I´m singing in the rain, under my umbrella


"Bägaren börjar bli full..."

När jag skulle cykla iväg till Josefin imorse så upptäckte jag en sak som fick mig att bli jävligt förbannad. Någon har snott min cykellampa! Utan den kan jag inte cykla på kvällen eftersom baklampan inte fungerar. Det som fick mig att bli mest förbannad var att pappa har köpt den till mig för x antal hundringar och att han sa att jag skulle vara rädd om den och ta av den varje kväll. Men jag som är lite väl godtrogen tänkte att ingen ville ta den, speciellt inte nu när vi har tejpat runt den. Jag blev så förbannad så tänkte sparka omkull cyklarna utanför och göra en fet dominoeffekt.
Så hade jag nu haft råd med ca 10 000 kronor i hyra i två månader hade jag flyttat ut imorgon.

STOPPLJUUUUUS

Oh dear Oh dear.
Jag ser helt ärligt ut som ett mongolid stoppljus.
Johanna 19år är tillbaka.
Dumma mej!
Jag måste gå omkring med mössa utanför min dörr, ifall någon upptäcker mig.



Igår/inatt när jag skulle låsa upp cykeln utanför Josefin så kom det fram en full kille och började prata med mig. Och.. jag som var så jävla trött och ont i halsen orkade seriöst inte med en full människa då. Men han frågade mig iallafall vart man går ut i Halmstad för att han var från Ljungby! Det jobbiga med det var att det var helt omöjligt att förklara vart ställena låg. Han fattade ju ingenting.
En full, rökande kille som inte fattar någonting från Ljungby, han gjorde verkligen min lördagsnatt.

Kan även berätta att det hände två konstiga saker inom fem minuter idag när vi hade varit på Maxi.
Först inne på Maxi så var det en gubbe som började prata med mig om att han hade pantat för 500kronor och köpte en massa dricka, men trots detta så hade han 290 kronor kvar. Vilket kap alltså...
Sedan utanför så stannade en bil och frågade oss var det fanns en baskethall. Jag och Josefin har börjat undra om vi ser ut som hallänningar.. För det gör vi ju inte, för då ser man ut som Danielle.

Vill du ha en halsduk?

Godmorgon.


Jag kan ju börja med att säga som så att gårdagen bestod av frusenhet ända in i skelettet, ont i halsen och jätte trött. Men trots detta så gick vi till Eurostop och sedan hem till Josefin för att mysa/dra ut hälften av mitt hår.
När jag kom hem klockan tolv så la jag mig med kläder, en filt och två täcken på, trots detta frös jag/svettades i vissa stunder. SÅ HEJ virus! Jag är sjuk, kan typ inte ens prata och har feber. Har tagit ut linserna nu och är lite blind, men jag vill ju inte ha någon ögonflammation eller så.

Men nu ska jag berätta lite roligare saker istället. Josefin och jag är lite speciella, för det händer ALLTID något konstigt när vi umgås. Vi borde verkligen ha en realityshow så folk kan få se allt.
Ex. i torsdag när vi hade pluggat och gick förbi josefin för att hon skulle lämna några saker så sa jag "Åh, de här skorna kommer jag ihåg!". Josefin kollade lite konstigt på mig och jag plockade fram de. Det var ju helt fel skor! De skorna jag pekade på var de hon precis hade haft på sig. Nu kanske inte detta låter särskilt kul men det var roligt.

Igår när vi satt på Max så kom det in en massa asiater och Josefin säger: "Oj, är hela asien här eller?". Sedan skulle jag ta en halstablett och frågar Josefin "Vill du ha en halsduk?".
Jag vet inte hur många gånger vi säger konstiga och felaktiga saker varje dag, men det är nog väldigt många.

Detta köpte jag på H&M i fredaaaaags.




Sunshine

Hej! Nu ska jag dra till Josefin. Vi ska gå till Eurostop i det soliga vädret! Utan snö och is som sagt var. CIAAAO

Tänk att vakna och bara luddra med den här, den är ju nästan som mitt hår.

Buenas tardes / noches!
Jag har haft fullt upp med tentapluggande och gymträning för att bli beff ett tag. Men nu har vi skickat in tentorna och det är helg! Vilken perfekt dag... Nej
Imorse slog jag årsrekord i sömn, vaknade tjugo över nio. Jag brukar annars vakna mellan sex och halv åtta vilket jag anser är rätt tragiskt när man inte behöver gå upp.

