Foton och spya - I want a systemcamera!

Hej! Det är ju som sommar ute! Sol och varmt, jätte skönt.
Igår var Jossan och jag och städade lägenheten, bara fönstren tog två timmar. Jätte kul verkligen. Sedan gick vi två mil också för att Josefin skulle bli glad, kan väl skriva om det en annan dag. Måste även berätta om hur jag skämt ut mig tillräckligt på telia nu för att aldrig gå dit igen.

Imorse var vi till lägenheten igen och då gjorde jag nog det vidrigaste hittils! Städade duschbrunnen, fy fan alltså, höll på att spy flera gånger!!! Men har iallafall lämnat nyckeln nu och tänker aldrig mer göra om detta med brunnen alltså!

Men nu ska jag göra mig iordning, men här är några bilder vi tagit på våra fotoäventyr.

Detta är förresten när vi var på Willys invigningen.

Här är några av bilderna från äventyren!

 

Bilderna är tagna med min mobil! Men ni ska se skillnaden mellan en systemkamera!


Promenader hela dagen

Mitt ansikte är jätte varmt! Eller hela jag är varm!
Vi solade ju igår och idag låg vi också en stund och pressade mellan elva och tolv, fast det blåste kallt. Men jag kan säga som så att jag faktiskt har blivit lite brun!
Det kan vara för att Jossan och jag tog en promenad imorse strax efter nio ett tag och sedan låg vi i solen. Sedan gick vi till Maxi och köpte sallad (SÅ GOTT! och ja vi kan äta hälsosamma saker också) och satt oss ute vid HH och åt.

Sedan efter föreläsningen gick vi till posten och willys. Så vi har varit ute nästan hela dagen!

Nu ska vi ut och gå en powerwalk istället för den bestämda löpturen. Men jag tänkte sova i natt också och inte vara hög på symbicort.

PS. det är så skönt att man kan gå i shorts ute!


Avstängd!

Se så tidigt jag är upp trots att vi inte börjar förrän ett. Okej vi börjar egentligen kvart över tio men vi tänkte skita i det för det handlar bara om utlandsstudier.

Igår under bibbloinfot så var jag tvungen att gå på toa (nu vet ni vet). Så jag gick till toaletterna närmast och på ena toan stod det "avstängd", men jag tog den andra. När jag väl sitter där inne hör jag någon säga att man inte får gå på de för att båda är avstängda pga. att det kan bli översvämning. När jag väl kommer ut så låser en tant båda toaletterna med en jävlig arg min och Danielle står där och skäms! Men alltså.. det stod inte alls "avstängd" på den toan jag gick in på! Och förlåt mig för att jag inte orkade springa ner till någon annan våning.
Efter det hade jag fruktansvärd ångest ifall det blivit översvämning!


Sådär, då var man bunden i två år.

Idag har jag gjort något som kommer förfölja mig i 24 månader. En fattig bond dräng föddes och jag fick köpa det billigaste toapappret.

Annars har vi solat i bikini för första gången i år, det är riktigt varmt här. Tjugo grader enligt min nya sak. Ja.. jag har köpt en termometer..

Annars har jag några funderingar som vanligt:

Vad händer om man binder upp sig på avbetalning i två år och dör?
Helt ärligt alltså? Får någon annan betala då, typ mamma eller pappa?

Varför ska man behöva köpa svindyr pollenmedicin som ändå inte hjälper?

Hur länge kan man leva utan protein?

Vad hände med designen på de nya jetset klockorna? De ser numera ut som feta gummidäck.

Vad är det med människor och invigningar? Vi var på Willys invigningen förut och det var knö kö!

Jag HATAR telefonförsäljar människor. En kille ringde förut och sa att mina pensionsfonder var i kris pga. asien katastrofen. Sen ville han att jag skulle ingå i ett avtal, han lyssnade aldrig på mig så jag la på under inspelningen.

Hur lång tid tar det tills Josefins eller mitt ansikte inte existerar längre pga. fräknar?
Jag gissar dock på att Josefins försvinner först.

Mitt socialaliv kommer gå åt helvete med min nya vän.

Och som avslut så tog jag Josefins iphone oskuld idag! Hon fick faktiskt röra min, så snäll är jag.

När ska man sova egentligen?

Min dygnsrytm har blivit lite rubbad. Somnade vid ett inatt och gick upp sju. Sedan vid sju så la jag mig i sängen och somnade efter en stund. Vet ni när jag vaknade? NYSS! Det känns inte bra, jag ska ju sova snart igen ju.
Är i och för sig skit trött fortfarande men är tvungen att vara vaken lite.

Har inte ens ätit middag än och är inte ens hungrig, så ska äta lite yoghurt nu bara för att, sen sova!

Mina händer luktar rosa trasa



Är det inte kul att komma hem ibland? Döda blommor, oväntade och väntade räkningar, tomt kylskåp m.m.
Det är ju åtminstone fint väder ute! Man vet inte riktigt hur man ska klä sig, speciellt inte när man ska till skolan och klassrummen är som frysboxar.

Idag har jag verkligen ingen lust att gå till skolan! Först har vi föreläsning mellan tio och tolv och sedan kreativitetsövningar från ett till tre. Det sista är obligatoriskt, men jag har lust att vara utomhus! Varför ska vi ha så långa dagar denna veckan för?!

Iallafall så var det tänkt att jag skulle gymma idag, men Josefin kan fortfarande inte träna. Så istället tänkte vi ta en promenad till stan och kolla på lite olika saker, kanske berättar efter, vem vet?
Vi måste även gå till HFAB, de har inte svarat på mina mail om hålen i lägenheten och det skulle inte förvåna mig att jag får betala de sen när jag flyttar. Har hört ganska mycket saker om betalningar som egentligen är till fel personer.

Okej, nu ska jag göra mig iordning, klockan går för fort, trots att jag varit vaken sen strax efter sju. Vad gör jag med tiden egentligen? Vi ska gå till Maxi innan skolan för igår var nästan allting slut, det fanns inte ens bröd!

Somewhere nowhere

Goderafton!
Jag har varit lite off några dagar nu, har verkligen inte orkat skriva. Har inte heller haft något att skriva eller tiden till det.
Men är nu tillbaka i Halmstad igen, efter en sjukt lång dag.
Har precis hunnit "landa" och om jag inte satt mig här och pratat med Danielita hade sömnen tagit mig. Tog tåget nio imorse och kom till göteborg jämt innan tolv. Där träffade jag OB (HÖHÖHÖ, så jävla dåligt, skulle inte förvåna mig att ingen fattade där heller), vi köpte varsin cheeseburger och satt i solen stund. Sedan kvart i två gick tåget till Halmstad och jag fick för första gången åka i sidled. Mådde fruktansvärt illa först, sen gick det över. Sedan började jag nästan gapskratta när folk gick förbi för de flög typ omkring, såg sjukt kul ut och tanten mitt emot mig skrattade jätte mycket hon med så man kunde ju inte hålla sig.

Sen när jag äntligen kom hem efter tre så slängde jag på mig shorts och ett linne och gick/cyklade till Västersol och solade me Ylva och Oliver till sju. Sen var det ju dags att träffa Jossan men hon var ju redan hemma när jag skulle möta henne. Vid åtta gick vi iväg och handlade på Maxi och SEN ÄNTLIGEN kunde jag bara sätta mig och äta en macka. Så otroligt skönt. Kommer nog sova bra inatt.

