50 öringen försvinner 30 september

Oh noo
jag som har alla mina pengar i 50öringar
Tänk de som samlat 50öringar och ska handla upp de nu i den där "stoppa - i - grejen" i affären, fatta vilken tid det skulle ta!

Idag har jag gjort mig själv glad på ett sätt
Ett tag kändes det sjukt jobbigt att ha 50mil till Victor (typ hela tiden fram tills min uppenbarelse.. inte)
men när jag såg min granne med sin franska flickvän nyss så insåg jag att det inte är så jätte långt
Tänk att ha en i frankrike, fyfan vad jobbigt.


Efter biblioteksinformationen, postenärendet och all kö på banken skrek min mage på mat så att hela Halmstad kunde höra det. Det första jag fick syn på var en tallrik med chokladbollsrester i köket, blev helt lyrisk.
Skulle kunna göra vad som helst för att få lite hemgjorda chokladbollar eller kladdkaka! Eller vanlig hemlagad mat, vilket jag också äter, men tänk stekt kött och allt annat man kan äta hemma som är lite över studentbudgeten.


Måste bara rekommendera er sak; Se på "ursäkta röran vi bygger om" med Filip och Fredrik, sjukt bra.

Another sunny day

Ibland undrar jag vart mina kompisar kommer ifrån
alltså vissa av de är ju mongo
men det betyder väl att även jag är det?
Inatt klockan tre skickade Danelita fbmail till mig att jag har en väldigt knäpp blogg och att hon inte visste om "kluven" bilden eller "fyrkantigtansikte" bilden var fulast.
Kan säga så här; jag är iallafall rätt skicklig som kan kluva mitt ansikte och forma det konstigt.

Hittade halsduk, fingervantar och en myströja (halvstickad - är rädd för att det ska klia om man köper en helstickad, ni vet de alla har) , så nu får hösten ta mig om den vill. Eller inte helt för jag har fortfarande ingen jätte tjock jacka förutom skaljacka. Har inte heller några festskor som inte är sandeletter här.

Imorgon ska vi på kårpuben igen! Var på riktigt dåligt humör igår för jag var så uttråkad. Funderade ett tag på att kidnappa Momiii eller gå till ett djurhem och låna en katt. Men fick veta att vi ska ut imorgon och att det kanske blir lite annat till helgen, tack och lov! Vill inte sitta här och frysa ihjäl.

Imorgon har vi husmöte och då ska jag fråga när värmen sätts på för jag klarar snart inte mer, det är så kallt på kvällarna så man kan knappt kliva på golvet.

Så här måste jag göra de dagar då jag måste se hur jag ser ut. Ta kort med datorn, så är det när man inte har någon spegel. Ser ni mitt kaffe? Tänkte ha det som handväska. Men efter två veckor så orkar jag inte kolla längre, så bilden är gammal.


Om en timme har vi biblioteksinformation i 30min, sen var det slut för dagen. Ska till datorstugan och få hjälp att lämna in uppgiften på googledocs, för det funkade inte här. Sen ska jag skicka tillbaka en massa böcker som jag aldrig kommer läsa ändå, finns på bibblan och som fjärrlån, sparar massa pengar!
Ska även till Nordea och få hjälp med överföring till swedbank för det funkar aldrig för mig!

Men nu blev det riktigt långt, ha det gött som man säger i värmland. Ciao

Första dagen och vi har redan fått en uppgift

Här börjar man inte långsamt för att senare trappa upp utan här börjar man 110%.
Vi har fått en uppgift som ska vara färdig imorgon, kanske inte världens svåraste men den är till för indelningen av läsgrupper.
På tisdag har vi vårt första seminarium sen har vi ett i veckan hela terminen förutom då vi har tentaperiod. Det som är skönt är att vi inte har någon salstenta alls i någon av kurserna utan bara hemtentor. Det gör det enkelt för mig att kunna åka till södertälje eller karlstad och plugga där, samtidigt som man kan vara social.