I förmiddags var vi på gymmet som vanligt men idag var det verkligen skit tråkigt. Vi värmde inte ens upp för det var för ansträngande och gick direkt på vikterna för att träna biceps och triceps. Men SJÄLVKLART ska jag få problem med handleden när det äntligen börjar bli bra. Så detta gör att jag inte kan träna biceps... kommer se helt sned ut.

Sen om någon vill veta så var jag hos optikern klockan tre och kollade mina nya linser och de är tydligen "perfect"! Så gött, ser ju skit bra nu. Tänk att jag har gått utan glasögon/linser sen jag var sju år (för att jag var så feg att använda glasögon i skolan) tills för ett år sedan. Jag har alltså i princip gått omkring halvt blind i 13 år, känns ju bra.
Efter det mötte jag Josefin IGEN för en shoppingrunda. Vi hade 100kr på H&M och det går ju inte att tacka nej till.

Nu ska jag väl köra ett träningspass för att bli varm. CIAAAAAO


Justin Bieber syndrome

Jag har tack vare Josefin blivit helt besatt av Glee!
Det är väl positivt på ett sätt eftersom jag aldrig ser på något vettigt, om nu detta kan ses som vettigt. Men programmet är ju lite ironiskt och de gör väldigt bra covers.

Men nu till något annat. Jag har nästintill blivit hatisk till mitt hem.
Det är kallt som fan (förutom när jag varit utomhus), köket luktar och är äckligt, dörren måste låsas för att den inte ska öppnas av sig själv, vår ytterdörr vägrar att öppna sig fast man tryckt in rätt kod i vissa stunder, speciellt då man verkligen vill in. Osv osv osv.
Detta är nog orsaken till att jag bara vill resa härifrån hela tiden.
Jag kom ju hem i måndags men redan samma dag bokade jag en resa till stockholm nästa onsdag. Så jävla gött.

Sen är det långt till skolan och gymmet (okej... 2km, men ändå)
På tal om gymmet så orkade varken jag eller josefin dra på Abs&Ass imorse. Jag vaknade kvart i sex av alarmet och kände verkligen hur jag behövde mer sömn. Och eftersom vi hade bokat så har vi fått en varning, får man tre blir man avstängd. Och det vore ju rätt hemskt när vi har gymkort till juli.

Nu ska jag göra något vettigt! CIAO

Arbetslös medvetslös

Jag tänkte bara skriva att jag kommer lägga mig NU för att sömnen ska ta mig. Känner mig nästan medvetslös (hur man nu gör det?) och sovande fast vaken.

Var ju på gymmet med Josefin och körde på, värre än någonsin eller fel vecka.
Vi körde Abs&Ass i 30min, Rodd 15min, biceps, triceps och sen sprang jag som nedvarvning fast det var nästan som upp"varvning".

Så nu vet ni. Jag kommer inte vara vid liv om jag inte får sova snart.
Det som gör mig ännu mer illamående (ja. det är jag också) är att jag ska upp TIDIGT för att vi ska träna halv åtta och sen plugga som fan.

Till och med denna ställning ser lockande ut just nu.


Are you sisters?

Idag är ingen vanlig dag för idag är Josefin och Johannas systerdag.
OKEEEEEJ
Efter att vi hade varit och pluggat på bibblan förut så gick vi till Maxi och handlade.
När vi hade gått därinne en stund så kommer det fram en kines och börjar med "I´ve noticed something...You have a blue jacket and a blue bag, and you (jag) have a red jacket and a red bag. Are you sisters?"
Sen frågade hon om vi gjorde upp att klä oss likadant.

Det är första gången detta händer! Men det är något man har väntat på. Men hallå? Sånt gjorde man väl i nian? Vi kan tyvärr inte hjälpa att vi har likadana väskor. Jag undrar bara hur hon hade gjort om jag hade haft min blåa jacka...

Men för det första, Josefin har för fan rött/brunt hår! 2. Hon är längre. 3. Vi ser ju inte lika ut någonstans!
Tyvärr, jag ser inga likheter.

Nu ska jag vila lite och sen blir det Abs & Ass, biceps, triceps och rodd!

Where the action is!

