Bye Bye Västersol

Godkväll! Sitter just nu på sängmadrassen som ligger på golvet, det får bli sovplatsen för natten. Vi har kämpat med min enorma säng idag och skruvat av alla ben. Vi tog även ner bordet, men upptäckte jämt innan att lådan är borta. Jag minns inte om den är i förrådet eller om den är slängd, fast det känns inte som att den är slängd.

Var som skrivet var med Josefin till Hårakuten imorse, de var faktiskt jätte bra. Det är en frisör på högskolan som endast tar 280kr, vilket är väldigt bra om man jämför med 440kr som det vanligtvis kostar. Hon som klippte var även väldigt pratglad så det blev rätt kul. Jag stod bara bredvid (vill skriva jämte men ska ta bort det ur ordförrådet) och kollade och babblade på.

Efter det gick vi vidare och postade paket, som vanligt, handlade lite osv. Sedan drog vi till Josefin för att greja lite för att sedan gå till mig. Här har vi bara grejat, vi lagade till och med lunch till mamma, pappa och Magnus (de ska få schnitzelkött i sås med aubergine). Men efter att vi skämt ut oss tillräckligt i köket så satt vi oss i soffan och båda höll på att somna hela tiden! Vi gjorde även middag nyss, spaghetti med vita bönor i tomat sås. Men nu har hon gått iväg för att hämta sin lilla prins och jag ska väl ta och vila ett tag. Det finns inte så mycket annat att göra här faktiskt.

Om ni vill veta så tänker jag inte prata på ett tag, Josefin och jag brukar prata med en jätte ljus röst vilket gör skit ont i halsen efter ett tag. Men det går inte att sluta prata så! WEEEENDY!


FEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

miiini väska

Kolla mini väskan som jag hittade på Myrorna i KD. Så sööööt!

 

Godmorgon. Vilken "tycka-synd-om" rubrik jag har. Men saken är den att när jag kom tillbaka från Karlstad så kom snuvan tillbaka och mina halsmandlar bara växer och växer. Har även tagit ut linserna för att inte få ögoninflammation etc. så är blind som fan... Egentligen vill jag bara ligga i sängen hela dagen för att bli frisk. Men vem fan kan sitta stilla dagen innan flytten?
Inte jag iallafall, kommer vara som en duracellkanin i ett dygn nu. Eller kanske två.

Snart ska jag dra till Josefin som ska klippa sig, men hon ville ha sällskap. Och ja här kan man ju börja förstå att vi faktiskt sitter ihop, snart går vi väl på toa ihop också.
Senare ska vi hem till mig och skruva ihop bord och benen på sängen!

Men nu till något som är skit konstigt. Jag drömde att jag åkte tåg i natt med mina flyttlådor, fråga mig inte varför. På tåget så fick jag för mig att sätta på mig en ny tröja så jag satt ju typ halvnaken (bar överkropp) medan fjortisar och gubbar kom förbi. Men för att försöka dölja detta så kollade jag ut genom vattnet och då var det precis som att vi åkte båt för det var folk utanför som badade precis jämte.
Jag hade ju lite panik över hur jag skulle hinna få av alla lådor så jag började skrika till alla gubbar jag hittade för att fråga om hjälp, så att de inte bara sprang av när vi var framme.
När vi hade gått av så mötte jag Victor och hans mamma och inser då att alla flyttlådor är kvar på tåget. Så jag springer ut till perrongen (som  var den i halmstad) och tåget är borta! Så det blev en massa krångel för att få tag i lådorna för jag satt bara och sa "jag åkte öresundståg, NEJ Sj, Eller nej X2000".

Hoppas det inte blir så imorgon, men om det blir så då blir jag förvånad, för vi ska ju åka bil och inte tåg.

CIAOOOO

Vinter vs sommartid

Idag på entreprenörsdagen upptäckte jag att min armklocka var i vintertid och jag undrar hur jag ens har klarat av att passa tider osv. fram till idag. Det är ju helt sjukt att det har fungerat. Jag måste vara sjukt skillad eller så är min inreklocka väldigt bra!

På tal om entreprenörsdagen så var det sjukt tråkigt. Vi fick i uppgift att presentera oss framför alla de personer som var där i ca 30sek - en minut. Men då drog jag och Josefin, för aldrig att jag gör det. Mitt personliga märke är inte särskilt utvecklat ännu.

Sitter i lägenheten och det ser ut som igår, lådor överallt. Inga kläder som jag vågar ta upp och typ inga tallrikar eller någonting. Livet leker! Inte. Har inte varit här idag utan på stan, maxi, science park och hos Josefin istället. Ska snart sova näst sista natten här, fyfan vad gött!!!
Imorgon kommer flyttfirman hit igen, fast i syftet att skruva ner bord och benen på sängen. Det kommer med andra ord bli väldigt konstigt att sova här en sista natt på golvet.


Josefins flyttfirma AB och Johannas management fjÅrtisclothing.

 


Idag har jag spenderat sex timmar tillsammans med Josefins flyttfirma AB. Vi har packat ner det mesta, inkl. gardiner och porslin (sparat en tallrik för att kunna äta). Jag har även insett hur sjukt mycket kläder jag har. Det är faktiskt pinsamt! Har fått ihop två stora kassar med kläder och skor som ska till myrorna och det ser ut som en halv garderob. Men det är väl ca 1/8 av det jag äger.


Men har iallafall sålt en hel del kläder, men vill även skänka bort lite för jag orkar inte vänta på att det ska bli sålt. Får väl se hur det ska gå i den nya lägenheten, får väl trycka in skiten i skåpen.