Jo, en sak jag glömde berätta igår. Detta kommer ni Karlstad/Stockholmsbor se som bondigt och väldigt outvecklat. Här i Halmstad har inte affärerna i city, klädaffärer och dylikt, öppet alls på söndagar. Det är ju helt sjukt! I Karlstad är allt öppet jämt och ständigt för det enda Karlstad kan marknadsföra sig med är mitticity och all shopping som är tillgängligt nästintill jämt! (och "sola i karlstad" som ingen tror på här nere, de har bara mötts av regn)
Nej, här är söndag en dag som man ska ta det lugnt och göra annat på och inte slösa pengar på skit.

Men idag är det måndag och imorse dog mina fingrar på vägen till HH så måste till stan och köpa vantar och halsduk. Har en av alla mina favoritmössor här ifall det krisar, men inga höst/vinterjackor. Men har bestämt med mamma att den 23 september så åker jag till Karlstad över helgen för att hämta allt. Kommer inte hem för att träffa folket utan för att hämta mina saker, nej ärligt det ska bli kul att komma hem några dagar.. om några veckor.

Idag har jag bott här i två veckor. Ibland känns det som att jag bott här i hela mitt liv men ibland känns det som att det var en evighet sen jag var i Karlstad och det är lite tråkigt.

100 höjdare

Alltså i fredags så gick jag förbi två tjejer i nyhem och den ena såg verkligen ut som bloggerskan Kenza, inte undra på det.. hon var ju här i Halmstad. Känns nästan lite coolt ju. Fan att jag upptäckte det nu.

Har ätit upp en hel läkerol acerola med jordgubb i tristess, så sjukt gott.. kanske mindre härligt i magtrakten senare.


Men vad tråkigt det var när Victor åkte, försöker att hitta på saker men ingenting är lika kul som när han var här. Tröstar mig med att skolan börjar imorgon och att det bara är 10dagar kvar tills vi ses igen.

Har skrivit av hela schemat i kårkalendern för att ha något att göra och för att kunna planera resor. På lördag kan man köpa två SJ resor för 149kronor på tågstationen, har inte riktigt bestämt om jag ska till 08orna eller 054orna. Kanske blir en vardera så får jag köpa dyrare hem. Men det är resor framtill december så vi får se.

Under dagarna då victor varit här så har vi fixat lägenheten ordentligt. Har numera gardiner, en dörrmatta, klädhängare på dörren, filt till soffan och en massa annat. Ser inte så stelt ut längre och mer kommer! Måste skaffa en golvspegel men det finns typ ingenstans och en klädhängare, men måste åka till IKEA för att köpa den, vilket är en bit. Plus att man måste få med den på tåget. Vi har även sett på fångarna på fortet och en hel 100 höjdare säsong. Sen drog vi till östra stranden i torsdag



Här har vi även levt på en diet som innehåller potatissallad, majs, bacon/skinka och gurka. Vi åt kebab/falafeltallrik från sperlings i fredags men såsen var alldeles för stark, lite deprimerande. Nu vet ni det.


Inception

Här i Halmstad finns varken 3D eller en bra biosalong.
Vi hamnade framför två extrema popcornssmaskare
Glömde även linserna så var lite småblind
Men filmen var bra!

Idag åker Victor hem efter nästan en veckas besök
kommer bli rätt tomt här men skolan börjar imorgon
OCH nästa onsdag ska jag hälsa på honom i hans nya lya

Nu ska vi hitta på något, vi får se vad, typ äta vore bra
Ciaaaaao


Kid Candy



Tacken för att man kom hem med godis
som man tagit på välkomstmässan är att just dina favoritgodisar åts upp av någon annan. Lite bitter blev jag nyss när Victor åt upp alla twix. Men han sa att jag skulle få en ny sen.
Igår köpte han mat åt mig och lite annat, vilket flyt, först mamma och pappa och nu Victor (´s mamma).

Idag ska vi hämta ut mina converse! Wohooo har längtat så. Beställde ett par likadana som vi har hemma i karlstad, men måste ju ha ett par här bland alla conversebärare (och det är typ hälften av halmstads studenter).