Fyfan vad jag vill gå på "Where the action is" den 28juni. Värsta födelsedagspresenten ju. Till mig själv eller något. Coldplay kommer ju! Kom inte nu och säg att det inte är bra musik får då kan ni lägga ner (typ Dankje som dissar Håkan).

Fick ett mms i fredags på Victors familjs nya katt "proppen" haha
Detta börjar likna en ointressant blogg med djurtema. Men detta är bara en ointressant blogg om ingenting. Här är Proppen:


I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain, Yes, I would die for ya baby; But you won't do the same

Nere i Halland och här är det vååår!
nej inte helt men det är MYCKET varmare än värmland och det finns ingen snö eller is. Känn på den!

Tågresan blev "bara" 35 minuter sen.
Det gjorde inte särskilt mycket förutom att jag fick stå från gbg. Var så trött så orkade inte bry mig. Gick upp kvart i fem imorse och det känns nästan som en bakfylla. Är jätte trött.

Imorgon skulle vi egentligen ha seminarie kvart över nio men det är inställt så Josefin och jag tänkte flytta in på HH biblioteket och skriva på tentan.

Här är några bilder från värmland:

Vi har bara ätit kyckling, vilket jag egentligen hatar, men det var gott!

Okej ett undantag var när mamma och jag åt på Wilmas.

 

Mamma och jag hittade Marabou Mango (som jag tjatat sönder om) och den var jätte god!
Plus att förpackningen är fin.

 

Jag åkte på lite äventyr med min ena bror och hans tjej. Sedan modellade deras Tingeling.


Creepy eyes !


Jag blundar i en frusen, tyst minut.

Det finns två saker just nu som får mig att må ganska äckligt.
Det ena är det danska paret på jylland som förstört sina nio barn för livet. Finns här
Det andra är de två från Skåre som dog i vietnam bara för att de som hade båten var själviska idioter. De verkade ju inte riktigt bry sig i att folk kan dö när de går ombord på en trasig båt, som de även struntar i att informera om.

Summering: Varför finns det såna sjukt störda människor? OCH hur kan det gå till att man blir så?

Ett jobbigt erkännande


Okej, jag måste verkligen erkänna en sak.
Döm mig inte nu. Men jag såg på hela melodifestivals-deltävlingen igår.
Och jag har aldrig varit med om ett så dåligt program. Varenda låt var ju skit dålig och de lite "coolare" artisterna (Saade osv) var ju verkligen sämst.
Det enda roliga var skämtet "han som Saade han var det".
DET mina vänner förklarar hur jävla dåligt det var.

Jag känner mig så smutsig och förstörd i huvudet, skulle verkligen uppskatta "brainwash" medlet...!



Lördag.

Vad jag älskar vintern!
Det är typ 16 minus och sol.
Jag vägrar att gå ut, tänkte liksom överleva ett tag till.
Bara för att Schmidt är på väg till Thailand! Fatta att det är 50graders temperatursskillnad.
Men ska åka till Maxi med mamma snart så får väl försöka överleva de tio till tjugometer utomhus som behövs. För att förebygga det tänkte jag bära björnf*ttan.

Hej igen

Var på riktigt dåligt humör förut så tänkte nästan lägga ner bloggen tom. För den är ju verkligen SÅ cool...
Har med andra ord haft en dålig dag. Har bara fixat en massa saker som man får ont i magen av. Och det jobbigaste är väl att det inte är mina saker jag fixat utan åt någon annan. Jag ställer mig en fråga: Varför blir jag inte ekonom?
Helt ärligt alltså. Jag borde arbeta med budgethantering åt andra, typ lyxfällan.

Under ett "ärende" så var vi på Sats och då passade jag även på att fråga om praktik. Så där finns en möjlighet, måste bara återkomma med veckor osv. Vore jätte kul iallafall.

Schmidt åkte till Stockholm imorse och imorgon tar de flyget till Thailand. Vore jag rik så hade jag också åkt iväg och bara legat på stranden hela dagarna. Igår lärde han mig att göra chokladbollar med dajm och japp. ASgott!

Nu, som i princip resten av dagen, så är jag ensam hos mamma och pappa. De är på vin- och delimässa på CCC. Jag tänkte mest se på tv och äta popcorn, orkar inte göra särskilt mycket mer.

Men så mycket kul har jag att skriva om. Så återkommer.

