Halloweenbakelse

 

Idag efter diskussions föreläsningen skulle vi egentligen arbetat med artikeln om socialbidragstagares hälsa. Men när vi sprang till byggnaden bredvid för att gena till biblioteket (bibblo som Danielle säger) så råkade vi gå förbi caféet där de hade Kaffe + Halloween bakelse för 25 kr. Så gick vårt arbete... Och vi som läser hälsa också.
Danielle som är lite nyttigare körde på baguette varianten medan Josefin och jag körde på socker och koffein lunch.

Efter det gick vi till HFAB där Josefin ÄNTLIGEN fick skriva på sitt nya lägenhetskontrakt. Man får tydligen en present när man hämtar ut nyckeln!

Förresten så gick jag till HH idag! Fick gå härifrån typ 45min innan vi började och det är ju typiskt att det ska regna när man väl går. Och det regnar fortfarande så kommer verkligen inte dra på Kårpuben ikväll. Ska nog bara skypa med V och se på skit.

Men på tal om diskussionen så pratade vi om "statussyndromet" och det är faktiskt ganska kul att läsa om det och koppla det till människor, eller mer analysera de. Hur många finns det inte som strävar efter status för att öka sin självkänsla? Det är ju världens tävling.



Mecenat sparar inte direkt på sina kort - har numera TRE st giltiga mecenat kort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0