Bestämde mig igår för att inte vara med på finsittningen som är på lördag, lite tråkigt men det kostade ju flera hundralappar och efter nollningen som varit så har det blir ca tusen riksdaler hittills utan finsittningen. Men Victor är ju här och vi ska äta på sperlingspizzeria (lyx eller vad), den är tydligen väldigt bra och kanske gå på bio. Här finns inte så många filmer, ännu mindre än de i karlstad, men gbg ligger ju nära om det krisar.

Igår var vi på "fixa tur", vi gick omkring här och fixade lite olika saker, som bibliotekskort, Ica kort, mat, Häägendaaz (som verkligen INTE slår B&J), mediciner osv. Fick känna på hur skiftet med ppiller är från län till län, fick betala dubbla priset här...
Sen försökte även en på JC blåsa mig med 100kronor men eftersom vi är väldigt ekonomiska så räknade vi om och om igen innan vi betalade. Det är 75% på allt på JC här, de ska stänga, så köpte jeans för 100 - 150kr/st, kjol för 40kr och strumpor för 20kr osv.

Tog studentleg foto idag också, ser ut som vanligt - retard.


Palle Kuling är ute och kör

 

Så här ser jag ut på morgonen, lite splittrad så där. Ena hälften vill sova och den andra vill gå ut. Men det är ju storm ute typ, eller kuling rättare sagt - 14m/s. Får se om jag åker racercykel till uppropet eller om det blir bakåtcykel.

 

Igår testade vi att handla på netto för det ösregnade och kulade på väg till maxi. Där hittade vi iallafall 1kg guldfågeln för 17kronor (inget konstigt datum eller så) ! Vilket kap, ska bunkra upp lite. Brukar vara skeptisk till LIDL, Netto osv. men det var faktiskt en rätt bra affär, mycket vanliga svenska varor.


Ikväll är det tvätta som gäller, ska köpa B&J för det hade Victor trott att jag hade till honom. Men vädret är ju skit så varför inte?


Nu blir det upprop! Ciao

 


SJ kan köra upp sina tåg i röva

Igår var jag toppen av en människopyramid! Borde bli chearleeder eller nåt. Blev även skjutsad runt halva Halmstad så har tränat mage och rumpa för ett år framåt.




Det är alltid något problem när man ska åka tåg
antingen så är det fel från början eller så kör tåget på en älg
Igår skulle victor varit framme 20.39 men tåget var inställt och han fick därför åka buss i 6 timmar och 30minuter, vilken dröm va? Buss hit ner är hemskt för det tar sjukt lång tid och toaletterna är ju en mardröm.

Man beställer ju ändå tågbiljetter för att man absolut INTE vill åka buss, men ändå får man göra det

Under tiden så gick jag hemifrån när han egentligen skulle varit framme för jag trodde han ändå var i göteborg eller liknande. Men när jag gått en bit fick jag ett sms om att han skulle vara framme om drygt 1 1/2h. Det ösregnade ute och blåste så att paraplyet blev en hellikopter.
Så tack SJ för turen till och från stationen tusn gånger, mina genomvåta kläder, våra hungersmärtor OCH alla MFF fans på stationen som lät som ett helt zoo.

Nu ska jag inte vara bitter mer, förhoppningsvis får man pengarna tillbaka. NU tänkte jag väcka människan för att komma ut och visa honom runt.!

Idag ska nollorna visa gyckel på amfi, alltså inför alla andra. Lite synd att jag inte kan vara med för vårt gyckel är en dans till Grease "You´re the one that I want" (som Sanna och jag körde på små stjärnorna). Tjejerna ska vara killar och killarna tvärtom. Hoppas de vinner och fjäskar tillräckligt.

Förresten... har jag försändrats något på fyra år?



To drink or not to drink

Sola skiner i Karlstad borde flyttas till Halmstad för här är det sol! Och mycket mer ofta än i Karlstad.
Problemet är bara klädseln, för ibland blåser det så att det blir kallt med shorts och för varmt med jeans.
Vilket i-landsproblem, men löste det precis. Man tar tights och blir det för varmt rullar man upp de. Som om ingen annan skulle kunna komma på det...