- KDVVB

Jag kanske återkommer någon gång.
Hej så länge.

TBK

Tjatja bloggeeen
Nu ska jag iväg med två utav mina bröder och bli tung, biff, kriminell på Sats.
watch out!

Kaaurlstaud

Hej hej hej!
Har försökt att sova bort the "train-lag".
Igår var första gången på väldigt länge som jag halvsov i princip hela tågresan.
Anledningen var nog att vi gick upp så tidigt och tränade halv åtta.
Tågresan gick iallafall bra. På tåget mellan Hstad och gbg hamnade mittemot en kille som satt och spelade tv spel via datorn (han hade en ps dosa). Skit konstigt.
Sen den en och halv timmes långa väntan i göteborg fördrev jag genom att kolla på Lindex, prata i telefon med Schmidt och köpte en äcklig cheeseburger på BK. Aldrig mer BK säger jag bara.

Sen på det andra tåget så fanns det en obokad vagn som var jätte bra. Det var bara "fyra säten", sådana mitt emot varandra i hela vagnen och de hade "glasrutor" mellan de andra sätena. Så det blev som små kupéer. Som vanligt så satt sig folk runt mig, det är alltid någon som ska sitta bredvid eller mittemot.
Och eftersom tåget inte hade någon serveringsvagn så fick man gratis fika. Duktig som jag är så tog jag ingenting till mig själv utan bara en chokladboll till min lillebror som tack för skjutsen.
Det enda som gick dåligt var att min ena hörlur la av när det var en timme kvar.

Nu tänkte jag greja lite. Sen kommer Schmidt hit, jag ska hjälpa han att växla pengar och packa, för imorgon drar han till Thailand! Fatta vad gött?!

Btw. det är snö här. TRÅKIGT!

PUSH UP trosa?!

Hittade precis en störd grej på expressen. Push-Up trosor!
Så jävla fult! Ofta man använder de? haha

Har precis ätit middag! Fläskfilé, champinjoner och nudlar, man kan faktiskt göra lite lyx av tre minuters nudlar.
Var och tränade med Josefin mellan fem och sex. Vi körde lite cykel, rodd och 25minuters Abs & Ass. Jag kan säga som så att min mage inte mår särskilt bra. Och imorgon lägger den väl av helt. För halv åtta imorgon bitti ska vi på samma pass, plus lite ben.

Det ska bli skönt att åka iväg och vila för just nu känns det som att det enda jag gör är jobbigt för kroppen. T.ex. att ta cykeln till skolan i världens blåst. Det är inte lätt.

Nu tänkte jag diska, fixa lite och packa klart. För imorgon drar jag till mamma och pappa. Fast... hur ska man klä sig? Är det kallare än här, blåser det som fan eller är det en meter snö?

FÖRRESTEN! Jag kan se igen! Hämtade ut de nya provlinserna förut och jag är fan superman numera.

Och som avslut så ser jag verkligen fram mot att gå upp kvart i sex imorgon....



HÄLJA

Här är några bilder från helgen som är tagna med min Exklusiva mobilkamera:


Kamilla gjorde (nåt) kött och morötter i gräddsås med fullkornsris.



Sedan (bortskämd som jag var) gjorde hon även fläskfilé, lök och gräddsås tillsammans med ugnsgjorda potatisar och morötter.



Sen åt vi en massa godis. Bl.a. sura bilar som var ute och körde runt på mattan.

 

Vi har även diskuterat hur vi säger ordet "jämt" och har kommit framtill att vi använder det i tre olika "situationer".

1. Alltid - Det gör du jämt

2. Bara - Jag ska jämt duscha

3. Lite - Vänta jämt

 


Alla ..... dag

Nu blev de la lite ensamt va?
Vinkade av Kamilla efter två förut så nu är hon uppe i det kalla igen.
Jag har inte ens hunnit tänka på att hon har åkt för jag kom hem klockan nio.
Jag var ju tvungen att åka till Josefin och hälsa på som vanligt.
Vi gick in till österskans och tog bussen ut till Flygstaden där hon sökte lite jobb.