Vi har även fotat kläder som ska säljas och haft panik över huvudnyckeln till huset/förrådet som försvann. Jag skulle få låna nyckeln till förrådet av Oscar så han la den i postfacket men den var inte där. Så vi började fundera över om postmannen hade snott den. Men den hade tydligen ramlat ur mitt postfack när de la i post och hamnade i Oscars fack igen. TUR!

Kan även tillägga minuset när man packar, man packar ju ner lite fel saker ibland. Jag insåg när vi hade packat ett Xf*ucking antal lådor att hyreskontraktet var i någon så jag har fått leta ihjäl mig efter det.

Nu ska jag spela lite super mario world och donkey kong två :D

CIAO!


Här är en bild som jag målade i nian då jag hade skolios. Den ena schiraffen (chiraffen?) har skolios som ni säkert ser. SKILLAD eller vad?


Siste daaan

Godmorgon!
Allt bra eller? Ganska värdelös fråga för jag får ju inga svar ändå. Det är bara kallprat.

Jag har iallafall duschat och haft inpackning i håret. Man måste ju göra sig snygg när Kamilla kommer hit.
Vi ska fika och träna, men även äta lunch med mamma och två av bröderna. Sedan bär det av hemåt.
Jag har verkligen ingen lust att åka hem men det är nog bara för att det är till hatobjektet.

Det som är positivt med hemresan är ju att jag måste börja packa rejält nu. Har skaffat packhjälp, Josefin heter hon och hon är rätt skicklig iallafall. Jag vet dock inte om hon packar för sin eller min skull, det blir ju ändå som så att vi "typ-flyttar-ihop". Fast hon gör det nog för bådas skull.

Okej, nu borde jag packa klart här för att hinna med allt tills tåget går klockan 15.59 (PRICK!!!) (inte). Det är lite tråkigt att jag är hemma strax efter nio, lär ju däcka med en gång eller motsatsen, få hyperhysteri.
CIAO!

Do it like a brother, do it like a dude!

Jag vet inte om något måste förtydligas i "Earth Hour" - strategin.
Men något jag tror, är att denna timme inte gör någonting mot den globala uppvärmningen etc. Elen finns ju där ändå, och vi återgår ju till exakt samma användning efteråt. Det hinner inte hända någonting under en timme, så ni vet. Och som sagt var så tror jag att väldigt många människor tror att de har gjort sitt för det året genom att stänga av allt under "earth hour". Men så är det inte.
Och.. en sak till, borde inte denna timme vara våldtäkts-timmen nummer ett? (bara ett tanke)



Efter att jag börjat träna i fredags så har min kropp gått från att vara piggelin till skit trött. Det är ju faktiskt hur bra som helst, för de två senaste nätterna har jag sovit!
Det kan även bero på att dagarna här i Karlstad alltid är så fulla med saker! Det enda jag gör är att åka omkring och träffa folk.

Igår ex. Tränade, träffade Daniella (L), sen åkte jag direkt till Dalil och Lilla My. Detta tog hela dagen så kom tillbaka efter åtta.
Idag blir det träning igen, närsomhelst. Sen klockan ett ska kusinen och jag cykla till mormor och morfar. Efter det kommer min lilla, lilla broder hem. Och vi ska hem till han ikväll för att en annan kusin kommer dit och sover. YEAY!

Och imorgon då, sista dagen! Kamilla kommer hit på "frukost/Latte date". Sen måste jag verkligen träna för att inte få damp på tåget. Och egentligen borde jag köpa den där dammsugaren som jag inte berättat om, men det är en riktig iallafall (inte gjord på marsipan).

Nu vet ni allt detta! Ska göra mig iordning för att gå till Sats! Så kuuuuuuuuuuul! (ärligt alltså)
K-rent

Kalasväder!

Jag har en fråga som jag måste ha svar på.
Är "kalasväder" sånt där väder då det regnar färgglada ballonger och snören från himlen?
Det är verkligen synd att man aldrig fått uppleva det, verkar ju väldigt kul. Men det kanske bara är vissa människor som får sånt väder?
Josefin och jag har iallafall planerat att vi ska göra ett eget kalasväder, för det är ju en av alla de "99 saker man måste göra innan man dör"- göra.


Förresten, är det ingen som reagerar över att det är "earth hour" nu? Är jag en hemsk människa för att jag skiter i det? Men alltså jag kan faktiskt tala om att min lägenhet är helt nedsläkt och alla sladdar är urdragna. Skyll på mina föräldrar i stället, det är ju här jag befinner mig.

Men helt ärligt, är det inte lite konstigt att vi ska ha EN TIMME till detta? Varför kan människor inte bara stänga av apparater, släcka ner och minska energi användningen varje dag istället (som mina föräldrar)

Så här är det: Denna timme finns bara för att folk ska känna sig duktiga; "ÅÅH nu har jag gjort jorden en tjänst, nu kan jag njuta av min älskade Iphone, tv, dator och alla lampor samtidigt".

Happy sleepdaaay!

Tänkte börja med att gratulera mig själv till sömnen i natt.
Somnade vid två och vaknade jämt innan sex. Det är alltid något iallafall.

Igår kväll skickade jag in båda tentorna så idag blir det bara lugnt! Eller iallafall på den fronten, ska iväg till gymmet och sedan hem till schmidten en stund.
Kan även berätta något annat helt värdelöst, i natt då jag inte kunde somna, så läste jag mammas offert på 39sidor. Känner mig lite smartare efteråt faktiskt.

Ska duscha nu. (FB status kanske = ointressant).

Snälla skicka ett vykort för jag undrar så.

Alla bara pratar, "är det sant" och "jag har hört om dig".
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen.
Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna.
Alla dansar, och jag tänker "Är du också själv? Var är du ikväll?"