I vilket fall som helst, idag är sista nolledagen för min del, kanske iallafall. Måste nog gå på lördag morgon för att få se hur staben egentligen ser ut.
Ikväll får jag besök! Mitt första besök, har städat och bytt sängkläder (intressant va).
Ska bli rätt gött att äta normalt och slippa gå omkring i krona.

Vi har sektionsdag från 10 - 24 så får vara med extra mycket idag till klockan 20.

Nej, nu måste jag fixa mig och dra! Ciao


riverside

Vaknade nyss och missade idrottsdagen, OH NOO! Inte...
Tänker inte röra mig idag, förutom gångvägen mellan rummet och köket.

Igår tror jag att jag lärde känna en ny sida av mig själv, den var fan jävligt bra den.
Upptäckte även att det var många som var som mig när det gällde alkoholen och det som sker på dansgolvet. Tack och lov för det!

Vi försökte exempelvis "reta" upp straffmästarna och alla andra i staben. De var som hökar! Så fort man stod och pratade med en kille eller dansade i tåget så var de där, rätt töntigt ändå. Ska man bara få prata med tjejer eller? Därför gjorde vi precis tvärtom som de sa.

Kårpuben var fan det bästa stället jag vart på, trots att det stängde ett igår, men vi började ju dansa klockan åtta så man var trött! Har aldrig varit med om ett sånt drag och alla dansade överallt och struntade i reglerna. Får steka bacon i två dygn efter inatt. En i bygg ville ge mig sin stora halsbandshammare, alltså sin nollemarkering, men vad skulle jag med den till? Ångrar lite att jag inte tog den för det skulle se kul ut om han kom utan en, typ som att sno flaggorna. Plus att jag skulle gå både bygg och HPP då.

Träffade två värmlänningar också, vi håller ju ihop, men de tyckte att det var synd att min dialekt har försvunnit. Försökte återuppliva den för Calle på vägen hem men det går bara inte! Beställde även cideR med halländskt/småländskt/skånskt R inatt.

1,2,3 - HPP



Nu ska vi på kårpuben, dit kommer ca 1000 nollor! Kårpuben här är sveriges största och är ungefär som nöjes. Är sjukt taggad, har druckit djungelbot hela dagen på stranden för att inte frysa ihjäl. Våra flaggor blev stulna tre gånger så vi har gycklat hela tiden.

Ska bli intressant och se hur idrottsdagen blir imorgon när alla är bakis. Och även hur mycket straff vi får efter kvällen. Och om min fula krona fortfarande lever.


Men hej hopp


 

 

 


skrik tills du svimmar och du får inte med straffmästaren att göra.

Idag har vi skrikit hela dagen, hela dagen verkligen. Har så jävla ont i halsen.
Detta beror på att invigningen av nollningen var klockan ett och då var alla nollor + staber + överstaber etc. på amfi och bara skrek tills man höll på att svimma. Kulturkungen körde lite "sparris o bollar" -gympa med oss samt superman och skidåkning.  Efter det spelade vi "burnball", alltså brännboll, vi vann men gav upp för att få gå hem så vi slapp finalerna.
Upptäckte att exchange (utbytesstudenterna) har värsta auschwiz hårbanden. De har ett varsitt nummer!

Vi fick även ett straff idag då vi var tvungna att göra bacon, alltså vi är baconen och ska stekas. Det är ett av alla straff man kan få om man är sen eller gör något dåligt. Idag fick vi straff för att en i psy och en i fhv (vi) hade sexualdrift, man får inte röra det andra könet som det står i nollebibeln. Det innebär att jag kan få straff då jag pratade med min granne på brännbollen idag, om vi exempelvis så skulle råka nudda varandra. Vi måste alltså alltid gå tjej - tjej eller kille - kille.
Vi fick djungelbot idag under brännbollen, fått höra att vi ska få dricka som... ja. imorgon. Men bara djungelbot och det är bara 3,5or, lär pissa på mig.

Nu på kvällen satt vi i picassoparken och drack lite innan botplatsen där vi skulle gå vidare mot rejmes och bowla. Men gissa vem som vann då? Ja, kungen och drottningen Johanna så klart. Ganska kasst men fick 196p efter drygt 1 1/2 serie, fick tre strikes i rad (plus några fler). Vårt lag vann så vi slapp gyckla för resten.