På tal om buss så köpte jag ett busskort idag, eller värdekort, mest för att slippa en fet mobilräkning. MEN när jag skulle gå in så gick det ju inget vidare. Det var en dörr i mitten som jag drog i, men då säger Josefin när det inte gick "Nej den andra". Så jag börjar dra i den bredvid och det funkar inte. Tillslut ser jag att det var andra sidan på första dörren som handtaget var på. De där inne satt bara och skrattade åt mig!!!
Sen på bussen så fattade jag INGENTING om hur man gjorde. För de har ingen sak man kör ner kortet i utan man håller det framför en grej. Herregud, jag kommer ju skämma ut mig totalt innan vi är klara med utbildning.

Efter flygstaden så gick vi till Josefin och vilade lite inför träningen. Och efter all träning (+ cykel i härlig motvind) så är jag helt slut! Ska sova snart för imorgon klockan åtta är det tvätt, sen klockan 10 skola och sist stan + träna.

På tal om något helt annat så är denna dag verkligen NEJNEJNEJ. Jag gillar inte speciella dagar alls. Fast jag har iallafall fått några alla hjärtans dags hälsningar. YEAY! Så ensam är jag inte, som de på FB skriver.



Keenan feat. David Guetta


"ÅH hon har så stor rumpa, hon går knappt in i duschen"

Det känns ju inte så där jätte kul att jag ska åka från karlstad nästa måndag klockan SEX PÅ MORGONEN!!!
Fyfan vad jobbigt :S

Kamilla sa precis att jag skriver skit om henne här. Det gör jag ju också. Eller?
Det känns iallafall som att vi har ätit så bra och gott att jag nästan vill gråta över de kommande nudlarna och bönorna.
Fast på onsdag åker jag ju uppåt till det äckligt kalla värmland.

Vi var ju som skrivet var på gymmet förut och körde sönder armarna. Vi gjorde "Drop-set" och det var ju inte särskilt enkelt. Man ville ju bara hugga av sig armarna i slutet fast man bara hade minivikter. Drop-set innebär att man har en start vikt och gör så många man orkar, sen sänker man och gör samma sak igen och fortsätter så tills man är nere på det minsta. Skit jobbigt verkligen!

Nu ska vi snart se på wallander!
Tjingelingpling

Värmlänning på plats

Tja tja bloggen :P
Kamilla kom hit igår och vi gick på stan, pratade värmländska, fick damp på hundjäveln snett emot osv.
Nu ska vi till gymmet och sen Maxi!
Imorgon kommer det lite bilder. Hade lite konstigt humör igår så tog kort på alhgrens bilar när de var ute och åkte i rött gräs.

CIAO

Ärritärratärriärr

Kom precis hem från undersökningen. Gick dit blind och fick veta att jag skulle haft de i, fast de sa att jag skulle vara utan. Men det gick bra. Ska få mer styrka i de, IGEN. Är jag blind eller? Eller snarare, håller jag på att bli blind?
Har även ett ärr på vänster öga (det sämsta, vilket förklarar ökad styrka). Fast det satt inte vid pupillern så det gjorde inget. Man får tydligen ärr på ögonen precis som ärr på kroppen. Jaha jaha.

När jag kommer hem och fortfarande är blind så tänkte jag ju sätta i de och plugga. Men SJÄLVKLART så har den ena gått sönder!!! Det är så min tur detta.
Får väl sitta blind tills de nya kommer och förhoppningsvis kommer de innan jag åker. Kommer nog inte kunna läsa någonting eftersom jag inte kan koncentrera mig.. men men.

Det positiva var iallafall att hon var jätte trevlig och jag kommer träffa henne på veckokontroll snart. Sen behövde jag inte betala något! Ska skaffa linsabonnemang (låter som såna man äter) så fort de andra är klara och passar. Då ingår allt. Att de inte tipsade om det i Karlstad?

Nu ska jag kolla klart på Family Guy när Stewie får steroider.
Ciao


Beat it

Hittade ett paket i brevlådan!

Ett linne från KanDee

Har alltid velat ha ett linne från KanDee. Skit skönt material och sitter helt perfekt överallt. Det är oversize med brottarrygg. Assnyggt till tighta jeans, shorts eller skinnbyxor!
Kavajen är från H&M.
Ja.. cambilder är alltid så glamorösa.

Vad hände deeer?