Oliver satt förresten och gissade vart jag kom ifrån förut. Men av någon konstig anledning så gissade han på Uddevalla, Varberg, Göteborg och en massa andra konstiga ställen! Det som var ännu mer konstigt var att han redan sagt att jag var från Värmland en annan gång för länge sedan. Men han verkade inte förstå det. För han sa nu att jag inte pratade som hans karlstad vänner. Det är ju inte sant detta?

Först får jag höra att jag har rynkor och sen att jag kommer från varberg?!

HåkanFuckingbästaHellström

Idag var en alldeles vanlig dag, Schmidt och jag köpte glass på Carli och gick till pråmen för att äta.
När vi väl satt där så ser jag fyra killar gå långt bort, men cool som jag är så såg jag med en gång att det var Håkan Hellström och hans gäng. Och de som inte vet detta får veta det nu; Håkan Hellström är min största idol och kommer alltid vara. Jag har fan en sjuårig crush i honom.!

Jag och Schmidt gick mot de, fast de gick ju bara längre och längre bort. Men vi följde efter och till slut var vi förbi och då gick vi över vägen till de. Där var det tänkt att Schmidt skulle prata åt mig, för jag var ju helt i extas! Men jag bara babblade på "HEEEJ! Skulle vi kunna få ta en bild tillsammans med dig?!". Och det fick vi självklart. han frågade oss om vi skulle komma ikväll, men tyvärr ska vi ju inte det. Men han lovade mig att spelningen i Helsingborg i augusti ska bli skit bra!

Sen frågade de vart vi köpt glassen så vi berättade vägen och någon timme senare kom de fram till oss på stan med varsin glass och tackade för tipset. Då sa Håkan att det var konstigt att man alltid tänkte "hur kan man alltid köpa vanlig glass när man kan äta sån här!". Så jaaa jag är helt överlycklig!!!

Han har rört i min nya jacka (kommer aldrig tvätta den!), jag har hållt om honom, han har pratat med mig, vi har haft ett vanligt samtal som om vi var kompisar!!! AAAAAAAAH :D
Okej, nu vet ni det! Han är så jävla cool och skön!


Kolla in vad han är sugen på glassen!!! Och ja.. jag vet att jag alltid kollar bort. Men han tyckte om mina skor!

Ingenting egentligen, men någonting faktiskt.


Denna tårta blir efter att jag träffat min bror! (fortsättning på min hälsosamma livsstil, nämnde jag att vi kanske ska äta kebab ikväll också?)

Och jag ska bli hälsopedagog

Alltså det börjar kännas som att jag har levt lite som de i Big-Brother huset denna veckan. Det syns till och med, känner mig lite små fet! Då menar jag inte fet utan bara lite godis fet ni vet?

När jag är hemma i Hstad så äter jag ganska punktligt; frukost - lunch - middag. Men här blev det lite fel för jag har varit på stan eller lite överallt och glömt bort att äta! Alltså jag känner lixom ingen hunger när jag gör annat. Så det har ju slutat med att jag ätit någon macka till lunch och sen dammsugare, muffinssmet, godis, popcorn osv. för att jag måste äta upp allt jag missat och varit så hungrig. (Inte allt på samma gång! utan något varje dag).
Och jag ska bli hälsopedagog?!

I onsdags var jag hos Dalil och Memam och jag vet inte, men jag tror de tyckte att jag blivit lite för fläskig. Ni vet här måste man ju vara size 0, och jag är ju typ size 1 eller 2 nu. Så detta fick jag till middag (år rester av popcorn till lunch):


En bantar-variant av kebabrulle:
rå morot, gurka, rädisa, groddar och lök i noriblad.
fattar ni vad jag menar?
jag höll på att dö av svält så jag åt en massa muffinssmet och dammsugare!


I ärlighetens namn så blev middagen så här: 


Glömde även att jag åt KORV!!! Jag gick väldigt mycket den dagen, det tar cirkus 45minuter att gå hem till de. Så när jag kom hem på kvällen så ville Victor ha mat och jag med. Så det blev korv, vilket är sjukt vidrigt egentligen. Här är en bild och ett bevis (bildbevis!) på att jag äter som en gris:


Sedan undrar jag bara vem "Hårde Hälge" är som man får upp via bluetoothen på datorn.. Känns lite otäckt faktiskt!

Lotta på Bråkmakargatan!

Bild: MONKI

ÅÅÅÅÅÅH Jag är KÄÄÄR IGEN! Alltså jackan är ju snyggare än på bilden, men det borde ni fatta!

Var på stan med Schmidt förut och visade jeansjackan, men det var ingen "Woow" upplevelse direkt. Så då bestämde jag mig för att skita i jeansjackor överhuvudtaget. När jag köper något så ska det verkligen vara "WIIIE"!

Så efter ett tag bytte jag shoppingpartner till Lilla My. Vi både var på jakt efter ett par jeans, men som alla andra gånger så hittar alltid den jag handlar med något, istället för jag själv. Vi var tom. på Levis där de mätte mig och tog fram jeans, men fyfan, det hela blev ett asjobbigt träningspass istället. Så jag gav upp! Som alla andra gånger.
Men antagligen innebär det att det inte är rätt tid för mig. De finns väl där när man minst anar det.

Till slut gick vi till Monki där jag var tvungen att visa en jacka (den på bilden), och bestämde mig för att testa den. Jag blev självklart kär i jackan, fast tyckte att den såg ut som ett fyramanna tält, så blev besviken. Men efter att ha försökt hitta en liknande någonstans i mindre storlek och ringt victor för att planera eventuellt omsyning (är det ett ord?), så bestämde jag mig för att testa den igen. Och denna gången passade den skit bra!!! Så HEEEEEEJ Rödluvan! Eller tydligen är jag Lotta på Bråkmakargatan, ni vet hennes regnjacka.

Nu tänkte jag äta och sen hänga lite i jackan.

Tenta ångest

Nina H


Hej och välkomna till Johannas ångest timme.
Jag har sån fet tenta ångest just nu. Och det roligaste i det är att jag har skickat in skiten också. Jag är verkligen riktigt missnöjd med resultatet av den, för den blev aldrig som jag ville egentligen. Alldeles för lite reflektion, jag saknar verkligen RETen! Då har man högre krav på sig med referenser osv. Men denna gång behövde man inte ha lika många referenser per fråga, vilket blir så lamt. Detta bidrar även till färre reflektioner tycker jag. Är det inte sjukt att man klagar på att den är lite lamare?


Fick iallafall jämt (precis/nyss) reda på resultaten från grupptentan och den enskilda och jag klarade ju båda. Men jag hatar fan bokstaven G! Den ska inte stå ensam, eller ja hellre det än med ett I framför. Fast det kan man ju inte få på höskolan eftersom U är det sämsta. Men VG!!! Jag vill ha fler VGn! Nästa termin då jävlar!


Nästa termin så har Josefin och jag sökt extra kurser, så ambitiösa är vi. Och jag längtar verkligen till den dagen man får veta om man kommer in eller inte. Det vi sökt är kost och näringslära, vilket verkar jätte kul. Fast den kursen är på distans via Linnéuniversitetet i Kalmar.

Okej, nu får vi gå över till något som inte handlar om skola, för nu är det lov som gäller. I eftermiddag ska jag dra till min personliga frisör, Lilla My. Hon ska kapa håret på mig! Hade tänkt att vänta men det är väldigt slitet just nu och jag vill inte se skabbig ut. Anledningen till att jag låter en kompis klippa mig är att denna person är väldigt duktig och hon klipper inte mer än vad hon får. Frisörer klipper ju alltid av halva håret, vilket är min värsta fobi! Jag har ju haft klipp förbud på luggen sen i somras, men idag kanske vi borde kapa den lite. Sen längden på det andra, cirkus en centimeter, INTE MER!

