför är jag på fitthumör
--> akta er

New! Super mario bros

Alltså jag tror mitt liv är förstört
iallafall mitt nattliv, ni vet då man ska sova
Har drömt hela natten att jag och Victor har spelat Bros
vilket vi gjorde till halv ett i natt
och jag har vaknat och sagt att han ska vänta på mig så att vi inte får game over
Fyfan vad hemskt det kändes och känns
Är det så att jag blivit en nörd?
Vågar inte ens tänka på då jag har ett eget wii i Hstad


På tal om något annat så mår jag skit idag
Ont i huvudet, snor i hela huvudet, hosta, ont i halsen och äckligt svettig.
passar jätte bra nu i tentaperioden (som för den delen går åt helvete)
och idag då jag ska träffa Daniella i stan
vi har inte setts sen i början av augusti.



Röd luvan i mongoformat

 

Ungefär så känner jag mig överhuvudtaget just nu
Jävla plugg går ÄSdåligt!
Eller... har knappt försökt att plugga. Hittar på andra saker som att träffa folk på stan, lust att baka och spela WII istället. Men nu måste jag börja, vill inte få U i de två sista tentorna.

Fast idag klockan 18 ska vi träffas på Bishops och gratulera min näst äldsta bror. Och ikväll klockan åtta är det ju Filip och Fredrik!


Rött Wii

Wii


Wii by xjurkelized on Polyvore.com

Om två timmar börjar livet igen.
Victor och jag ska gå till Bibblan för att plugga inför tentorna.
Fyfan vad tråkigt.
Men har smått panik då jag inte börjat än.

2011

Nytt år.
jag invigde det nya året med en fylla och lite spyor
alltid lika härligt
en bra start på året

Hade inte tänkt att ha ett nyårslöfte
men har precis lärt mig att man inte mår bra av champagne = mousserande vin.
så det kommer aldrig mer förtäras.

RSS 2.0