Nej nej nej nej nej!
Det snöar ute!
Vad har vi gjort för att förtjäna detta?
Igår var det varmt och soligt (plus lite regn) och idag snöar det!
När ska vintern ta slut?
Ser verkligen fram mot tågresan till veckan och alla förseningar som säkert väntar. Jag lovar att någonting kommer gå dåligt. Sen får vi väl se hur det blir för Kamilla när hon ska hit, hoppas det går bra.

Nu ska jag plugga innan synundersökningen. Ciao

så här ska det väl inte bli igen?!


Jag vill ha vår nu!!!!!!!!

När jag satt och pluggade förut så hörde jag Ylva och Miche utanför. Efter en stund säger Ylva "Undrar om johanna vet att hon har glömt nycklarna i dörren". Jag sprang ut och där satt de. Vilken tur att man inte bor någon annanstans.

Quiero que la primavera ya!


Quiero que la primavera ya! by xjurkelized featuring stone jewelry

Håkan Hellström



Såg precis på aftonbladet att Håkan kommer till Halmstad den 23/4! GISSA VEM SOM KOMMER VARA DÄR DÅ?!
Han kommer även till Karlstad den 22/4.
Nu måste jag bara hitta några att ta med. Vet typ inga som lyssnar på Håkan här nere.

Idag fyller Lilla My år :D Feliz cumpleaños!


ArtikLen

Under min tid här i Halland så har jag upptäckt vissa uttalsfel som de har.
Det är inte bara de yngre som säger så här utan även några av våra lärare.
Några exempel:
ArtikLen, CykLen, NyckLen, SadLen, SpegLen och fågLen.
De sätter med andra ord bokstaven "L" på fel ställe.

I början så undrade jag om de hade några uttalssvårigheter för det låter ju helt fel. Fast det har de ju i och för sig, vissa uttalar ju R helt fel, som att de har något i halsen som de måste klia bort.
Fast jag ska inte säga något eftersom vi i värmland använder "Ä och Ö" på konstiga ställen, plus att vi betonar endel bokstäver mer än man brukar.
Som ex. så säger man ju Schukhus, schu istället för sjukhus och sju. Sen betonar vi "Y:et" väldigt mycket , speciellt när vi säger fyra.
Detta kan ju jämföras med de ord som Hallänningarna (och resten av Sverige förutom Värmland då) inte förstår. T.ex så är det ingen som förstår vad jag menar när jag säger "knövligt", "drog mig" osv.

Några andra värmländska ex:
ArmhÖla, kaffi, kaker, dratt osv. osv.
Detta kan vara sveriges fulaste dialekt, men trots det så är den omtyckt. Jag får inte ihop det?


Jag måste nog säga att "knövel" är ett av mina favorit ord. Spelar roll Gummiboll.

Samkväm och syjunta

Imorse åkte jag till gymmet innan skolan för att vara lite hurtig. Det var betydligt roligare än i måndags, trots att jag glömde vattenflaska etc.


Eftersom jag även "glömde" matlådan så fick jag äta banan och drickyoghurt till lunch, vilket resulterade i godissug! Men eftersom jag har mitt nyblivna stöd (Danielle) tillhands så blev det inget godis. Hon är bra på att få en att tänka på annat. Fast jag hade inte tänkt att köpa något eftersom jag inte vill ha, det var bara magen som var ute efter något onyttigt.


Istället för att äta godis så bestämde jag mig för att dricka kaffe, vilket jag inte gjort sen jag var i Karlstad i början av januari. Som ni säkert vet så är kaffe rätt bra på att göra att man blir skit hungrig! Så nu ska jag värma bönsalsan och koka nudlar. Äkta studentmat + top model!


Vi hade läsgrupp efter föreläsningen där vi skrev lite på caset. Jonas och jag började använda en massa gamla ord som samkväm och syjunta. Det konstiga var att han (och en annan) aldrig hört talas om syjunta. Är det bara i värmland man säger så?

 


Brainwash

Nu när man är tillbaka till det "normala" livet med tv osv så hittar man verkligen nya saker att störa sig på.
Exempelvis all reklam. Jag har några hat reklamer.
På första plats ligger "Halebop" reklamen när en tjej sitter inzoomad och sjunger.
Den andra är en reklam om att man kan få pengar för sina guldsmycken. Det värsta med den är att den är dubbad. Och det gör ju reklamen så otroligt pålitlig...
Sen har vi "Svenska bingo" där de säger "Svenska bingo punkt com" med gotlänsk dialekt typ femtio gånger på en minut.