Imorgon har vi beachdag på östra stranden och sen förfest hos någon sen kårpuben, dit alla noller kommer. Vi blir de fulaste eftersom vi måste ha våra fula kronor.

Doktorn Khan Komma följde mig hem för man ska inte gå/cykla själv här, vi missade precis Oskar Linnros! Nu vet jag något om Doktorn som man inte ska veta, de är nämligen jätte anonyma (fram till nästa lördag).

Har även lärt mig att "schabba" här i Halmstad är snacka, att man snackar mycket.

Pratar inte längre värmländska, ni får gissa dialekt när ni hör mig.

bara för att vi sjunger den.


En ful folierad krona på huvudet



Dag ett
är klar, tidigt kan tyckas. Men här i Halmstad får man endast dricka 3,5or och inte ens det på dagen, utan det fick vi nu på grillkvällen (får se hur det är på kårpuben på lördag). Fast kanske blir annorlunda imorgon när nollningen börjar på riktigt. Jag hör småländska i huvudet när jag skriver, eller våra mammor och "högst ärades" konstiga dialekt (de pratar sjukt otäckt, som i en entonig psychofilm).

Idag har vi skrikit och försökt överösta alla andra nollor, men vi är ju bara 31stycken och de andra är upp till minst 100. Okej, endel är lika få som oss (men då bara ett program). Men egentligen bör vi vara 100 - 120 st men vem vet var de andra tagit vägen? De kanske inte har någonstans att bo eller ville vara med.
Vi är tre program som har nollning ihop; IRE - internationella relationer, FHV - folkhälsovetenskap och så HP - hälsopedagog. Det suger lite att vara HP eftersom vi är de enda som läser det (nytt), vi har därför inga sånger om oss eller några mammor från HP.

Vi började dagen med gympa för det var så jäkla kallt. Sen gick vi iväg och gjorde våra nollegrejer som vi måste ha på oss jämt. Endel program har ju tshirts och pannband, men vi är ju lite mer pinsamma så därför har vi gjort kungakronor av papp och klätt in de folie, sedan skrivit namn och klass på. Jag hatar verkligen kronan för man ser störd ut i den, håret blir mösshår.

Vi har en maskot eller vad det nu är, våra programs gossedjur, den heter korven och måste alltid göras glad. Tror inte korven kommer trivas hos mig så bäst att andra får ta hand om den, typ som idag fick korven äta korv med sin dagsägare.

Tog följe med en tjej hem så slipper iallafall gå själv hela vägen resten av tiden. Bara halva vägen själv, på en gungande cykel med vint hjul.

Nej nu måste jag sova, ska upp tidigt och dör snart efter för lite näring och vila. CIAAAAAAAAAO!


Wihoooooo

Har precis köpt hit min pojkvän för 88 kronor och en femtioöring! De ni!

Godnatt

CEO

En del av the though alliance

 

Imorgon klockan 10 börjar nollningen.
Och om man ser efter schemat så lär det inte bli mycket data (/sova/telefon osv.) dessa 10 dagar.
Det är fullspäckat! HEEELA dagarna! Lär ju fan dö av utmattning!


Här i Halmstad stänger nattklubbarna tre istället för Karlstads tidiga två.
Funderar på att fråga efter någon grannes nummer ifall jag inte hittar hem.

Har gjort två matlådor för kommande dagar. Det är så tråkigt att laga mat till sig själv!!!
Åt chips istället för lunch idag, och jag gillar inte ens chips. Nu vet ni vad ni har att vänta er. Ska fan låtsas att jag lagar till någon annan också, typ min osynliga vän Molgan.


i-landsproblem idag:
har glömt att ta ut pengar till imorgon
man får inte ha solglasögon på nollningen, det är mitt beroende!
Ja, att det är tråkigt att laga mat. Spillde makaronvatten på armen.
internetet hoppar ur ibland.
Hittade assnygga ankleboots skor men de fanns inte i rätt storlek.


cykelkartan gör sitt i solen

Det där tåget åker säkert förbi 3 - 4 gånger / dag här utanför.
Inte ett sj tåg eller något annat jobbigt tåg utan ett "se dig om" tåg som man kunde åka i filipstad en gång.