Undrar lite om jag kan räknas som en "Håkan"-expert. Har löst fyra frågor genom att bara se lite av en låttext. Kan faktiskt säga som så att jag är förstörd, kan typ alla låtar, men det är gött!

Buenos diás locas

Befinner mig just nu i Karlstad, eller mongotown som det numera verkar vara.
Om någon bryr sig så blödde jag näsblod på tåget hit, det var skit kul...

Har börjat fundera på om jag har någon diagnos. Jag kan inte sova, sitta still eller sluta tänka.
När jag ska sova så somnar jag aldrig utan ligger vaken och tänker fast jag försöker somna. Så till slut kollar jag på klockan fyrtio gånger, i natt var den strax innan fem när jag kollade sista gången.
Sedan vaknar jag alltid sju, eller så har jag vaknat innan men går upp sju.

Det första jag gjorde idag var att ställa mig och baka scones, som sedan åkte ner i magen (dock inte alla). Efter det pratade jag med mormor & morfar, diskade, plockade ur diskmaskinen, vattnade blommor och städade. Mitt i allt detta målade och skrev jag en cirkelbudget till en person. Allt detta var klart vid elva, sen fick jag för mig att fota kläder och skor för att lägga ut på bloppisen.

Sedan efter tolv kom mamma hem och vi åt lunch och drack latte.
Och nu mina "vänner" tänkte jag sätta mig och läsa igenom tentan en sista gång, läsa mammas offert och sist av allt skicka in Caset och tentan.
YEAY!
Sedan bär det av till gymmet med lillebror där jag ska träna ihjäl mig för att kunna sova.

Detta måste vara årets mest intressanta och konstigt skrivna inlägg.
CIAO

En vanlig dag med Josefin

.. Vanliga dagar är som skrivet var inte som era vanliga dagar. Tro mig, det är de inte. Men idag är nog förklaringen allt plugg, vi har bott på i en datasal på HH både igår och idag.

Jag vet inte hur många det är som blir så överlyckliga att man kan skrika när ni får den nya, snygga, "det-ser-ut-som-touch-screen" scanner på Ica. Men det blir jag.
Eller som alltid säger "Wendy och Pelle", "Samboo" eller andra saker med en "försöker-sjunga-opera"-röst eller det fulaste ni kan komma på.

Det blir många citat tecken här.

Detta är ett litet urdrag ur tisdagen:
Johanna: Fan vad det luktar hav!
Josefin: Jag är ledsen men jag har inte tvättat mig på ett tag.
För den som inte fattar så har du mycket att lära dig.

Vi har även varit på Maxi två gånger idag, andra gången gick åt h*lvete. Hela vägen ballade ur och vi skrattade så mycket att vi var tvungna att stanna upp eller gå ifrån varandra.

Mycket var pga. detta:
Okej, nu blir jag sjukt besviken. Bilden jag tog på Maxi är borta från mobilen.
Aja, det var iallafall en massa disksvampar som var upphängda som en gubbe. Jag sa till Josefin att gubben kostade 10 kr, vem vill inte ha den?! Vet inte om de försökte göra en svampbob, ifall det var ett försök så var det inte ens värt att visa upp.


Ska laga mat nu och packa färdigt! CIAO



Är jag normal?

Jag har alltid haft en extrem fobi för att bada där någonting sticker upp från vattnet. Det kan var allt från en pinne till såna där som stockar gick igenom förr och framförallt båtar!

Jag har från 15 års ålder haft sjuka problem med att åka buss själv, jag går hellre sex km vissa gånger än åker buss. Detta är för att jag får för mig att jag inte kan andas på bussarna. Detta hände även när jag skulle sitta i klassrum under hela gymnasiet.

Jag får alltid för mig att någon ska stå bredvid sängen mitt i natten och glo, eller på toaletten. Förr hade jag en kudd"vägg" i sängen för att jag inte skulle se dörren eller något annat. Detta täckte även hela mig kan jag säga.

På tvn eller radion osv. måste det alltid vara antingen volym 6, 9, 12 osv.. ja ni förstår.

Om jag tar i en disktrasa kan jag få för mig att ta yes över hela händerna eller tvätta de flera gånger för att känna mig ren igen.

Förr fick jag för mig att om man var i samma rum som man stekte bacon eller andra feta saker så skulle man bli tjock. Detta är något jag lärt mig av de som arbetar på McDonalds, för de flesta får äckligt fet hy och de tycks bli större...

Jag har levt i ca sex år med att alltid dricka sex klunkar varje gång jag drack något. Missade jag det var jag tvungen att dricka nio eller sex till. Detta har jag dock lagt av med för det blev alldeles för jobbigt.

Jag måste alltid gå på A-brunnar! Förr var det så inpräntat att jag var tvungen att gå tillbaka och trampa på den om jag missade en.

Jag brukade önska mig någonting när klockan var lika, ex. 22.22

Om jag sett ett ord på en sida av ex. en tidning sitter jag och tänker på resten tills jag läst det. Vilket oftast kan vara rätt ointressent och tråkigt.

Skulle kunna skriva en hel bok om alla dessa saker som gör mig "onormal", men det orkar nog inte ni läsa.

BUS?

I veckan fick jag en tidning med en reklam foundation i. Det stod att det var "natural" eller något liknande. Så idag testade jag den.. Det jag funderar är ifall detta är en normal svensk hudfärg på vintern? Eller är det en pik mot mig att jag borde börja använda brun utan sol och inte se ut som ett lik?
Kan ju även tillägga att den var helt omöjlig att få bort trots min extremt bra"iga" milk. Och den var jätte oljig och äcklig.