JAAAAA, detta var ju så sjukt intressant. Börjar bli riktigt hungrig nu, så hare gött!

Förresten om ni vill veta en sak så har jag råkat säga "Gurka" med halländskt "R" väldigt många gånger nu, det börjar bli riktigt irriterande.

Kommer gå i taket snart!!!

Alltså jag kommer gå i taket snart ( bokstavligt talat )! jag vill ha tentaresultaten!!! De skulle kommit i fredags, varför ska vi behöva vänta? De ska ha in tentorna innan en exakt tid men vi ska fan inte få resultaten när vi vill eller enligt planerna?!

Ska kila till stan nu med en jävligt frustrerad min.

Välkommen till fot himlen johanna


K Ä R L E K

Kollade precis när nästa lån utbetalas och det är ju på torsdag! Gött kött här vet ni. Då kan jag köpa skor, mitt ena knä börjar göra jätte ont hela tiden, så det kanske är bäst att skrota Conversen ett tag. Har ju "bara" två skor att byta med här, ett par klackar och två par converse, vara av ett par är mammas och en halv storlek för små. Härliga fot tider! alltså med bara menar jag att i Halmstad så har jag en hel sko affär att välja på... Fast alla är ju typ converse stuk så det är ju skit samma.



Jag och Lilla My var på stan förut och jag köpte skorna. Så jävla gött. Jag skrek typ i affären när de frågade om de kändes bra; "Om det känns bra!!Alltså att jag har kunnat gå i converse så länge!!! Det känns som att gå på himlen!". Helt ärligt, så sjukt sköna skor! Och tackar till mig som är så roande, jag tror de tyckte att jag var rätt skön i huvudet iallafall.

Kan även berätta att de på Lindex hade tagit semester i förtid. Det var tre st vid kassan men bara en jobbade, eller ja jobbade och jobbade. Det hände lixom ingenting!!!
Nu ska jag hänga med min plutt ! CIAAAAAO

Me dijo te amo

Varför ska man alltid behöva tänka på problemen i världen? Som det med strålningen, ja det kommer mängder med strålning hit, men varför ska man oroa sig för det? Vi möter ju UV strålning och annan strålning dagligen som är farligare än den mängd från Japan.

Och imorse kom jag att tänka på en sak. Istället för att försöka få någon att må bra genom att lyssna och jaa.. göra som man brukar, så kan man ju lixom distrahera människan? Alltså det funkar, jag lovar! Det låter ju riktigt elakt, men jag menar på ett bra sätt. Personen i detta fallet vill bli distraherad, och då är det ju min uppgift att göra det. Och jag om någon är ju helt rätt person för detta. Läs bara detta så ser ni vad mycket skit jag skriver?! Så fungerar min strategi, fast med fb mail och sms. ÄSBRA!!!
Man skriver bara en massa jävla skit, typ allt man gjort under en dag, vad man kommer/kom att tänka på osv. Det kan blir riktigt underhållande faktiskt.

Jag ska snart göra lunch åt mamma och Magnus. Sedan bär det iväg till stan för att träffa Johanna, yeay! Och eftersom min pojkvän inte läser min blogg, då jag inte tvingar honom för att jag tycker att vissa saker är så roliga, så kan jag berätta att jag SKA KÖPA en RIKTIG födelsedagspresent! En applåd till mig!!!



Ska iväg och testa dessa skor också efter att ha dreglat över min brors par! Helt ärligt så är det dags att skaffa ett par "BRA" skor som inte är converse eller så. Mina fötter mår inte så bra av att gå i converse längre. Och Adidas är nog 100 gånger bättre.

Messmöööör

Mamma och jag var och handlade nyss. Vi fick för oss att köpa messmör och jag var ju tvungen att testa det (igen). Jag tror dock hon köpte det för att jag är way to cool. Så nu har jag snart ätit två smörgåsar med messmör på, vet dock inte hur effektivt det är, men jag hoppas det är värt det. Fast om jag får uttrycka hur jag ser smaken så är det verkligen asäckelgott. Ni vet som fulsnygg fast äckelgott.

Om ni vill veta vad jag annars gjort idag så kan jag berätta att Sofia (kusin) och jag har letat jeansjackor, men vi la ner det efter ett tag. Sen har vi bara suttit i solen och jag upptäckte förut att jag är röd på bröstet/halsen och lite i ansiktet. Bäst att börja med solskyddsfaktor nu så det inte blir som i somras då jag såg ut som en rödindian med vita solglasögon och vit bikini.

Yoghurt akuten

Min mamma undrar om jag går på något. Dock gör jag inte det, även om man kan tro det, förutom marken, golvet osv. Det går väl de flesta på? Och vårallergimedicin, det kanske är det som gör en konstig?
Åt i allafall frukost nyss efter en morgon promenad. Men jag började skratta med yoghurt i munnen så det åkte ner i glaset igen. Det är en av alla saker som alltid händer... Så normal är jag väl inte? Eller?
Nu ska jag dra till stan och kolla på Jeansjacka!!!

Ungefär så här ser jag ut vissa gånger vid matbordet. Tror det är därför ingen vill umgås med mig här i Karlstad.

Hej och välkommen till psykakuten!

Hej hej! För att göra er uppmärksamma så kan jag börja med att säga att:
1. Jag gick inte på toa igår mellan 14.50 och 20.45. "Hurra"!!!
2. En tant hjälpte mig att bära upp väskan på väskhyllan medan jag pratade i telefon --> Kände mig som en ungjefvel.
3. Tanten som även såg ut som min farbrors sambo + 15 år gav mig sin tidning. I gengäld slängde jag hennes godispåse. (med godis i alltså)
4. Jag har hemlängtan.
5. Josefin det var inte alls grus på perrongen!

Jag brukar få små nervösa sammanbrott när jag är i värmland, kanske pga. att jag vill göra så mycket. Just nu vill jag verkligen köpa en jeansjacka!!! Men pengarna finns inte så jag får vänta tills chansen kommer. Sedan så funderar jag på att dra ut och springa nu, men Victor gillar inte det. Han tycker att jag ska springa innan klockan sju på kvällen, för sen är det våldtäktstimmar. --> Tänk att man måste fundera på sånt?
Mamma gillade iallafall idén om att jag ska springa pga. rastlösheten, trots att jag cyklat fram och tillbaka till stan två gånger (OOOJ vad långt) på högsta växeln i multispeed OCH tagit en kvällspromenad. Men nej! Min kropp är fortfarande hysterisk. Har hört att magnesium är bra mot det...

BTW så ska moderjord förmodligen åka bil till gbg på onsdag och trots alla resor så funderar jag seriöst på att åka med.
Stackars arma, framtida sambo, han kommer få söva ner mig för att inte bli cp själv. Jag ska be till gud att det finns någon som faktiskt står ut med mig.



Känner mig inte så fet längre...

Min bror skrev till mig igår att han har köpt 45, FYRTIOFEM!!!, pärlbollar för 90 kr. Alltså fatta vad många!!! Jag känner mig iallafall mindre fet nu, Jossan och jag brukar falla för alla erbjudanden på Maxi. Sist gång var i måndags då man kunde köpa FYRA twix/snickers för TIO kronor. DE NI! Nu kan man även köpa sköljmedel för en tia. Man borde nog köpa någon, så man har.

Nu sitter jag på tåget iallafall! Vissa dagar har jag så mycket skit att skriva så skriver ibland iförväg. Som detta, det skrev jag igår (torsdag). Sitter säkert och lyssnar på musik som vanligt. Efter fyra timmar och fyrtio minuter brukar öronen vara sönder skavda av hörlurarna, det är ingen skön känsla. Men musik är ju tågåkarens bästa vän! Orka ta med dator och grejer. Hade ju varit lite kul om man tog med Wii:et!