Undrar hur många som tänkt på mig inatt? Endel vet att jag har problem att sova själv, gjorde det en gång i karlstad (balkongen räknas inte!). Men det gick jätte bra, kan vara för att det är ett rum och det är alltid folk runt mig. Fast det var rätt kallt, har ont i halsen och är ännu snuvigare idag.

Dricker kaffe som smakar té, glömde bort hur mycket man skulle ha i.
Sitter iallafall och laddar batteriet för idag har jag mycket att göra, eller snarare gå.
Måste hitta HH via cykelvägen så att man inte är vilse imorgon bitti, fast blir till fots orkar inte cykla vint.
Sen ska jag till länsförsäkringar och clas ohlson eller någon annan affär, måste verkligen ha en hårfön!!!

Pratade nyss med min belgiska granne Julien, han sa att nollningen här var rolig och det gick inte att jämföra med den i belgien. Här är det rätt lugnt och man fick inte dricka så mycket, han sa typ 1 - 2 öl.... det tror man ju på. Och de hade planerat någon häftig grej för i år. Vi får väl se, han fick inte berätta.

Igår skaffade jag skype (igen), förhoppningsvis buggar det inte. Så ikväll blir det skype (typ utan mikrofon, eller har jag mick?)

Kolla in den här, ser ni den rödhåriga killen? Han har en tvilling brevid sig. Hittade den på existenz, så jävla bra.


Halmstad i bilder

Hallå hallå. Nu har mamma och pappa åkt och jag är helt ensam, men ska ju fixa i lägenheten osv. Mamma och Pappa köpte mat till mig som räcker för ett helt kvarter en dag eller till mig i typ två månader. Det jag menar är att det finns mat här som fan. Igår var vi ute och åt på Fridols, det var en "lyx"restaurang med massa whiskey överallt och världens coolaste inredning iform av småsten över hela väggarna och inglasade musslor.

Pappa ville byta bakdäck åt mig idag, men det gick inte så bra. Vi var hos någon cykelhandlare och de hade inga priser, tog inte kort och allt såg... stulet ut. Men vi köpte ett däck osv. Däcket är vint.. De som känner min pappa vet hur han blir, men detta var lite annorlunda. Vi blev sjukt förbannade men kunde inte göra något eftersom de var tvungna att åka hem och inte fick vi kvitto heller.

Men här är några bilder från idag.

Detta är taget från ica maxis parkering, Det är en liten del av HH ni ser där, alltså högskolan. Man missar inte stället direkt då den högsta byggnaden är HÖG! Kommer säkert få gå upp för den någon gång, fyfan.

Nissastrand, det jag tjatat om att det vore rätt gött att bo där. Ser precis ut som hemma! Let´s go to nissan.

Bibliteketshuset är i glas, hela bibblan alltså. Ser lite ut som nya CCC i karlstad, fast något coolare.

Här går päronen vid älven och filosiferar över hur deras dotter skall klara sig själv efter lite för mycket alkohol. Men det är lugnt, jag börjar bli lite väl gammal.

En av alla kyrkor som finns, cool klocka. Det står en hög "tottempåle" brevid, orkar inte lägga upp en mer utförlig.

Älven osv. Ni ser väl själva

En cyklistmätare, den mäter hur många som cyklar där varje dag. Just när vi gick förbi hade drygt 1200 cyklat förbi där.

Ja det var lite bilder. Har annars hittat en affär som säljer cheapmonday jeans, "tretton" heter den. Tydligen hade cheapmonday problem med kemikalierna så alla svarta jeans var slut för ett tag. Men köpte ett par ljusblåa för endast 200kr. Men eftersom svarta var viktigt så gick jag till bikbok och skaffa ett par. Har även köpt tallrikar, en tandborstmugg (turkos för att tänka på lilla my) och en kökshandduk med grisar på (den symboliserar mina bröder).