Jag gör allt för dig.

Ibland gör man allt för andra.
Som t.ex. idag när en "kund" frågade mig om måtten på ett par jeans.
Inte ett mått utan ALLA! Midja, midjehöjd, innerbenslängd och fotvidd.
Och eftersom jag verkligen vill bli av med byxorna och inte heller äger något måttband så har jag fått stå och mäta med en 10cm linjal! Det tog tid kan jag säga.
Men de passade iallafall så nu är de borta!

Kan även tillägga att min msn blev hackad förut. Eller så blev den inte det. Men någon annan var inloggad på den, vilket aldrig hänt innan. Men förhoppningsvis var det bara fel, fast det brukar aldrig stå så.
Så ifall det nu var det dålig - GE DIG!!!


CHICKEEEEEN

Kolla här då, ingen snö kvar igen!


Idag vaknade jag vid sju, vilket jag alltid gör när jag inte behöver. Jag kan tala om för er att det kan bli rätt långtråkigt om man vaknar så tidigt. Vid halv elva så var jag redan hungrig igen, hade redan sett på meningslösa program och pluggat osv. Det positiva är väl att jag nästan har skrivit en sida av tre på tentan.

Under de senaste dagarna/veckorna har jag även börjat störa ihjäl mig på toadörren som gnisslar hela tiden! (när man rör vid den då).

Nu till något annat, jag tog en promenad till MAXI för att posta paket och handla lite. Där inne har de en "fynd" hörna med varor som snart går ut. Och för en gångs skull hittade jag något som passade, kycklingbitar i röd pesto. Som skrivet var så hatar jag kyckling och funderade faktiskt riktigt mycket om jag verkligen skulle våga äta det när det tillagades. Men det blev jätte gott. KOLLA HÄÄÄR: (Johannas Kokbok)

Som ni ser så ser det riktigt jävla äckligt ut.
Men om man steker riktigt mycket så blir det ju rätt gott. Har även pillat bort alla fettklumpar.
Sist hällde jag i kokosmjölk!
Det blev till fyra portioner, så nu blir det riktig mat några dagar.

Grönsaker är bara onödigt!


Oj, hoppas jag också är smal när jag är över 20

Hahaha alltså ..
Jag har sålt en kjol och tjejen som köpte den frågade hur gammal jag var.
När hon fick veta det så svarar hon "oj då är du riktigt smal för att passa in i XS"
Det är nog första gången jag fått höra lite diskret att man blir fet när man är över 20.

Hennes slut kommentar på det hela var: "hoppas jag oxå e å där smal när jag e runt 20"

Hej där borta, ja jag röker, är jag inte tillräckligt gammal?

Förut när jag hade varit på stan med Sara och Ylva så såg jag en kille i nioårsåldern som tog handen mot munnen som att han höll i en cigarett. Sedan blåste han ut och upprepade detta flera gånger. Jag gick och glodde på honom för jag trodde inte att det var sant. En MINI människa som röker, hur gammal är han egentligen? Han stannar och glor tillbaka och fortsätter med sin lilla rökning, tills han öppnar dörren och fortsätter. Då inser jag att han bara låtsas hålla i en cigarett, jag tänker "jävla tönt" och går vidare.
Alltså okej att man har fantasi som liten men att låtsas röka?!

Kan ju erkänna en sak att Sanna och jag brukade dricka läsk (trocadero och fanta) på väg hem från bowlingträningen när vi var små. Och medan vi gick och drack så låtsades vi vara jätte fulla, för vi tyckte att det såg ut som öl.. Men tror inte någon trodde på det, eftersom alla i Filipstad visste vilka alla var. De såg oss nog som mongon.

OCH på tal om mongon. Förra veckan så stod ett mongo (FÖRLÅT) bredvid mig i kön och hon bara kom närmre och närmre, tillslut stod hon typ PÅ mig! Vad säger man då?
Sedan så stor det en mongo man mellan hemmet och Netto, han står där varje dag! Vet inte riktigt vad han gör men.. något lär han ju göra.

SIST: Jag har börjat fundera lite över när mina fingrar kommer sluta fungera. Så här ser alltid något finger ut när jag varit ute (ibland inne också), trots att jag använder vantar.


Vart fÄn tog våren vägen?!

Vi har inte haft snö på flera veckor och igår kom det tillbaka! Vad har vi gjort för fel?!

Så här ser vår bakgård ut för tillfället och jag hoppas att det försvinner snart.


Min flytt bloppis

Jag måste så bli av med kläder, skor och väskor inför flytten.
Kommer gå från 2 stora garderober, en vanlig och en klädstång till EN garderob + ett skåp typ. Så TJAAA!
Här är min flyttbloppis


Motiverande samtal

Buenas tardes/noches.

GOTT!!!


Idag är en sån där dag då man inte orkar laga mat.
Har ingen lust att gå till köket, laga mat som jag inte ens är sugen på och sedan diska...
Ett tag funderade jag på att äta popcorn till middag, sånt som blivande hälsopedagoger gör ni vet.
Sedan insåg jag att det inte vore bra, så funderar lite på ytterliggare några mackor och yoghurt. VI FÅR SE!

Har varit i skolan mellan nio och två. Vi har arbetat med CASET som nästan är klart ! Så gött! Sedan spelade vi in motiverande samtal. Det var faktiskt kul, mycket roligare än coaching. Roligast av allt är att vi har fått en strategi/mall ... vad man ska kalla det, en liten lapp typ. Jag fick en sådan av pappa vid jul och jag undrar om de inte fått den idén av mig. Här är man lite självgod kanske, men jag skrev med detta på förra tentan så.. ja varför inte?