Om ni vill veta något annat så har min bror även köpt en snabeldrake/draksnabel (dammsugare). Det var på tiden! Han har bott där i cirkus ett halvår och inte dammsugit. Snacka om äckligt! Och jag som tyckte det var äckligt med en månad!

Okej, detta var allt. Håll nu tummarna för att jag slipper gå på toa. Med "slipper" menar jag att det inte kommer behövas. För det är alltid en mardröm för mig.


Bra dag!

Hej! idag är en bra dag, har hunnit träna i en timme, handla saker för drygt 70kr men som blev 32kr, duscha, sminka mig och komma på saker till tentan.

Jag måste bara säga att Maxi äger (fast vi får väl se när Willys öppnar andra maj), de har sköljmedel för 10kr just nu, bra sköljmedel också; "comfort". Så jag passade på att köpa en och tre paket fryspåsar för 10kr + tuggummi. Enligt scannern skulle det blir cirkus 70kr men det blev endast 32 kr. AWESOOOME. Kan även säga att handlandet endast tog två min tack vare trogna mig. De har inte gjort någon kontroll på jätte länge nu.

Nu tänkte jag packa klart och stänga väskan så att man kan slappna av lite. Sen drar jag! CIAO på ER


Jag kom på en sak, det står att sköljmedlet räcker till 55 tvättar. Så säg att jag tvättar två gånger i månaden, det blir 24 ggr / år. Så räcker alltså sköljmedlet i över två år. Så om det nu skulle stämma så behöver jag aldrig mer köpa sköljmedel under studietiden?


SM-GUUULD till Karlstaaad



Fråga mig inte varför jag har börjat se på hockey och även börjat bry mig så mycket i vilka som vinner. Det kanske är ett sätt att känna samhörighet med mina nära? vem vet?
Men det är ju så gött att Färjestad vann!!! Jag har vart asnervös hela matchen och gått omkring i lägenheten för att inte bli hysterisk.
Alltså jag måste bara skriva detta: "VAD VAR DET JAG SAAAAA????!!!!!".
Jag måste även informera er om att jag tippade 4-0 i denna match och det var ju rätt bra, det blev 4-1! Alla VET ju att FBK vinner! Inget snack om saken!

Så nu har jag fått ur mig detta. Känns bra att åka till ett glatt värmland!


Sugar daddy

Jag fick precis ett sms om att Lilla My hade drömt att vi var på Ica och jag hade en sugar daddy! Han ville tydligen ge Lilla My piller mot kissnödighet som jag fick men hon tryckte upp honom mot väggen och hotade honom till livet om han någonsin gav mig piller igen. Alltså först och främst; Varför hade jag en sugar daddy/hallick?!?! För det andra: Fan vad coolt med piller mot kissnödighet, fatta vad bra när man åker tåg eller buss långt! Det är något jag verkligen skulle behöva!

Jag var tvungen att söka upp "sugar daddy" för att förstå lite mer. Det är tydligen en rik man som ger gåvor eller pengar till en yngre kvinna i gengäld mot sexuella tjänster. Alltså EUUUUUW! Får hoppas att detta aldrig blir verklighet. Jag har då aldrig haft någon tjing för äldre män direkt. Bara skämtat om att Bill Gates/Steve Jobs ska bli min man någon dag...

Bild


"gratis" Spotify drar åt.

Såg precis på aftonbladet att Spotify ska "strypa" gratistjänsten så att man bara får lyssna tio timmar per månad. Detta träder i kraft första maj (innan för endel). FAN! Hur kan de göra så? Vi "står ju ut" med reklamen, är inte det tillräckligt? Alltså man får lyssna på ca 200 låtar i månaden för att uppnå dessa timmar. HALLÅÅÅÅÅÅ?!!! Tur att man har låtar på datorn och iPoden iallafall. Jag är inte handikappad, jag kan själv. Vill de ha det så här så okej, skyll er själva. Jag tror inte fler kommer skaffa premium för det.

http://www.talky.se/blog/wp-content/uploads/2009/04/spotify_apple.pngBild





Dagens situerade lärande

Idag har jag fått lära Ylva och Emma att ordet "jämt" har så många fler betydelser än "ofta" och "alltid". De förstod inte riktigt när jag sa att "jag jämt vart på affären" eller "jämt skrivit klart". Det låter ju faktiskt ganska konstigt, som att man alltid är i affären.

Ett annat ord som jag själv fått "lära" mig är "Kissig". Jag har ju läst om det tidigare då Egoina har skrivit det ett antal gånger, men nu har även folk runt mig börjat säga så, eller börjat har de väl inte, jag har bara börjat uppmärksamma det. Men nu undrar jag bara vad man säger när många är kissig, kan man säga att de är kissiga? Eller säger man fortfarande kissig?
- Alla är kissiga / Alla är kissig?

Jo, jag vet att ibland så funderar min hjärna på väldigt konstiga saker, men jag kan inte låta bli.

Har även insett att spackel inte är rätt produkt att använda i den andra lägenheten. Har några småhål, då menar jag verkligen SMÅ så att de inte ens syns. Men tydligen måste de täckas. Så då kom Ylva och jag på att man kan ta vitt nagellack!!! Det borde väl gå? Eller tippex? Fast det har jag inte, eller jag har inte vitt nagellack heller för den delen, men det kan man ju använda någongång kanske.

Under denna dag har jag även kommit fram till att det inte är någon idé att säga att jag ska iväg och träna för det slutar alltid med att det inte blir något. Så nu tänker jag sluta säga det i förväg. Jag hittar på så mycket annat istället, typ sola osv. (det var idag det). Hann ju ändå inte iväg tidigare idag och nu är det värdelöst att gå dit, man får inte plats!

Nej vet ni vad, jag ska nog fortsätta packa och laga mat! Har kommit fram till (nr 2 idag) att man inte behöver ta med så mycket för det blir bara besvärligt och man använder ändå inte allt. SÅ CIAO

Kladdkaka in my ASS!

Nej det har jag väl inte riktigt, kladdkaka i röva alltså. Men jag som tänkte bjuda på den godaste kladdkakan i världen och allt, och så blir den sämst i världen istället!? Vad händer DER? (med E som i 3 reklamen).
Jag hade inga ägg hemma eftersom jag inte äter det, förutom i bakverk förstår, och det brukar fungera utan. Så idag testade jag ett nytt recept eftersom det bästa försvann med flytten, men det blev typ sockerkonsistens! Vad ska man nu bjuda på? Jag har inte ens smörgås eller nåt, bara kaffe.

För att motverka denna "bjudnings" ångest så tog jag tag i tentapluggandet istället. Det gick väldigt bra, har skrivit en massa på fråga 1, 2 och 3. Tänkte spara nummer fyra ett tag för den fattar man (de flesta alltså) inte ett skit av. Har mailat läraren för en lite utförligare förklaring ihopp om att hjärncellerna ska börja förstå.

Så här besviken är jag faktiskt!!!


Jag känner mig lurad!

Förut så kom det ca tio Polis motorcyklar och tre polisbilar som åkte i världens fart med blåljus och allt. Man började ju undra lite vad i helvete som hände. Sedan kom de en gång till och då var jag tvungen att kolla hallandsposten. NU står det att skånepolisen "avrostar" sina motorcyklar och har eskortövningar, okej tack för det.
Det deltog femton - tjugo MC och ca tio bilar så man undrade ju lite vad som behövde så mycket. Sedan att de stannade bilar jämt utanför och att polisbilarna "omringade" två vanliga bilar gjorde ju inte saken bättre.