Ja vilka I-landsproblem! Men det är ju extrem hjärntvättning (speciellt när jag kan de utantill).

Har iallafall kommit fram till en sak här i livet. Jag ska från och med nu (Hör och häpna nu Joskam och Dankje) sluta äta socker! Visst man kan äta sånt på helger men jag har inga "helghelger" eftersom jag har skola två gånger i veckan för tillfället. Därför blir det lätt att man äter det när man är sugen i stället (vilket är för ofta).
Mina skäl är att man mår så otroligt mycket bättre utan socker. Jag har uteslutit detta förut och blev mycket piggare och såg fram emot mat mer då. Och man blir aldrig godis sugen när man inte äter det så ofta. Men när man äter godis så blir man ju så konstigt mätt..

Önska mig lycka till för detta kan bli en rolig "syn"!

Spelar roll gummi boll #2

Detta med att se ung ut börjar gå lite överstyr.
Okej att de på systemet frågar efter legitimation.
Men när man ska hämta ut en bok på biblioteket och de frågar "du ser så ung ut, är du över 18?", så känns det lite för konstigt. Jag skulle ha sagt nej där. Då slipper man reservationsavgift. Men jag vill inte ses som - 18. En gubbe trodde att jag var född 92 en gång (de är 18), men hallå?

Jaja. Detta är något man kan dra nytta av iallafall. Om jag fortsätter att se så ung ut så kommer det vara bra när jag är 30 för då tror folk att jag är 26. Jag kommer med andra ord kunna var under 30 tills jag blir 35 eller något. Alltid bra!

En bild säger mer än tusen ord


Spelar roll gummi boll

Kom precis hem från skolan och gymmet. Har haft föreläsning från tio till tolv och sen läsgrupper. Efter det tränade jag lite men det var sjukt tråkigt idag! Så jag drog efter en stund och cyklade med Danielle en bit när hon skulle hem. Så har varit på lite äventyr här i Halmstad...

Dagens plus:
Emelie i klassen lyckades övertala Overallsfirman att ta tillbaka min overall som visningsexemplar och Josefins till en annan. Så gött! Nu slipper man de drygt 600 kronorna på lite tyg.

Skolplus: Fick VG på sista tentan från höstterminen och är nu helt klar med den! Så gött!

Dagens minus: Tåget till GBG var 30 min sent så Victor missade tåget hem. Men det positiva var att han fick boka om utan extra avgift och bara vänta ca 45 min.
Detta är ju egentligen ett skämt, victor + tåg till mig = katastrof. Det har ju aldrig fungerat. Det är som att SJ vill att han ska bosätta sig i Göteborg.

Dagens FETA minus: Victor har åkt hem. Det är alltid så konstigt när vi lämnar varandra för det blir så tomt, typ äckligt tomt.
Varje gång jag ska åka hem från honom så sitter jag och funderar på hur detta ska gå, det är ju två och ett halvt åt kvar. Och det enda jag kan fundera på efter det är att jag vill läsa på distans. Men det vill jag faktiskt inte eftersom jag trivs här. Men varför ska det vara så jävla långt för?



Pelles Pizza

Vi hittade Pizza på Maxi som min pappa Pelle tydligen har gjort. Inte visste jag att han kunde baka pizza..

 

Fast Falafelpizzan från Bambino såg godare ut! Hemlevererad av en liten gubbe. Såg han inte när jag öppnade dörren först.


Röd vita ...

DAMMSUGARE!
Ja Josefin... du hade rätt.


Nu blir man väl ännu mer BITTER.

SJ aggressiviteten tar inte slut än! För nu jävlar är jag trött på detta! Ska fan bli feting miljardär och göra nya tågbanor med nya tåg som alltid funkar!
Victor ska egentligen vara i Hstad om tio minuter MEN som vanligt när han ska komma till mig (vilket nu är andra gången) så ska det bara fucka up! Tåget till Göteborg blev sent så han missade nästa tåg och de på SJ vill inte hjälpa honom med en ny biljett för att han hade beställt två enskilda.

Jag bara satt och väntade på att något skulle hända, för det kan ju aldrig gå bra. Så han ringde och bad mig kolla biljetter och jag köpte en ny för 168 feta kronor så att han kan fortsätta åka. Det blev en jävligt dyr resa hit, ca 415 kronor. Härligt alltså. Så HEJ nudlar!