Igår packade jag även lite, sånt man gör när man är sugen på att flytta. Rensade även kvitton och andra papper och det fyllde hela papperskorgen! Har även börjat rensa garderoben och startat en bloppis (= blogg loppis), dock inte här.

Nu måste jag fortsätta med att inte göra någonting. Eller okej, jag ska kanske plugga, eller så väntar jag till imorgon och vilar lite. Sedan måste man väl äta något också.

Förresten så åkte min Särsambo (nattsärbo/dagssambo) hem idag. Vi kommer vara skilda tills på måndag, hjälp mig någon!

CIAAAO

Morrn morrn

Onsdag morgon och vi är inte på Abs&Ass, det är rätt ovanligt.
Men nu förtiden har vi väldigt mycket att göra, vilket också är rätt ovanligt.
Och igår kväll satt jag och skrev på Caset från nio till halv tolv, vilket är sjukt ovanligt att jag inte ens hade somnat vid halv elva.

Fast jag gillar såna här situationer, att ha mycket att göra, ha mål och få anstränga sig. Fast tyvärr hinner jag inte med gymmet, vilket är rätt dåligt med tanke på musklerna. Men som tur är väl att jag alltid måste cykla till skolan.

Som ni ser så har jag ingenting att skriva om egentligen. Det händer inte så mycket förutom plugg, plugg och typ tvätt. Det är min dag; föreläsning, tvätt och sedan plugg. Och om en vecka åker jag till mamma och pappa, då ska jag INTE plugga!!!

Förresten så är det SOOOOL!!!


Bakom våra solglasögon är vi inte fjortisarna du tror att vi är.



Är det inte konstigt detta med kläder och intryck?
Har man kjol, solglasögon osv på sommaren så är man inne men har man det en dag då det är sol och ca fem grader ute så är man fjortis. Jag förstår mig faktiskt inte på det. Vem är det som bestämmer hur man ska få klä sig? Men på vintern då kan man ha på sig en björnf*tta, fet jacka som man inte stänger och stövlar, precis som alla andra och då är det inte fjortis. Eller?

Den här dagen försvann bara. Var i skolan mellan tio och halv fyra, föreläsning och sen eget plugg. Sedan drog vi hem till Josefin, eller ska jag säga hem till OSS (?). Där skulle jag se på coaching-cdn men det fungerade ju inte !!! Vid halv sju insåg jag att det var dags att åka hem och laga middag, hade jag väntat tio minuter till hade cykelfärden blivit gångfärd. (=MÖRKT)

I vilket fall som helst så har Josefin hjälpt mig med inköpslistan till den nya lägenheten och jag måste bara säga FYFAAAN!!! Den är drygt en A4-sida lång och allt som allt kommer bli lite mer än 6000kr. Detta svider riktigt hårt och det är inget som går att motarbeta då allt är viktigt. Addera sedan på dubbelhyran --> April månad = extrem fattigdom.
Men men, åtminstonde kommer jag ha en FIN, VARM och skit-nära-till-Josefin lägenhet.

Manspojke, manspojke, du kan kalla mig manspojke

Är det bara jag som tänkt på hur fruktansvärt töntig låttext "manboy" har?
ja, jag kan kalla dig manspojke om det vore coolt, men nu är det inte det.

Eller "Popular". Den här låttexten kommer ju låta så sjukt töntig, eller mer förjävlig, för de som inte kan svenska i Eurovision.
Tänk detta:
Jag kommer bli populär, jag kommer bli populär. Jag kommer nå dit, populär. Min kropp vill ha dig tjejen.
”I will be popular. I will be popular. I’m gonna get there, popular. My body wants you girl”.

Så JÄVLA bra text alltså, kunde inte beskrivit det bättre själv.


Aubergine

 

 

Ungefär så här ser min eftermiddag ut, plus coaching och motiverande samtals böckerna och Case skrivande. Kom precis hem från skolan och affären, var tvungen att köpa aubergine och torkad frukt för att få någon god middag. Fast är redan hungrig, då min lunch bestod av två mackor, så funderar på att börja snart.

Men jag var bara tvungen att skriva detta och ska avsluta med ett "bra johanna". Har blivit väldigt duktig på att plugga de senaste dagarna, så grattis johanna, fortsätt så! Och för att fortsätta med det braiga så ska jag sluta skriva meningslösa och tidskrävande saker här.

CIAO


Avundsjuk?


Idag har det varit åtta grader och nästan ingen vind. Och jag kan säga att jag känner mig skapligt pepp inför imorgon då det ska bli nio grader och 1m/s! På tisdag blir det sol och sju grader. VÅÅÅÅR!
Var ute och gick förut i en tunn tröja, en lite tjockare och vindjacka och det var jätte varmt! Hoppas ni i värmland blir avundsjuka nu, det vet jag att ni blir. För ni har SNÖ! Det har inte vi!!!

Okej, ska sluta nu. Har pluggat hela dagen och ska nu göra lite pasta med grönsaker. Åt upp pizzan förut och känner att det får räcka för ett tag. Huden blir ju helt konstigt och kroppen likaså.

Snart är det SOLSIDAN :D

Ciao!

Vissa reagerar lite mer än andra

Josefin hade väldigt starka känslor till melodifestivalen igår, hon var tvungen att uttrycka sig till resten av Nyhem.

 

Och Josefin, du kan vara lugn för detta klipp kan bara de jag tillåter se (höhöhö).

Annars så var kvällen rätt lyckad förutom att jag tappade pizzan i golvet, spillde ut en massa vatten och till sist åt jag av Josefins pizza trots att halva min pizza var kvar.