Hej då Karlstad


Klockan är halv sju och om två timmar så bor inte jag här längre
egentligen gör jag inte det enligt skatteverket heller för det ändras idag
Så om jävligt många timmar i en bil är jag numera halläning
och det första man gör där är att sova ett dygn eller två
Fattar iiiiiingenting än, känns som att man ska på semester

Har knappt sovit inatt
var med Victor tills två då han drog till Södertälje
vi försökte sova mellan tolv och ett men det var rätt onödigt
eftersom man visste att man snart skulle upp så var det rätt spänt

Men måste dricka en sista latte nu
sedan packa klart
och städa lite (eller så får Magnus göra det, han får ju trots allt mitt rum)
Det gav mig en tankeställe...
ska jag sova i hans gamla rum när jag kommer hem? Fan vad konstigt

Ta nu en extra sekund på denna bild för nu är det slut på värmlandsjohanna,
inga fler fylleträningspass eller titta bort bilder

NI kan vara lugna också, lär inte komma hit så ofta
förhoppningsvis åker jag mellan öst och västkust istället.
CIAO!


Mår inte särskilt skapligt

Skulle gärna köra buss i badrummet
men har fan inte tid med det
imorgon drar vi 41 mil neråt
och jag har knappt packat

Gick för första gången hem själv från krogen på .. ett år kanske?
Hatar verkligen det, men får väl vänja mig
blev bjuden på efterfest på vägen men var nog lite för borta

Ps. Min mobil är hörselskadad efter vindoppning. så ring inte Ds.


Sista kvällen för ett tag, igen


Igår gick vi ut för sista gången på ett tag.
Typ "vi ses" fest
Men festa är ju kul så vi tar sista gången idag igen.

Hoppas däremot på mindre spya
och mindre blött på dansgolvet
fast vet ni vad man gör då?
Man häller vatten över alla.
Fast man känner sig skapligt "wet tshirt" äcklig efteråt.

Antar att morgondagen kommer bjuda på rätt dåligt mående
sov inte ens tre timmar imorse
Men kan ju sova några dagar i Halmstad, typ förberedelse inför nollningen

Synd bara att Danelita inte kan följa med


it´s so hard to understand this! I can´t.

Igår fick jag min ena tavla signerad och den är värd så mycket mer än en töntig picasso tavla.
Just nu önskar jag att gud fanns och att man kunde be tills det man önskade slog in.





Jag har den finaste tavlan i världen.


fb äger er

Nu har man gjort så att alla på fb (vilket är ungefär lika med hela världen) blir "informerade" när man har bloggat om något som egentligen ingen bryr sig i. För varför skulle någon vilja veta vad jag gör eller tänker på?
Och inte nog med det så ogillar jag allt som har med facebook att göra. Det är en sida som tyvärr hela värlen har lagt till i sin personlighet, i sitt liv, det är som deras datorchip. Det har blivit en del av varje person, eller det är väl mer som ett pass med all info om vardera individ.

Där kan man läsa om allt ifrån status, hur ens förhållande eller annat går, politiskåsikt, intressen, hur populär man är, vem/vad man vill ligga med, när man får ligga, vart man gjorde det, procenten utav det hela osv. osv. Hur mycket sprit man drack i helgen, hur mycket pengar man har, vad man köpt nyligen, vad man gjorde under varje minut av ett dygn etc.
Sedan finns hela ens liv i bild fär folk helst taggat en på de mest groteska bilderna. Egentligen skulle jag önska att mina fotografer hade sekretess på sina bilder, så slapp människor man har som vänner "bara för att" se de.
Men ni vet väl varför folk har facebook? Jag lovar att ca 90% av alla fbnördar har fb för att kunna kolla och skratta åt alla dessa idiotiska bilder folk lägger upp. Endel skriver en kommentar då och då för att göra allt lite värre eller smöra.
Jag är en av de som har fb bara för att kolla på foton, det är ju kul att se hur folk ser ut. Ibland kan vissa statusar roa också, för jag förstår faktiskt inte hur folk kan vara uppkopplade jämt? Jag bara väntar på "Är och skiter, men snart klar" och sedan lite detaljer hur det var. Kanske 2011?

Visst skulle man kunna tagga bort sig på alla foton, men då har ju ingen nöjet att se på en när man är som ful(l)ast eller de mest ointressanta stunderna då någon råkat klicka med kameran.