SJ gör spontantiteten som egentligen inte fungerar

Ja som min rubrik lyder. SJ har sina tricks.
Det var tänkt att V skulle komma i helgen för att vi överhuvudtaget skulle kunna ses utan att ha skypeträff konstant i tre månader. Men det är någonting konstigt med SJ. I princip ALLA biljetter var slutsålda imorgon och på fredag och tradera biljetterna gick upp i över 500 kronor. Då kan ni tänka er vad de vanliga SJ biljetterna som fanns låg på? Jo, MYCKET pengar. (= många dammsugare)

Sen finns det Student biljetter med kampanj som kostar 150 kronor inkl. sittplats vilket är jätte bra. Fast sträckan gbg - hstad ingår inte utan måste tilläggas. Men i vilket fall som helst så fanns det en sån på fredag och den var slutsåld när man ville köpa den. MEN om man tog bort kampanjen så kunde man köpa biljetten till ett pris på 500 kronor. Det är ju ganska skumt? De väljer då alltså att tjäna pengar istället för att fortsätta erbjuda studenter att åka tåg till ett okej pris.

Det jag vill komma fram till är att istället för att V skulle kunna gå på sina lektioner imorgon och ta tåget till mig på fredag, så var han tvungen att köpa en biljett till imorgon bitti klockan åtta. Detta för att det skulle kunna bli något överhuvudtaget. Ganska konstigt tycker jag.
Att man ska behöva välja bort saker för att SJ väljer de "rikare".


Nu tänker jag gå och lägga mig. Måste ju hinna städa, träna osv. innan han kommer imorgon.

Animal Channel = Vi.

Vet ni hur tråkigt det är att sitta på informationskompetens i två timmar?
Nej, det gör ni faktiskt inte. Men jag ska förklara detta:

1. Det är två timmar som handlar om ingenting, typ hur man googlar, söker i databaser, källkritik osv. Sånt man redan vet.
2. Bredvid dig sitter en Josefin som jagglar (tuggar) tuggummi som fan. Förklaringen till det var att hon hade tråkigt.
3. De två som håller i dessa två timmar kör igång en teater som var lite utöver det vanliga
4. Ni kollar mailen i stundens tristess och ser att *RET:en är rättad vilket leder till magont, ångest och stress.
5. Jag har målat en sida med fula blommor

*RET = Reflektiv Extraherande Tentamen

Vi gick iallafall och hämtade RET:en efter dessa två tråkiga timmar. Har aldrig varit så nervös, mina händer skakade och vi sprang ut till hissen och gömde oss för att kolla resultatet. Vi både klarade det! Så gött. Äntligen är Pedagogiken klar och böckerna ska bort!!!

På tal om något annat så tror jag det börjar ske lite förändringar i livet just nu. Gick upp klockan sex för att åka iväg och träna innan kompetensen. Vi var på Abs&Ass klockan halv åtta och sedan rodde vi lite.
Sedan har jag fått ett andra hem, typ iallafall, är alltid hos Joskam numera känns det som.
Var hos Josefin efter skolan och kollade på när hon dammsög golvet, sin armar, rumpa osv. det var något nytt! Sen tog vi följe när hon skulle till tåget och Uddevalla. Nu är hon borta till nästa söndag! Tråkigt!!!

Ska väl göra något vettigt nu. CIAO

Första februari - Youtjouub

Ja jag är trött.
IGEN!.
Har varit och tränat med Josefin, dock klockan tolv till ett. Sedan gick vi till henne och åt lunch. Efter det gick vi till stan i det här skit vädret. Det är typ snö/regn/hagel. Skit väder!

Funderar faktiskt på att sova lite. Men ska nog halvsova i soffan. För imorgon måste jag gå upp SEX! Fyfan alltså, länge sen. Ska vara hos Josefin senast sju då "Abs & Ass" börjar halv åtta. Jo, vi är lite störda. Men Josefin åker bort imorgon i en och en halv vecka så nu måste vi köra lite. Sedan har vi skola från 10 - 12 (ja.. vi har ju inga liv).

SÅ HEJ DÅ!

Ps. Igår skrev Schmidt att han saknade mig, naaaaw. Bevismaterial:




RSS 2.0