Här är även ett ex. på ett samtal:
Josefin kliar sig lite i huvudet och säger att hon har saker i hårbotten, samtidigt ser vi på tv.
Josefin: Dom var finnar eller vad var de?
Johanna: Nej jag hade sår
Josefin: Va? Jag menade de på tvn! The Dudesons
Johanna: Ahaaaa, ja

Överambitiös?


Är man överambitiös eller kanske mer åt det över ivriga hållet om man har adressändrat tre veckor innan flytt? Jag har iallafall gjort det nu, fast från och med flyttdatumet då.
Jag var ju tvungen att göra någonting för att avbryta plugget en stund...

Idag fyller min morfar xx år, ärligt talat så vet jag faktiskt inte hur gammal han blir. Eller bara på något ungefär. Har ringt och gratulerat honom och det kändes jätte konstigt. För det är första gången vi pratar i telefon sen flytten, annars har vi bara träffats två gånger sen jag flyttade. Men får nog dra dit när jag ska till värmland om två veckor (YEAAAY!). Har tänkt att fly bostaden för sista gången en vecka innan flytten. För sedan när man kommer hem fyra dagar innan flytten så kommer man bara packa och då finns nog inga negativa tankar alls!

Ska snart iväg till JOSSAAAN (den andra, för jag är ju JT #1) och vi ska äta pizza och se på melodifestivalen. Kommer bli kul! Det enda minuset är att jag aldrig kommer orka cykla hem...
Och jag vet att pizza bilden inte ser så jätte god ut, den ser mest slemmig ut, men den är nog rätt god ändå och jag tror ni blir sugna!
TJINGTJONG


Nu är det dags att skaffa dig en ny välformad midja...

Det är ganska konstigt att tvn säger åt mig vad jag ska göra med mitt liv. Hamnar man vid tvshop så ska man tydligen bli smal, fin och fit for fight. Ser man tillräckligt lång stund så har nog ganska många ringt och beställt alla de prylar de försöker sälja, ren brainwash är det. De upprepar sakerna om och om igen, hur bra det är och hur smal man blir fort!

Nej .. jag håller mig nog till gymmet och kanske en lite nyttigare kost istället för att bli hjärntvättad.

Toooaster


Idag har jag varit så duktig att jag gjort en efterrätt till maten! Köpte mango (för fem kr) på Maxi och hade i vaniljyoghurt.


Gjorde även lite avancerad mat, dvs. inte makaroner och bacon/bönor. Gjorde morötter och potatis i ugn och hade sedan köttfärssås med kikärtor vid sidan av. Det blev asgott, lite skillnad om man jämför med det jag brukar äta. Har även köpt popcorn, SMÖRpopcorn, som jag ska äta senare.


Angående rubriken så gick Josefin och jag till stenalyckan i förmiddags och köpte en varsin toaster på Jula. Så imorgon bitti blir det toast! Vi gick åtta km för en toaster... det är ju kanske lite udda eller ambitiöst.


Pepp på vädret

Jag måste säga att jag känner mig SÅ peppad att sova när de säger på nyheterna att det kan blåsa upp till 25m/s inatt här i Halland. YEAY!
Tänkte bara på trädet där ute...

Coaching samtal


Den här dagen har varit lite annorlunda.
Först så fick jag sova i princip tills jag vaknade av mig själv, dvs till nio.
Sedan drog jag till skolan där vi satt och skrev ett litet manus för att sedan arbeta med caset.
Sedan mellan ett och tre spelade vi in coachingsamtal. Vi i läsgrupperna filmar när vi spelar en coach och klient.
Det var riktigt nervöst innan och när kameran satts på, men nu i efterhand känns det rätt gött.

Jag måste nog säga att det var roligare att vara klient än coach för när jag spelade coach fick jag en black-out. Jag kom inte på någonting att säga överhuvudtaget! Det var svårt att koncentrera sig på vad man egentligen skulle göra trots att problemet jag fick var ett riktigt, de andra hittade vi på.
I morgon kommer jag få skivan och ska då bedömma och reflektera över vad jag skulle gjort bättre osv. Det kommer ju inte bli någon höjdare att kolla på den, men men... Man måste ju lära sig.
Nästa vecka har vi motiverande samtal och jag ska verkligen plugga inför det! Vill vara förberedd denna gång.

I och med detta så fick man ju lite ont i magen så bestämde mig för att strunta i träningen idag och bara plugga istället. Plus att det har regnat/snöat och blåser mellan 10-11 m/s ute, vilket inte är så kul att cykla i.

Nu ska jag läsa en bok som jag hoppas kan hjälpa mig att lösa problemen!

Vuxenpoäng

Idag har vi skrapat hem några vuxenpoäng genom att skaffa självscanning. Det är väl inte så jätte kul nu i början då man inte får slutföra köpet utan en kontroll person. Så vi har kommit fram till att vi får köpa en vara och sen gå ut igen, för att sedan gå in och köpa en ny, då kommer vi ju få handla helt själva tillslut..
Nej.. vi ska inte göra så, men det vore ju något.
Bara så ni vet så känner man sig som James Bond när man har en självscanner!

Gick upp kvart i sex imorse och kom hem vid fem så är skapligt trött! Vi tränade mellan halv åtta och halv nio och fyfan vilken träningsvärk jag har! Första gången det känns i röva tom.
Efter detta var vi i skolan till tre + gjorde några ärenden. Har ju sålt ett par skor och funderar på att rensa mer för att få bort saker. Rätt kul faktiskt.
Sedan skulle jag egentligen cykla hem men det har ju snö/regnat och blåst så orkade inte. Satt mig som vanligt i Josefins säng och vi såg på Top Model som sedan blev Glee och sen drog jag. Glee avsnittet var inte som förväntat, det var typ skit dåligt! Och vi som fått vänta en extra dag för att se det, det är så synd om oss.