TORSDAAAAAG

Idag är en dag full med saker att göra! Först måste jag dra till bibblo och kopiera hyreskontrakt, faktura och skriva ut bostadsbidragsblanketten. De har dragit in mitt bostadsbidrag eftersom jag inte längre är bosatt där, vilket man tycker att de borde informera om. Så snabbt som fan ska ansökan in så de inte skiter i att betala ut. Det var tydligen brådskande trots att det står att man ska söka efter en månad i den nya bostaden.

Sen måste jag verkligen plugga!!! och städa & träna! sedan efter tre kommer emma och ylva hit för att hälsa på (har tyvärr inga kärleksmums kvar!). Och på kvällen borde man nog börja packa! JAJAJAAAA

Och jag vet att ni är avundsjuka på mig för att jag har bakmargarin på smörgåsen! FETT SKA DET VA! funderade lite på ister men brukar inte ha det hemma direkt.

Btw så måste jag bara citera Daniella som är upprörd efter upplyst.
"Aldrig kommer jag att ha barn, inte en chans. nu e det bestämt! Du vet ju att jag sagt innan att jag inte vill, sa det senast till morsan. Jag kommer aldrig att spruta en ond unge ur mig!"

Balaclavaboogie

 

Så här ser det ut i Halmstad på väg ner till stan. Det är blommor överallt men idag såg vi att några var formade till hjärtan!

På tal om något helt annat, eller egentligen inte helt. Så har Josefin och jag lovat oss själva att vi ska samla ihop pengar till en systemkamera (varsin). Har en hemma i Kd men den är ju inte digital vilket suger eftersom man inte kan se hur bilderna blir. Så nu jävlar!


Bakom mina solglasögon

Min morgon gick från tv tittande till spontan skrivande på tentan. Jag har inte riktigt börjat än så känner mig stressad, men det går ju inte direkt att tvinga sig att skriva.

Josefin och jag har även gått till stan och köpt födelsedagspresent till hennes mamma som senare även blev en blus till Josefin och TVÅ solglasögon till mig. Jag tror att det börjar bli samlingsnoja på den fronten, även nagellacks fronten. Har numera åtta solglasögon och 13 nagellack. Och ja... tänker ni: "när ska hon hinna använda alla?". Ja, den frågan (som jag själv antog skulle komma) återstår att se och besvara.

Nu borde nog jag gå en meter och slänga mig i sängen för att plugga lite mer, för om en timme ska jag följa Josefin till tåget.

Köpte två glajjor som är i modellen nedan ("rayban"), fast i hallonrosa (passar till min klocka) och ett par svarta. Har numera fyra likadana, dock är de två nya något större.


1011 - 2011

Jag brukar i princip ALDRIG vara på dåligt humör eller må dåligt numera. Det har nästan aldrig hänt sen jag flyttade till Halmstad. Men nu känner jag mig faktiskt sur! Ni får veta det vare sig ni vill eller inte. Jag har alltid hatat traditioner men sedan jag flyttade hemifrån så känns det ganska kul, mest eftersom man får träffa alla. I påsk var tanken (?) att jag skulle åka till dalarna och "fira" med Victors familj. Men det blir inget då jag inte får plats i bilen och inte tänker åka buss fram och tillbaka, för då kommer "att resa" vara i stort sett det enda jag får göra de tio dar jag är borta. (många "jag" här).
Så okej, det blev ingen tripp till dalarna. Det är lugnt, men mamma och pappa ska bort och min pojkvän ska ut och mina bröder ska säkert vara med svärföräldrarna osv osv. Så förlåt mig, men JAG DÅ? De flesta ska ut och det finns inga möjligheter för mig att gå ut då min ekonomi är = +-0 just nu. Jag är faktiskt assur på det just nu, vem fan ska jag vara med?
Det hade varit okej om jag faktiskt befann mig i Halmstad, men nu ska jag ju till kd för att det är påsk. Har så enorm lust att åka tillbaka hit innan påsk, men har redan köpt biljett som inte är ombokningsbar.



Tolfte april



Hej hej. Idag fyller Victor TJUGOTVÅ år! Grattis på han! Vi pratade om det igår, och vi båda har faktiskt ångest över åldern. Jag fattar inte varför vi har ångest för att bli äldre egentligen, men det känns faktiskt som att tiden går alldeles för fort just nu.

På tal om något annat så har vi precis varit skolan. Josefin och jag satt oss på bibblo strax efter åtta pch pluggade, sedan hade vi föreläsning. Nu blir det att tvätta till fyra och plugga och sedan gymmet! Förhoppningsvis känns det bra vid fem så att jag faktiskt går, men jag känner lite för att bara plugga osv. idag.

Det regnar ute om ni vill veta det också, kissig dag och inlägg.

Nu höll jag på att glömma själva grejen med ålder också. Saken är den att jag inte riktigt fattar den nya tvättstugan och dess saker.. så egentligen borde jag ses som en bebis just nu.

CIAO

hej, jag ringer angående min vän Josefin...

Alltså vad frustrerad jag blir? Jag råkade stänga ner den här sidan så allt som var skrivet försvann!!!

Aaah men ändå, idag har jag varit en väldigt bra vän. Jag har pratat i telefon med två olika personer om Josefin, om hur hon mår, resultatet på halsodlingen osv. Man skulle väl kunna se mig som en personlig talare? Hon har i princip ingen röst, eller hon låter som en 14 årig pip kille i målbrottet skulle man kunna säga. Hur som HAVER så har hon inte the kissing disease eller influensa, YEAY!

Vi har även varit uppe på vinden och inspekterat lite.. inget misstänkt hittat dock! Det återstår att höra ikväll. Nu blir det att sätta fart med tentan! Den måste bli bra annars blir jag arg och besviken på mig själv.

SO LONG!


Måndagen i mitt liv

Kom jämt hem från föreläsningen och har även hunnit äta lunch (mos med grönsaker fyi.). Nu tänkte jag dra till gymmet och träna lite triceps och rygg, om det nu finns möjlighet att få låna dessa maskiner och hantlar av alla killar som ska överta hela stället. Lite bitter blir jag faktiskt, det går aldrig att bestämma helt innan vad man ska träna för vissa saker är alltid upptagna.

Får bli att träna själv idag, tyvärr, eftersom Josefin fortfarande är sjuk. Men vi ska iallafall handla lite på MAXI efter och sedan låsa mitt vindsförråd. Har inte vågat göra det än eftersom man INTE går upp dit själv. Och om ni vill veta så börjar jag bli mer och mer säker på att någon sover där uppe. Samma ljud varje kväll vid tolv tiden... VARFÖR?!

Idag är en sådan dag då jag inte har någonting alls att komma med, känner mig rätt tom faktiskt. (på ord alltså). Och det är väl för ovanlighetens skull. Så hej så länge.


2007 - 2011

 

Någon skillnad kanske? Kan ju säga som så att det inte finns så mycket bilder på mig över huvudtaget från alla dessa år... Ska faktiskt försöka vara med på kort oftare så man kan kolla tillbaka på sig själv när man väl sitter där med rynkor och hänghud.


I used to be fat...

Så här kommer ni ALDRIG få se mig!


Jag har insett hur kul det är att se på Mtv, speciellt "plain jane" och "I used to be fat". Mest för att man kan skratta lite åt de och störa sig på något. Är inte det rätt elakt?
Men som ex. i "plain jane" säger en tjej "Would you guys like to have a threesome" när hon vill vara med och kasta boll eller vad det nu var. Det är ju faktiskt värt att skratta åt.

