I drömmarnas land

Det är även en film som jag verkligen avgudade som liten!
tjejen dokumenterar allt genom att filma, vilket jag också skulle börja göra. Men hade ingen filmkamera så det sket sig.

 

Men åter till det jag vill få fram. Den senaste veckan har jag drömt så konstiga drömmar att man kan börja fundera över ifall jag är självmordsbenägen eller bara testar alla gränser som går.

1. Jag var ute och gick och blev jagad av folk med järnrör, de skulle döda mig. Men precis då blir jag inryckt i en dörr av en man och insläpad i en buss, sedan vet jag inte vad som hände.

2. Jag var i skolan och hängde vid staketen ner till alla andra våningen och gång på gång så ramlade jag ner. Jag är fruktansvärt höjdrädd så hela jag rös och vaknade varje gång det hände.

3. Jag sprang stadsloppet i Karlstad och varje gång jag inte såg mig om sprang jag in i stolpar.

4. Inatt hoppade Magnus, Emy och Daniella från ett vattenfall och just då ser jag en enormorm, en anaconda. Så jag ropar på Magnus att han ska skynda sig upp. Och precis när de är vid klipporna där vi andra var så kommer ormen och slingrar sig runt de. Det roligaste var väl att jag inte brydde mig ett skit om Emy och Daniella utan bara försökte få loss Magnus. Men just då kommer en från jobbet och skjuter ormen med en ascool pilbåge (100 pilar per gång), så den dog och Magnus överlevde.

EEEH ja.. Har säkert glömt någon för det händer varje natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0