Förresten så sålde de 5 zoo askar för 10kr på Maxi! SÅ GOTT!!!


OKEJ HEJ DÅ

Abs&Ass

Det blev en semla idag iallafall. Fast man kan ju inte säga nej till gratis semlor. Först så bjöd de på semlor i skolan men jag tycker ju inte ens om semlor så tog ingen. Men sedan när Josefin och jag gick in på Tretton av en slump så "flög" personalen på oss och sa "Vill ni inte ha en semla, jo det vill ni, ta en semla nu!". Så vi stod där inne kletiga och semliga och kollade på kläder. De på tretton har verkligen gett mig ett bättre intryck än sist. Funderar på att gå dit när det är andra onyttiga dagar också...

Vi var även och tränade förut, det var ett tag sedan, typ en och en halv vecka. Det finns ju inget bättre än att träna igen och verkligen känna att man behöver det. Den där semlan gjorde verkligen träningen bra.

Eftersom jag inte har så mycket mer att skriva så tänkte jag sluta nu. Ska ju orka träna imorgon halv åtta och orka med skolan. Så ciao!

Fettisdagen och kvinnodagen

VS.

Det är ju ganska komiskt att det både är internationella kvinnodagen och fettisdagen samma dag. Är det en pik mot oss kvinnor eller? Antingen att vi ska fetta loss eller att vi är fetton?
En sak jag alltid stört mig på är att det heter fet-tisdagen, för det gör väl det? Men jag har alltis sagt Fettisdagen, för det låter ju bättre.
Denna dag har jag aldrig riktigt förstått mig på, det kan vara för att jag aldrig fick äta semlor pga allergi, eller så är det bara en av alla onödiga konsumentdagar. Förra året åt jag min första semla (i mitt liv) och jag var så jävla exalterad över hur gott det skulle vara eftersom alla tjatar om det. Men det var nog en av de största besvikelserna i mitt liv, det är ju skit äckligt ju! Allt utom mandelmassan då, det är ju det enda som är värt att äta på en semla.

För att arbeta mot fettisdagen ska jag träna ikväll och INTE äta något onyttigt, förutom den kladdkakskaka som finns kvar.

Okej, sen har vi kvinnodagen som jag egentligen inte ser varför vi ska ha. Det är ju bara att uppmärksamma alla kvinnor VARJE dag på året. Hur svårt ska det vara att förstå det? Varför måste vi införa en speciell dag för att få folk att förstå att det finns kvinnor också?
Och idag fyller även Anna TRETTIO år! Anna är min storebror upphöjt i etts flickvän. Hon fyller minikärring och jag hoppas hon slänger ur sig en massa roliga kommentarer som vanligt idag!

Nu ska jag göra mig iordning för sedan har vi föreläsning och läsgrupper. CIAO!

Berööööm

För ett tag sedan så hamnade jag på en "skoliosblogg". Det är två tjejer som har skolios men som bär korsett istället för att opereras. Och eftersom de har många läsare som ska opereras och är rädda för det så var jag tvungen att ge de lite tips.
Nu har de lagt upp det på bloggen och en har kommenterat "väldigt stark tjej, och superbra att ni delade med er av hennes ord!". Här kan ni läsa det.
Det är kul att få beröm ju! Och idag när jag fått så mycket beröm redan! Vi hade en sådan övning på seminariet idag då man skulle ge komplimanger och sedan få komplimanger utan att säga någonting.

Södertäljeeeee

Här är några bilder från Södertälje. Det är på en gigantisk båt (fartyg). De går genom södertälje och tar upp hela kanalen. Sen såg vi jätte många svanar, som inte syns så väl, men det var typ tio stycken.

 

 

Annars kan jag tala om att Victor gjorde chokladbollar i fredags när han kom hem (vid sex, skit sent ju!). Men eftersom jag är en person full med förväntningar så blev jag så besviken. Han hade ingen kakao utan tog oboy istället och det smakade ingenting, detta gjorde att jag blev jätte sur. Men ... eftersom jag är som jag är så åt jag ändå.

 

Och igår så tänkte vi äta pizza men vi valde att göra egen mat istället. Och den lyxmåltid vi valde var spaghetti, bacon och creme fraiche med fransk örtsmak. Så lyxiga är vi! Men vi toppade det med choklad och chips faktiskt.


Lilla Johanniii 1



Ibland undrar jag faktiskt om jag har en extra tekniskt utvecklad hjärna.
Mitt internet dog efter att jag städat och det var fel på ethernet sladden. Så klåfingrig som jag är så började jag dra ur sladden, men det fungerade inte. Så jag drog ur båda ändarna och bytte plats och nu fungerar det.
Det måste ha varit mina geniala fingrar tillsammans med hjärnhalvan som inte visar sig så ofta.

Är iallafall tillbaka i Halmstad! Anlände vid kvart i ett i förmiddags efter en hel morgon och förmiddag av stillasittande. Måste bara säga att det är rätt coolt hur liten världen är egentligen, på bussen till syd satt en tjej från högstadiet som skulle vidare till Karlstad. Hur ofta händer det?
Det första jag gjorde när jag kom ner hit var att cykla till Maxi för att handla mat. Har ju levt på bönor, pasta och bacon ett bra tag nu. Känner mig nästan störd. Så var tvungen att köpa köttfärs, fjärilsmakaroner (de godaste!), yoghurt osv. Ja.. som ni läste så köpte jag pasta. Men det är ju så gott. Det blir ju ändå lite variation om man byter makaronsort...