Sedan i "I used to be fat" så var det en tjej som vägde 113 kg, och det enda hon gjorde var att grina som en liten bebis så fort hon var tvungen att träna. Då undrar man vad i helvete människan tänker med? Hon var som en fem åring som fick allt hon ville = snabbmat varje dag. Men efter fyra månader så hade hon gått ner 41 kg! Hon var helt förändrad.

Det jag vill komma fram till är att när man ser på sådana program så känner man bara för att dra ut och springa!!! Jag får alltid spring-känsla i kroppen, men vad gör jag? Ingenting. Ett utav de sk. skälen är att jag inte orkar, eller egentligen gör jag väl det. Nummer två är att jag är livrädd för att få en astma attack, har alltid inbillat mig att det ska komma en pga. att det hänt tidigare.

Okej, så springa gör jag inte, men efter programmen brukar jag i princip alltid sminka mig lite extra. Bara för att det är kul. Även om ingen ser så får det ju en att känna sig lite bättre.

Detta var då dagens "jahaa....".
Tjingeling

Coral Pink

 

 


Detta hände hösten 2008 - Yohalna ( enligt starbucks)


  • Jag hamnade på Donken med nån kille som heter Victor med C, glöm inte - ganska viktigt, han gillar tydligen Cheeseburgers för han köpte tre stycken. Sen tog vi två stora vatten och jag hällde två salt påsar i mitt, det var ingen höjdare.
  • Hur du kan dö i förtid... drick sangria.
    I tisdags gick BA och jag till the black sheep och delade på en liter Sangria. Jag kom hem redan klockan tre för jag var så trött.
    Men dagen efter, jag var mer död än levande, har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv.
    Jag klarade knappt av att stå upp, allt bara rann ur mig, svettades och frös hela tiden, höll på att spy så fort jag vände mig eller skulle sätta mig, svimfärdig...
Om någon vill läsa fortsättningen på den värsta bakfyllan i världen tryck här . Jag lovar att det är bra. Kommer aldrig glömma hur det var att se sig själv i spegeln den dagen, var helt grön i hela ansiktet. Johan och Malin som jag bodde med sa att jag blivit förgiftad.. Jo jag hoppas nästan det, annars tänker jag aldrig mer dricka sangria.

  • Idag har jag gjort nåt vettigt faktiskt, har lärt min kära vän BA att säga köttbullar.
    BA, filippinmannen, ville äta köttbullar, men då tyckte jag att han skulle lära sig att säga det på svenska också. Han hade aldrig varit på IKEA innan (inte för att det är så otroligt mycket man missar) men han tyckte det var kul, han lärde sig saker också.
    exempelvis att IKEA är svenskt, därav färgerna, han trodde att det var tyskt.
    Sedan fick han lära sig lite ord såsom "hemlis" (en vara hette det) och matvaror, som lingonsylt, pyttipanna med kyckling, pasta med lax och sparris.
    Försökte även få honom att förstå vad Kalles kaviar är, att man får dålig andedräkt av de

  • Härom natten drömde jag att Emy tittade upp ur min mobil och sa
    "Hon sover"


Ha det bäst, ät inte nermald häst (eller ko, gris eller andra djur)

Arvika 2008.



Detta funderar jag fortfarande på, tre år senare.



Det finns några funderingar som sitter i mitt bakhuvud, så som
  • Hur många fjortisar får det plats inom Karlstads area?
  • Vad står A:et för på läkerol bitarna
  • Hur kan musik som spelas minst 2 ggr/timme gillas?
  • Hur får man håret att fortsätta hålla volymen en hel dag?
Fast idag vet jag faktiskt att A:et på läkerol bitarna står för Alhgrens.

Sedan undrar jag var detta kom ifrån:

En helt omskärd kvinna kan kallas calzone.
Enligt Idaho har jag och pallo ungefär samma humor. Hon anser att både pallo och jag kan säga något sånt. Calzone alltså, om en kvinna har blivit ihop sydd så liknar det en calzone.
Jo jag skulle kunna säga nåt sånt, för jag har till och med tänkt på det. Men samtidigt blir jag fruktansvärt äcklad.. (20 maj, 2008)

Enligt Descartes har djur ingen själ utan de är bara komplicerade automater. Det låter ju nästan sjukt, hur ska vi människor och våra själar kunna vandra till ett djur då? Själavandringen anses ju kunna ske från människa till djur, men om djur inte har några själar hur blir det då?
Jag tror iallafall att djur har en själ, om jag nu tror på att vi har en själ. Ganska svår fråga, för det är i princip omöjligt att få svar på.
Om det nu är så att vi gör en själavandring vid döden så vill jag bli en anka eller en hund.. Nej. Den dagen (om den kommer) som jag bestämmer mig för att bli hinduist eller buddhist ska jag försöka uppnå moshka och upphöra samsara. Då har man ju nått sitt mål i livet, eller?

Jag funderade på en sak förut.. det här med karman. Om man nu ska ha en god karma, kan man inte bara ligga i sängen hela livet då? För då gör man ju varken onda eller goda gärningar, man gör ingenting, det måste ju vara bra?
Alltså vem vet om jag egentligen är en stol?
De jag passar ihop med är bordet, eller så är jag bordet och de är mina stolar..
(16 maj, 2008)

Nu kommer den stora frågan från 2011; VARFÖR funderar jag så mycket?

Är det möjligt att någon sover på vinden?



Vet ni vad? Jag tror att jag är beroende av att borsta tänderna. Kan man vara det? Jag gör det iallafall minst tre gånger om dagen, efter varje måltid om jag är hemma.

Sedan har jag börjat fundera lite över ifall någon/några sover på vinden. Jag bor ju högst upp och i princip varje kväll så är det någon som går ovanför (på vinden), men de går aldrig tillbaka. Sen på morgonen låter det som att folk vänder sig eller något... Det vore ju ganska weird om någon faktiskt sover där. Men det skulle inte förvåna mig!

Förresten så fick jag gå fram och tillbaka till eurostop då "stänkskyddsgrejen" kör in i hjulet, så hela Halmstad hör väl när jag cyklar. Det verkade iallafall så när jag gick med cykeln.
Hittade iallafall en väska!
En lila för bara 400kr, hade räknat med 500 - 600kr. Passade även på att köpa två nya nagellack (har köpt tre denna veckan, inte bra!) och ett LÄPPSTIFT! Oh my Gadd!
- Coral pink från isadora, det är faktiskt fint, rätt diskret vilket det ska vara. Vill inte se ut som en clown... Har letat efter det perfekta läppstiftet sen förra året, det gick så långt att jag gav upp. Men idag var det tydligen Johannas dag (ja.. jag talar om mig själv i tredje person), för det var 3 för 2 på Rean.

På Coop var det en kärringjefvel som gick före mig i kön, hon bara ställde sig framför mig utan att kolla efter eller fråga. Men jag orkade inte riktigt med att vara en sur ungjefvel, som hon säkert kallar mig, så hon fick stå där.

Varning för barn!



Det där med att gymma gick inge vidare idag. Det var inte så att jag var opepp eller så, snarare tvärtom. Men när jag kom in i entrén så var det barn överallt! Omklädningsrummen var fulla och det var kläder i alla omklädningsrumm, så jag vände och gick hem. Egentligen ville jag fråga de i receptionen vad de tänkte med, vi måste väl också få ha kläderna någonstans? Det är ju ändå vi som betalar. Men nej, idag var det dansflickorna och fotbollspojkarnas tur. De gav mig nästan panik, så det var väl tur att jag gick.