Nu vet ni det iallafall, fb suger förutom alla ointressanta foton. Och även kunna se hur många som har "det är komplicerat" som status och lägga ut resten av sitt privatliv. => Ni är fb.

OBS! Filmen kan av en del människor uppfattas som upphetsande.

Alltså har ni sett ostreklamen, där smaken sitter i hålen?
vem har inte sett den? och sedan stört sig lite?
Och förlåt mig men är jag störd som faktiskt tänker på sex då? eller mer "sex".
Jag brukar oftast fundera hur fan smaken kan sitta i hålen, det är bara luft? Och byter sedan ut det till att hålen är några andra hål.
Och nej, jag blir inte upphetsad, men reklamen suger ju röv, så varför inte tänka lite längre?
Jag är bara mer fantasirik än ni andra.

We´re cuckoo

Tänk att ens liv kan förändras helt och hållet på någon minut.
Att gå från att bo hemma, ha ett förhållande, vänner och familj alldeles intill och alltid vara trygg.
- till att vara helt ensam.
Allt händer på någon minut, den längsta minuten i ens liv då man inte ens förstår vad som just hänt.
Det blir som att börja ett nytt liv, en ny era, där man är helt självständig och inte har någon runt sig. Ingen alls.

Jag vet inte om man ska skratta eller gråta, eller vad ska man göra? Ska man känna något?
Saker händer av en anledning, och det är inte av en dålig anledning denna gång, utan för att fortsätta på något och inte bara sluta och skita i allt.
Kanske om nio år, vem vet? Livet är långt och jag gråter inte över detta utan är mest glad att det som varit har varit.

Allt känns bra om man tänker på hur det var att flytta till Barcelona iallafall.

Life´s a bitch och det vet vi.


Hej, JT här, jag vill ha en hejhund! eller tre och en rik man så man kan leva som lyxhustru.

Hej! Jag heter Johanna och jag fastnar alltid i kläder.
Detta borde bli något som man förvarnar om när man presenterar sig för nya människor.
Exempelvis i en annons; "söker dig som är stark, kreativ och smidig när det gäller trånga eller konstiga plagg".

Ida brukar alltid vara med när detta händer, tur är väl det! För idag var nog värsta gången hittills, hade nog behövt klippa upp klänningen annars. Fick oss en förbränning som en mils löptur brukar utlösa annars.




Har fått ett teknik poäng idag, har investerat en extern hårddisk!
Och igår sålde jag sex stycken psykologiböcker.

dum av dig

Jag uppskattar verkligen telefonen ibland
Hör och häpna!
Att slippa traska iväg till UM och sen sitta där i några år för att få ett nytt recept
så kan man använda telefonen oh få det avklarat på någon minut (plus upptaget ton ett par gånger)
helt klart värt det

Är det någon som varit med om linsproblem?
Igår kväll hade jag lite besvär med högeröga, det kändes som att linsen hade en repa
Imorse vaknade jag av att ögat rågrinade och det gick inte att öppna det
gick upp och försökte få ut linsen men eftersom ögat grinade och vägrade öppna på sig så gick det inget vidare
Fick lite smått panik och undrade vad fan man skulle göra ..
Men efter några försök att grina på riktigt så bestämde jag mig för att skiten skulle ut.
Nu när den är ute så är ögat rösprängt och små gråter lite ibland
Tycker synd om ögat, ogillar dag och natt linser ibland.
Får gå omkring småblind något dygn.




Måste bara dissa en film, så här kommer en diss:
Änglavakt!
Sjukt weird film, för kort intro och sen vadå? Handlar det om mystiska gubbar som är änglar?
Nej, ska det vara gud och mystisk, satsa då allt och inte en procent.

Förresten, i lördags såg jag Titanic för första gången (förutom immiga bil scenen).
Cirka 12år senare än alla andra, och inte ett dugg ånger av det.
En båt sjunker i mer än två timmar och ett par som bara springer ner i båten istället för att rädda sig.
Okej, Leonardo är het, men filmen var ingen höjdare.


BMS

RSS 2.0