När jag cyklade hem så ringde lilla Johanna. Det var jätte länge sedan vi pratade (nyår), saknar den lilla dockan. Hon ska komma ner till mig i sommar vilket kommer bli grymt kul. Men vi pratade framförallt om sommaren som var och att vi både längtade tillbaka till Karlstad. Ja, tro det eller ej så gör jag det. Ibland har jag stor lust att bara flytta tillbaka men jag vet att jag kommer ångra mig eftersom ingen bor kvar där. (förutom familjen osv.)

Nej nu börjar det bli en novell detta. Ska duscha och greja lite till sen se på solsidan. Och för den som bryr sig så har jag börjat packa lite.. SÅ MYCKET längtar jag till att flytta. Det är förresten 26 dagar kvaaaaaaaar!!!

chokladbollar

Det är ju snö och is här!
Och eftersom V inte hade någon mat så var vi tvungna att gå till Willys (2km) för att handla. Det blev fyra kassar, en sur Johanna och en irriterad V. Det blir alltid så när vi har mycket att bära och speciellt när det är snö och knövligt underlag.

När V kommer hem från skolan ska vi göra chokladbollar!!! :D

Fåret Shaun

Efter en onsdag med en Josefin på ena sidan och en blomkålsätande Danielle på andra sidan under en föreläsning så var det dags för ett nytt liv. Danielle såg ut som att blomkålen var det äckligaste hon ätit, fast hon sa att det var gott, men det såg riktigt torrt och äckligt ut. Under tiden satt Josefin och gjorde det hon alltid gör när hon är uttråkad - skrattar åt saker hon skrivit i sin kalender.
Själv satt jag och väntade på att få äta mina morötter (nyttigt?!) och sa till Josefin "jag vill ha reklam nu", fast i själva verket menade jag rast. Det är i sådana stunder man inte ska ha ögonkontakt för då kommerman aldrig kunna sluta skratta.

När Danielle och jag skulle cykla hemåt så hade Danielle det lite besvärligt. Hennes cykel var instängd mellan två andra och hon stod och såg helt hjälplös ut, ingenting fungerade. Fast jag tror inte hon tänkte på att man faktiskt kan flytta de andra cyklarna. Schysst som jag är så stod jag bara och gapskrattade och till slut kom en liten indier och flyttade på en cykel så att hon kom ut. Danielle svarade "tack" vilket han förmodligen inte förstod.

Och som fortsättning på dagen så kan jag berätta att jag gick åt fel håll på perrongen här i Stälje, det ledde ingen vart. En gubbe kom mot mig och sa att han hade följt mig men att det var lite fel. Sedan så köpte jag även fel bussbiljett eftersom V sa att det var rätt. Men bussgubben sa att det var fel så jag fick stå och förklara att jag inte hade fått den av en kompis utan att jag hade betalat så till slut slapp jag 30kr extra.

Ska duscha nu. Men jag hoppas folk såg på debatt igår om BB och Kissie!

Någonting om någonting

Vad tråkigt det är att vara sjuk!
Man gör ju ingenting.. typ sitter/ligger hela dagen.
Har tom. fått ont i "röva" för att jag suttit så länge eller kanske på ett konstigt sätt.
Men har faktiskt varit ute en stund, tyvärr, för det var inte skönt. Men var tvungen att gå till apoteket och Hemköp. Jag har ju glömt (för detta är ju SÅ viktigt) att berätta att jag har fått en crush i morötter! Lösviktsmorötter är så jävla gott alltså, så var tvungen att köpa några så att det blir någon "mat" idag. Har även köpt ett äpple och lättdryck, känner mig jätte nyttig och det är väl rätt bra antar jag. Hej då choklad

Men jag HOPPAS att det blir chokladbollssmet hos Victor, för det vore väldigt gott.

En sak som jag upptäckt i och med detta är att det är så mycket skönare att vara sjuk när man bor hos sina föräldrar. För det är verkligen jobbigt att ta sig till köket eller ens inse att man borde äta, och allting finns ju där. Nu har jag varken hostmedicin, nässpray, sinova eller andra bra saker. Men eftersom jag har så bra föräldrar så har de skickat rinexin till mig! Sedan har de ringt varsin gång idag, vilket livar upp det hela lite.

Nu ska jag halvsova och få bort "röv"ontet. CIAO

Förresten så såg jag mongoanden häromdagen!


Mardrömmar och en ... säng

Den här natten var ju inte särskilt mysig.
Innan jag somnade igår vid tolv så mådde jag helt okej.
Men sen vaknade jag vid fem av att hela min säng var dyblöt! Så jävla äckligt. Sedan började jag se en kille vid min garderob som blev helt stel av en osynlig hand som kom från garderoben. Och precis då, när jag nästan var skräckslagen, så var jag tvungen att gå upp och dricka och ta en halstablett. Såna saker händer alltid när jag har hög feber. En gång när jag var liten så hade jag jätte hög feber och hallucinerade om att det var krig i världen. Så jag sprang genom hela vårt hus (på riktigt) och hoppade upp i mamma och pappas säng och skrek att jag inte ville dö. Ungefär så kändes det i natt, som att allt som hände var på riktigt.

Jag vill ju bli frisk nuuuuuuuuu!!! Har inte kunnat träna sen i fredags och idag är det abs&ass som jag verkligen vill gå på. Men eftersom jag inte tänker åka till skolan idag så får vi se...
Och imorgon klockan fem åker jag till Victor och då vill jag väl inte ha feber heller!!!

Tänk om man kunde få drömma om Arthur istället?


RSS 2.0