Istället får jag väl gå till eurostop och cykla hem.. Nu undrar ni kanske hur det ska gå till? Har hon en cykel där ute? Är det möjligtvis så att hon ska sno en? nej, fyfan vad dåligt "skämt". Jag tar ju med cykeln så klart, ska ju köpa en resväska och tänker inte gå med den i fyra km. Tänkte använda min gamla "vän" stegräknaren och se hur långt det är, litar inte riktigt på kartor.

Och hallå? Ni måste ju erkänna att mina kategorier är Äsbra.

Idag ska jag inte sitta inne

Nä! Vaknade av att solen lyste igenom persiennerna vid sju, men sov till tio ändå. Så idag ska jag ut! Det är elva grader, blåser bara 5-6m/s och min termometer visar att det är 32 grader mot fönstret. Då kan ni kanske tänka er vad varmt det börjar bli i lägenheten? Har iallafall öppnat ett fönster och låter bli att dra upp "köks"fönstret helt. Nu vet ni den ointressanta informationen.

Tänkte gå till gymmet strax (det stänger två idag, lite snålt där), sen hem och äta och sedan tänkte jag cykla ut till eurostop och kolla på en ny resväska. Har lixom en liten plan; inte se ut som ett spöke och få blondare hår! Okej, då lär jag se ut som ett vitt stoppljus snart, men ändå, då syns man ju iallafall.

Bara för att jag saknar min sambo så kommer denna bilden igen! Ha det bra!


hardcore gym

Idag har jag varit så duktig att jag gått heeeela vägen till gymmet (typ tre minuter). Där körde jag cardio och sen styrka och nu är mina armar döende. Vågar fortfarande inte träna biceps pga. handleden.. så mina triceps lär ju bli vrålstarka. En sak som är lite små jobbig på gymmet är att man aldrig vet vilket språk man ska prata med folk. Idag frågade jag en kille om han använde båda maskinerna, men han fattade ju ingenting för han pratade inte svenska...

Nu blir det att göra rotmos och baka bröd! Förstår inte var all energi kommer ifrån, förut orkade jag knappt laga mat eller gå ut. Nu springer jag omkring överallt och grejar hela dagarna. Det kanske är att det är varmt ute eller så är det något annat. Sov förresten till kvar över tio imorse, vaknade av att Danielle stod utanför huset. DET ska ni komma ihåg! Jag brukar vakna vid sju/åtta annars.

CIAAAAO

Blåst

Varför måste det alltid blåsa för? Igår blåste det 11m/s och idag 13m/s! Väntar bara på att det ska stå 25m/s och att alla tåg är inställda.. typ nästa fredag.


Johannas Hemtjänst EB

Igår kväll fick jag ett sms av Josefin att jag skulle gå till henne och dra ur tvn och slänga soporna. Är det så det känns när man bor ihop med sin make/hustru? Jag gjorde det iallafall (Drog till och med ur alla sladdar jag hittade...), det kändes bäst så, annars får man väl skäll när hon kommer hem på måndag. NÄÄÄ då, det tror jag inte. Men jag vill iallafall inte vakna inatt av brandkåren och se hennes lägenhet brinna ner.
Och klockan ett idag ska jag iväg till HFAB och be de fixa hennes branvarnare som är helt omöjlig att öppna!

--> Johannas hemtjänst E(fterbliven) B(londin) gör allt du ber om!

Bäckagård och "fredagen den trettonde"



... Eller så är det bara en helt vanlig dag som är som vanligt = mongo. Jag vet faktiskt inte vad felet är på Josefin och mig, men det är ju inte något som står helt rätt till. Josefin råkar riva upp fingret genom att bara nudda det i princip. Och jag har ett gravt problem med att öppna dörrar! Om ni minns så skrev jag om dörrarna på busstationen en gång? Då jag försökte öppna typ tre fönster innan jag hittade dörren? Detta hände idag igen fast på pressbyrån. Först tog jag fel dörr och började dra i, sedan gick jag till rätt men drog åt helt fel håll osv.osv. Hur svårt kan det vara egentligen?
Det enda man kan hurra för idag är att jag äntligen fattar hur man gör med busskorten, så har inte skämt ut mig på bussen iallafall.

Vi åkte iallafall till Bäckagård och där fick vi gå genom hela byn för att hitta vårdcentralen, vi kom precis i tid! Där fick jag sitta i en timme och vänta på Josefin som fick en massa pinnar nerkörda i halsen.
Så dagens (långa) fråga är: Finns det något bättre eftermiddags fördriv en torsdag än att sitta på vårdcentralen i en timme och titta på fiskarna som simmar runt i en stor akvariecylinder i takt till musiken?
De simmade till en kyrk/gospel låt, om ni hörde den så skulle ni känna igen den. Kunde ju ha spelat in ett klipp där jag nynnar för den sitter fortfarande i huvudet.
Annars kan ni få höra busstopp-knapps-ljudet, det låter förjävligt!



Josefin har iallafall, kanske, körtelfeber... och jag känner mig nästan skyldig. Det lät ju fruktansvärt fel, men jag är inte en "gå-till-doktorn"-typ, men alla de symptom Josefin har hade jag nyligen. Och lat som jag är så brukar jag dricka ur hennes vattenflaska m.m. Stackars arma människa!

Att inte förglömma: Det blåser så in i helvete här!!! Det går lixom inte att gå, eller jo, men man kommer ingen vart.

My new apartment (brittiskt uttal!) The best apartment evaaa

Hej hej! Det är ganska komiskt det här med att trivas. I min andra lägenhet så städade jag ALDRIG! Då menar jag verkligen aldrig, dammsög väl kanske en gång i månaden om jag hade tur. Det låter (och är väldigt) äckligt men jag hittade ingen motivation eller anledning till att städa där. Det slutade oftast med att man städade innan man åkte bort för att inte få astmaanfall när man kom tillbaka. Så man kan kanske kalla det fly.

Jag har bott här i sex dagar nu och har redan hunnit städa två gånger, då syftar jag på dammsuga och damma överallt. Annars har jag tom. små städat lite varje dag för det känns bra! Man vill ju ha det fint eller hur?

Har även tagit mig tid till att ta lite kort nu efter städningen.. så det lär ju se rätt fräscht ut.


Först måste jag bara visa min alldeles egna dammsugare (På Vsol delade vi), den är så söt!!! INIMINI!


TVn ska upp på väggen, men det är inte något jag tänker göra själv för då har jag väl sönder hela väggen.


Bänkskivan och skåpet under köpte jag på IKEA för att förlänga köket, men av någon anledning fick jag bara med ett skåp istället för två. Men det fixar BimBim när han hälsar på hoppas jag!


Utsikt över Tradecenter/skolan, volleybollplan och stora vägen, bättre kan det ju inte bli!


Det är lite som Örjans kärlekshörna/näste eller vad det nu hette. Toaletten får ni se någon annan gång för den är faktiskt fin! Väntar bara på duschdrapperiet som mamma var tvungen att fixa lite pga. fittIkea.


Men ni måste ju erkänna att det är fint? 21,6kvm och helt perfekt för "lilla" mig, känner mig aldrig mörkrädd iallafall!


Nu ska jag fixa lite till och sedan bär det iväg till Tylösand med sjuka Jossan som måste till vårdcentralen. Det tar tydligen två veckor att byta central... drygt när man väl behöver det.

Är jag döv eller bara blond?



Josefin:
Var är min mobil?!!
Sedan ser hon sig om förvirrat och desperat.
Johanna: Men du håller ju i den?
Jag tänkte även att hon måste vara bakom flötet för vem är så panikslagen över det när man ligger i sängen och ska se på tv?

