Feliz cumpleaño på mig själv

Det är inte alla som vaknar 05.50 på sin egen födelsedag va?
Inte för att jag gick upp då, men 20 min senare så var vi uppe.
Victors familj kom in och sjöng för mig och de hissade flaggan !
Det har jag aldrig varit med om förut!
Varför vi gick upp så tidigt var för att Victor och hans pappa åkte till jobbet förut, så får hänga här med hans mamma hela dagen. Det är rätt gött faktiskt!
Känner mig äckligt bortskämd idag faktiskt!!!

För ett år sedan var nog Idaho och jag uppe efter att ha sprungit ut ur ett äckligt, varmt tält. Vi lyxade till dagen med glass, mitt första egen gjorda systemetköp (de gratulerade mig!), Ida fick köpa ut åt mig i åtta dagar! Vi åt även nötter blandat med mjukost och messmör, det var lyx!
Får inte glömma att jag antagligen hade en smärre chock av att vakna med mustasch och streck, ord och allt möjligt över hela kroppen!

Och för sex år sedan, då fyllde jag 15 år, det är nog en av de mest speciella födelsedagsfirande jag varit med om. Låg då på sahlgrenska och all personal kom in och sjöng för mig! Åt även för första gången på ca 4 dagar, jordgubbar och bigaråer! Man kan säga att det är den bästa födelsedagen, fick en rak rygg, fint väder (fast låg i rummet), besök av släkten och slapp operation! Helt stört att det är sex år sedan!


Av Victor fick jag "me to you" choklad, om ni minns nallen som alla tjejer ville ha förr (en grå), fast den kostade ca 1000kr så det var nog inte många som fick den. (Okej, jag fick en liknande av min lillebror). Fick även en annan choklad, så ska käka det hela dagen! (samt mammas åre tryffel).
Fick presentkort på HM av hans föräldrar OCH trisslotter, har skrapat en och har blivit 50 kr rikare.
Nej vänta, vann på båda lotterna, vilket flyt man hade idag, dubbla vinsten också!
Har även skrapat hem en lön, ytterliggare ett presentkort, en summa till PIP biljetten, B&J glass och nagellack. Ja och resan hit då (helt gratis :S), vilket är bäst, finns nog inget bättre ställe att fira på. Och vi får inte glömma skorna som Idaho och jag har väntat på i fem månader, de är så jävla värda det!
Som sagt, känner mig äckligt bortskämd.

Kan ju även tala om att mitt ansikte består av blåsor från allt för IQ befriat solande, så måste bära keps om jag ska ut. Har även världens bränna på magen och halsen. Har med andra ord vita shorts och BH fast jag är naken.

Nu ska jag gå ut på gården ett tag i Johannafyllerår vädret. Har nästan aldrig haft dåligt väder på min födelsedag!


Schmidten tar Studenten

Då var han inte bara barnet längre då.
Han har numera två jobb, en "fru" och ett liv.
En äkta karl med andra ord


Vad du än gör med mig nu...

Ett par appletights designade av JT (mig själv).

Klockan är inte ens åtta men har slängt i mig frukost och ska snart ut och gå. Tänkte bli lite "hurtig" som man säger, måste vakna för att kunna plugga. Har egentligen föreläsning idag men måste verkligen bli klar med arbetena och sen ska jag iväg och jobba (vilket är 1000 ggr mer prioriterat så man kan leva).
Igår var V och jag på Tjärnivalen på säg och lyssnade på Emil Jensen. Han såg lite ut som Åke i Bert, men han sjunger fint (egentligen var inte det ett minus med Åke). Vi skrattade även endel åt alla små barn som sprang omkring med cigg och en öl gömd under jackan och försökte se coola ut. Det såg så jävla töntigt ut men det är ju tur att de tror att de är coola iallafall.

ÅH ikväll har min bror bal!!! Fattar inte någonting just nu för alldeles nyss packade jag hans skolväska och alla andra väskor. Okej det känns väl inte som att han är så liten, men ändå. Och något som känns ännu mer fel är att vi tog studenten för två år sedan. Ska jag få lite mer ångest så kan man börja tänka: "Vad fan har man gjort under dessa år?"
Nästa år har det gått lika lång tid som det tog att läsa hela gymnasiet.

Extremt dammig cykelhjälm som jag tydligen såg jätte söt ut i. Men kör nog utan, är ju blond.

en nisch

Troligtvis så kan toalett doppning av olika saker vara min nisch
är helt otroligt bra på det
kan vara bäst i världen.

För några år sedan tappade jag Idas mobil i toan på score
låt mig tillägga att det var samtidigt som jag spolade
den repade sig faktiskt och fungerade helt okej

För några månader sedan slängde jag ett par trosor i toan
detta var dagen efter och var fortfarande full

Idag tappade jag min ipod i den äckliga saken
så nu är den full i vatten och det har stått "laddat" på skärmen i drygt en timme nu
det värsta är väl att den innehåller 4600 låtar som min nya hårddisk inte har

ska jag skratta eller gråta?
den är från 2005 och kan behöva uppgraderas
men den har ju hela mitt liv där på

FAAAAAAAAAN tur att man fyller år snart

1 juni - Som en svan som blir en ful ankunge.

Kom att tänka på en sak när vi pratade om självförverkligande idag.
Just det här med människor som trycker ner andra
och då av ingen anledning alls.

I nian var vi i badhuset för att simma
jag gick dit en timme tidigare än alla andra för att simma själv eftersom jag inte fick vara med på idrotten (förutom att simma i slowmotion).
När resten av klassen kom så var jag klar och gick då till läraren för att berätta hur långt jag simmat. Det var lixom så man skulle göra, tänkte att det kunde påverka mitt betyg som var G vad jag än gjorde.
När jag berättade att jag simmat en kilometer så fick jag bara ett konstigt svar. "Okej och nu orkar du inte mer?!" med världens konstigaste tonfall. Som att jag var latast i världen typ.
Varför säger en lärare så?

Eller när vi var runt 10 år så brukade vi prata om hur vi skulle bli när vi blev stora. Jag satsade alltid på att bli rik, ha en yatch och ett jätte stort hus plus en massa onödigt dyra bilar (som fortfarande vill uppfyllas men med flertal heta killar). Men varje gång vissa människor var med så sa de alltid "Du kommer aldrig ha råd med det". Aha? Kul att höra det som 10åring. Fast det konstiga är att detta fortsatte då man blev äldre. Som liten hade jag alltid pojkvänner, om det så var 1 - 4 stycken på en och samma gång. Och min kusin brukade säga att hon också ville ha men att bara jag fick en massa. Det som hennes pappa sa som svar var då att det skulle lägga sig med åren för mig och att min kusin skulle få fler. Detta kan ju tolkas som att jag skulle bli fulare och äckligare med åren? Som en svan som blir en ful ankunge.


RSS 2.0