Sedan när vi såg på "Glamourama" så sa den ena tjejen i serien: "Man ska välja killar tvärtemot vad ens typ är". Det tycker jag låter sjukt konstigt så var tvungen att säga "Men då är ju inte killen snygg ju!!!". Helt ärligt, om man väljer tvärtemot väljer man inte då en ful kille? Förlåt om det låter ytligt, men det är ju sant!

Sedan fortsätter Josefin med sina IQ befriade samtal:
Josefin: Blondinbella! Är inte hon lika gammal som oss?
Johanna: VA?!!
Jag kände mig nästan nedvärderad här (:P). Blondinbella är ett år yngre än mig och ett år äldre än Josefin. Men jag tror Josefin börjar känna att vi är samma person snart, NOT! Men det är faktiskt sant, jag ser mig som jämngammal med Jossan.

SIST DÅÅ!
Josefin: Jag såg en assnygg kille på Åhléns förut, men jag vågade inte säga något för då hade du blivit helt manisk!
Johanna: Vadå? När då? Var?
Josefin: Den var typ som ditt nagellack fast mer rosa.
Johanna: VA?! Alltså vad fan sa du egentligen? Nu fattar jag ingenting.
Josefin: Jag såg en assnygg ring förut!

Jossan fjäääskar!!!

Josefin, detta är till dig. Sluta säg att jag blir bra på bilder för det är inte sant, jag är en av de mest ofotogeniska människorna här i Halmstad. ÅÅÅH där trodde ni allt att jag skulle skriva "på jorden" va?
Kolla bara här:


Nä, så ful är jag faktiskt inte.

Innan jag fortsätter med det som ska skrivas måste jag bara klämma in detta:
JAG ÄÄÄÄÄLSKAR MIN LÄGENHET!!! Alltså den är mer värd än alla andra jag älskar!!! Nej, skoja. Men jag känner mig verkligen hemma här! Köket är fräscht, jag kan laga mat utan att behöva gå tusen meter (30m?), det är tyst och man kan sova när man vill utan att behöva få damp på grannarna. Helt perfekt! Sen är ju toaletten sjukt fin!

Okej, nu måste jag fortsätta med det som skulle skrivas. Jag var precis på middag hos min sambo, idag var det chili con carne med ris. Josefin är tyvärr fortfarande mätt sen kebaben igår, tycker nästan synd om henne.

Fjäsk och en sur gubbe

Tänkte att lilla sura och trötta Magnus passar bra till detta. (fast han är faktiskt inte sur där)


Ibland är det inte lätt att vara tjej eftersom vissa gubbar tror att man är dum i huvudet.
Josefin och jag cyklade till stan för att göra några ärenden.
Först var vi på crescent där de skulle byta ut batterierna som inte funkade i min nya lampa. Han som jobbade där var bitter och pratade knappt, eller mumlade lite grann ibland då. Sen när han var klar så frågade Josefin om sin cykel och under tiden står han och tejpar igen en batteri förpackning med de som inte fungerade!!! Undrar om han skulle sälja de? Då är han ju dum i huvudet.

Sedan gick vi iväg till Clas O där jag skulle byta en internetsladd för den var ju lika lång som den jag redan hade. Förpackningen var ju öppnad på ett "brutalt" sätt som han sa så jag började dum förklara mig riktigt ordentligt. "Men jag fattade inte att man kan göra så". Josefin fortsätter "men vi är ju tjejer, vi kan inte sånt", men då sa han att det är jämställt numera.. Då var jag bara tvungen att säga "men vi är ju blonda och rödhåriga så vi är ju inte så smarta".. Jag skäms nästan när jag tänker tillbaka. Jag pratade typ som att man vore 11 år eller något.. Men det hjälpte iallafall!!! Har numera en tio meter lång internet sladd, allt för att Clas O inte kan göra en sladd som är 7,5 m istället för fem eller 10.

Okej, SIST då. Vi tänkte att det var lika bra att pumpa Josefins däck.. Men luften åkte bara ur hela tiden och det gick åt helvete så vi var tvungna att gå tillbaka till surgubbarna på crescent (problemet var att båda plupparna åkte av och det gick inte att bara ta av en). De hjälpte oss men sa ingenting! Jävla surgubbar alltså, vad är felet?!

Vad hände deeer?

Förlåt till alla med någon form av stördhet, men detta är inget kränkande.
ÄR JAG UTVECKLINGSSTÖRD ELLER????
I den nya lägenheten har jag jätte många kanaler, tom. viasat sport, cartoon network, animal planet.. Ja ni fattar. Men ändå väljer jag att ha på kanal fyra med hockeyn på. Vad fan hände där?
Jag skäms .

Keeebab i F!itabröd

Har precis klämt i oss två pita bröd med kebab och vit kebabsås. Men eftersom åren börjar krypa sig på så tänkte jag lägga mig och sova en stund. Annars vet jag inte om kroppen orkar träna Abs&Ass m.m. senare och det vore ju förjävligt.
Här ser ni tre random pics.
1. Middag i söndags, blev lite överdrivet med bröd så vi fick slänga maten till slut.
2. VÅÅÅR blommor
3. Kids travelpack - Josefin tänkte starta en egen travelshop i sitt skafferi.





En cykel tur i solen och en pelles pizza till lunch!


Och ja...det är måndag och svaret är även ja - det står en 7,0 cider på bordet. Pelles pizzan smakade ingenting! Fem crowns for nothing!

Min fjortispose är att dölja ansiktet med halsduken. Så coolt.


Norlie och KKV


Nyttheeeeeeeeeeem på nyyheeem

Igår var det ju den första april, ni vet den där tönt dagen då man ska lura folk? Den dagen tog iallafall tillfället i akt och lurade skiten i mig på IKEA osv.
På hyllans ena sida har en fet flisa lossnat. Skrivbordet är skit repigt, duschgardinerna har för små hål, en utav skåpen till köket glömdes osv.osv.osv. Att inte för glömma så var både hyllan och skrivbordet svart så alla repor och flisor syns. Bordet på IKEA var även slut så jag fick köpa ett annat här i Halmstad, fast det är mycket bättre men dyrare.

Nu är iallafall allt fixat för ett tag, orkar inte lägga ner mer energi nu!


Ska ta kort imorgon så får ni se :D
Schmidten har precis spelat Mario så nu ska vi väl se på film. Mamma och pappa gick till hotellet förut efter mat, cider och öl här. Invigde ugnen!

CIAOOO

Fredag 1 april

Hej! Nu har jag antagligen fullt med überenergi. Nyckeln ska hämtas ut klockan tolv och kvart i tolv ska jag möta Josefin för att få sällskap. Sedan ska vi gå till lägenheten och dammsuga då hon som hade den innan städade i slutet av februari (äckligt).
Vid ett/halv två kommer mamma, pappa och Magnus, då ska vi hämta släpkärran för att ta sakerna från denna lägenhet till nästa. Direkt efter det måste vi åka till Helsingborg för att handla allt som står i min inköpslista (den är låååång).

Jag skrev detta igår eftersom jag inte vet om internetet slutar fungera då det ska flyttas.
Något som jag redan vet nu är att min nya lägenhet kommer bli så jävla snygg! Så invänta foton nu!

Broder ska sova hos mig i helgen, mamma och pappa tog in på hotell istället. Så vi kommer nog spela sönder mitt Wii. Har ju även hört att Mattias (Josefins lilla man) är väldigt på att få spela, så det kommer nog bli mycket tvspel för de i helgen. Jag kommer nog vara mer i att inreda! Så jävla kul!!!

CIAAAAAAO

Tänk OM detta om flytt osv. är ett stort april skämt? Vad vet ni om det?

RSS 2.0